Sorunsuz Alışverişlerim: grag0r /|RoA| /mertstar15(2) /heady /prince_x /Habeeessss /KeyfimBilir /srkn9922 /underwonder /snowtger /Chamonix(4) /erenrzgr /em1r /Elky /axiadam /batuhan4161 /LoBeNzO(3) /egemenism /Bass Boost /Del Murder /Sky_Vision(5) /oak123 /gizemgsm /serenissimo /qaanx /HasanOner /yyavuz80 /dertarif /JrDarKCzech /Altyazar /alisırakaya(2) /muskeder /AmunG /simonphoenix /RNNN /General Darknes /tamerpiyade /ByBulutTR /onuraydin(2) /ByKekeo /DownClock01(6) /Hawk-Claw(3) /m.ersin(25) /sendomi /balistik81 /c0us /R@ /zyadas /Eddie Van Halen /Fitmans /spakyardim1 /emrekaradag /fuducuk /borealatis /OuuuuZ /dcorp /eyupgucluer /ElViento /carman1tr /Supervisor_ /Kampec (2) /Tunyukuk /Vetha /spacetimerealty /iczeleven /b0Ni /ForceBeWithYou /hakan0725 /Urzais100 /ResulMert /Archery /powderishere /emrewirtz
Sorunlu Alışverişlerim: - tzeberusx1 (2019'da Tek modül 8GB ram aldım oyalayarak 10 günde anca yolladı ve forumdan yakından tanıdığım bir arkadasımı 800TL dolandırdı..) - DH.COM (2019'da 1TB HDD aldım ücreti yolladım 1 hafta bekledim gelmedi sonra ücreti iade etti..) |