Şimdi Ara

[SATILDI]Satılık i5 8600K - 3,6 GHz, 9 MB Önbellek (1 HAFTALIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar,

Bir üst modele (i7 8700) geçmek amacıyla 11 Kasım 2017 tarihinde aldığım işlemcimi satmak istiyorum. Ürün 3,6 GHz hıza ve 9 MB önbelleğe sahip. Intel'in en son nesil (8. nesil) işlemcisi.

Ben ürünü şu an MSI SLI Plus Z370 anakart ve Hyper Evo 212 soğutucu ile kullanıyorum. Ürünün performansından çok memnunum. Önceki sistemim FX 8150 işlemciye sahipti ve şu an bu işlemci ile eskisi arasında inanılmaz bir fark var. 3D Mark testlerinde önceki sistemimden neredeyse 4 kat daha iyi sonuçlar alıyorum şu an.

İşlemciye kesinlikle overlock yapılmadı. Sadece anakartta kendiliğinden aktif olan Intel Turbo Boost açık.

Ürünü toplamda sadece 3 saat kadar yoğun kullanıldı. Sisteme ilk taktığımda düzgün çalıştığından emin olmak için 3D Mark, PassMark, Superposition, Novabench gibi testler yaptım.

Ürün için istediğim fiyat: 1150 TL

Elimde çok miktarda balonlu poşet mevcut, kargoyu çok sağlam yaparım, endişeniz olmasın. Kargo bana ait olacaktır.

Herkese iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judassem -- 1 Haziran 2025; 16:34:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.