mitican DH Dükkan
SATIŞTA

Satıldı | Kutulu Faturalı Eksiksiz PS3 Slim 320 GB + Oyunlar

İlk sahibiyim, garantisi bitti fakat kutusuna kullanım kılavuzuna faturasina kadar herşeyiyle eksiksiz duruyor. Açılmamış tamir görmemiştir,herhangi bir sorunu kusuru yoktur.

Slim 320 GB, CECH-3004B Türkiye PAL Cihazı. Versiyon 4.91 yüklü.

Sadece Orjinal oyunlarla kullanıldı, yani kırılmamış, hor kullanılmamıştır. Yanında 2 adet orjinal kol, kutulu orjinal fotoğraftaki oyunları + Kutusuz orjinal Fifa 14 oyunu, konsollar için özel altın uçlu Inca HDMI kablosunu da veriyorum. Kullanmak için vakit bulamadigimdan satıyorum. Pazarlık düşünmüyorum zira fiyati hor kullanılmamış bir cihaza göre uygun tuttum. Kayseri içi elden veya ödeme sonrası Kargo ile teslim edilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 4999 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: Kayseri
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 5
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

Gittigidiyor 1000/75 TL & Gittigidiyor 1000/95 TL

Gittigidiyor 1000 TL ve üzeri 75 TL indirim, ödeme benım kartımdan yapılır. Aşağıdaki Kategoriler harici tüm ürünlerde geçerli;
-Takı, Mücevher ve Altın
-Kontör

Gittigidiyor 1000 TL ve üzeri 95 TL indirim, ödeme benim kartımdan, benim hesabımdan yapılır. aşağıdaki kategoriler harici tamamında geçerli;

-Mücevher, Takı, Saat
-Cep Telefonu ve Aksesuar
-Emlak
-Otomobil ve Motosiklet
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat: 0 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Evet
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: Kayseri
Kargo Ücreti: Gönderici Öder
Kargo Şirketi: 10
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

Teknosa-Bimeks-Boyner-YKM Dahası 100 TL Altlimitsiz Çek

Merhaba;
Teknosa-Bimeks-Boyner-YKM-Mudo-Tefal-Arçelik-eBebek-Tekin Acar ve dahası firmakarda geçerli 100 TL Ticket Universal çeki 85 TL.

https://www.edenred.com.tr/ticketimi-nerede-kullanabilirim/ adresinden Ticket Compliments-Universal seçeneklerinden il ve ilçenizi seçerek nerelerde kullanabileceğinizi görüntüleyebilirsiniz.

Altlimitsizdir.

Giyim ve Ayakkabı gibi %8 KDV'li ürünlerde geçerli değildir. Bimeks ve Teknosa koşulsuz şartsız altlimitsiz geçerlidir.
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

SATIŞTA

Satılık Bulova 96A109 Skeleton İskelet Saat

Herkese merhaba.

Çok severek İsviçre Cenevre Manor'dan 370€ ya aldığım Bulova 96A109 İskelet Saatimi yeni bir saate göz koyduğumdan ötürü satıyorum.

Çok kısa süre özenle kullanılmıştır, %95+ kondüsyondadır.

Ürün 21 Taşlı Otomatik Japon Miyota'dır, ne kadar performanslı ve kaliteli bir mekanizma olduğunu saat meraklıları bilir. Pil gerektirmez, tek bir kurma ile eğer kolunuza takmaz iseniz yaklaşık 40 saat güç saklama özelliğine sahiptir. Aynı zamanda gücünü koldan alır. Quartz pilli saatler gibi tükenen türden değil, kaliteli kullanımda evladiyelik bir saattir.
41 mm çapı vardır. Deri kordonlu, paslanmaz çelik tokaya sahiptir. Saatin kasası çelik, kolları titanyum alaşımlıdır.

Saat Türkiye'de bulunmamaktadır. Her ne kadar Türkiye'de pek duyulmasa da Bulova dünya çapında kaliteli, orta segmentte tercih edilen bir saat markasıdır. Kutusu ve kullanım kılavuzu ile birlikte teslim edilecektir.

Saat için istediğim fiyat 1100 TL'dir

Herkese iyi forumlar.

SATILDI

Satıldı >>> LG Google Nexus 4 Bumper ve Tech Armor Nexus 4 Mat Ekran Koruyucu

Herkese Merhaba.

Google Play Store'dan alınma, Google Nexus 4 Bumper'ım satılıktır. Aliexpress, DX gibi yerlerden alınanlarla karıştırmayınız lütfen. Sıfır durumdadır, kullanılmamıştır.

https://play.google.com/store/devices/details/Nexus_4_Bumper_Black?id=nexus_4_bumper_black

Tech Armor Mat Ekran Koruyucu
2 Adettir, sıradan ekran koruyucularla karıştırmayınız lütfen; üst düzey bir koruma sağlar.

İki ürün birlikte fiyatı 60 TL'dir.

İyi forumlar.

Sayfa 1 2 3 4 5 6 7

Dükkan Sahibi Hakkında

mitican

Yüzbaşı

İsim:
Katılım zamanı: 22 Haziran 2009 14:43:59
Durum: Forumda değil
Son giriş: 25 Eylül 2025 16:10:35
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:      
Yorum: kargo biraz geç geldi ama ürün sıkıntısız ve bekledigim gibi herşey icin tesekkurler
Genel Puan:          
Yorum: sorunsuz alışveriş
Genel Puan:          
Ürün: Satıldı >>> LG Nexus 4
Alıcı: mrkarahan
Tarih: 16 Temmuz 2013 18:00:03
Yorum: sorunsuz alışveriş
Genel Puan:          
Ürün: Satıldı >>> Shell 30 TL Akaryakıt Çeki
Alıcı: C_e_R_k_H_a_N_n
Tarih: 18 Kasım 2012 20:54:49
Yorum: Seri islem ve is bitiriciligin icin tesekkur ederim.
Genel Puan:          
Yorum: güzel sorunsuz bir alışveristi hersey icin tesekkürler
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.