Tekno35
FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] HP DW2015NT (16GB RAM) Laptop + Orjinal Windows 11 Pro Lisans

Merhaba,

Ürün Eylül 2020'de Amazon'dan, Amazon satıcılı olarak almıştım. 2020-2021 yıllarında online eğitim için kullandım. 2022 yılından beri nadiren, ayda 7-8 saat kadar kullanılıyor.

Ürünün normalde 8 GB RAM'i var. 2024 yılında aynı marka, aynı model RAM'den 1 tane daha ekleyerek toplam 16 GB RAM'e çıkarttım. Resimde RAM değerini görebilirsiniz.

2025 yılı başında ürünün tüm macunları Arctic MX-6 termal macun ile yenilendi.

Ölü piksel yoktur.

Üründe halihazırda orjinal Windows 11 Pro etkinleştirilmiş durumda. Yeni format attım, hard diski sıfırladım ve bütün Windows update'lerini yükledim. Ürün alacak kişinin kullanımına tamamen hazır durumda.

Bataryası yoğun kullanımda (oyun vb.) 45 dakika, hafif kullanımda 1,5-2 saat arası gidiyor.

Ürünle ilgili yapabileceğim tek eleştiri ısı dağıtım sisteminin iyi dizayn edilmediği için yoğun kullanım durumlarında (oyun oynamak, aynı anda çok fazla sayıda program açmak gibi) yetersiz kalması ve kısa süreli throttle yaşaması. Laptop alttan hava alacak şekilde dizayn edilmiş ancak bırakılan ızgara payı biraz yetersiz kalmış. Bu yüzden eğer bilgisayarı yoğun olarak kullanacaksanız bir laptop yükseltici almanızı tavsiye ederim.

Ürünün orjinal kutusu ve tüm orjinal aksesuarı mevcuttur. Elimde bol miktarda pat pat var, kargo durumunda çok sağlam paketleyeceğim.

Ürünün Sahibinden linkini aşağıda bulabilirsiniz. Sahibinden üzerinde de referanslarım mevcuttur:
HP / HP DW2015NT (16GB RAM) Laptop + Orjinal Windows 11 Pro Lisans sahibinden.comda - 1299356520

Ürünün tam donanım özellikleri şu şekildedir:
Intel Core i7-1065G7
16 GB DDR4 RAM
256 GB SSD
1 TB HDD
GeForce MX330 Ekran Kartı (2 GB VRAM) (Ayrıca işlemciyle bütünleşik Intel ekran kartı da mevcut)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 13000 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İzmir
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 2
İlan Durum: Satışa Açık

SATILDI

[SATILDI] Logitech G600 Mouse (Sol tık sorunlu)

Merhaba,
Ürünü yaklaşık 3 yıldır ofis bilgisayarımda kullanıyorum. Ancak son 3 aydır ara sıra sol tıka basılı tutunca kendiliğinden basılı tutma fonksiyonunu kaybetme sorunu başladı. Excel üzerinde çalışırken ve çoklu hücre seçimi yaparken benim için sorun yaratıyor. Her ne kadar bu sorunu devamlı yapmasa da artık emekliye ayırmak istiyorum.

Basılı tutma fonksiyonuna ihtiyacınız yoksa sizin için neredeyse sıfır kondisyonda sayılır. Oyunlarda nasıl olduğunu görmek için bir el Battlefield 6 oynadım. Silahla sol tıka basılı tutup ateş ettiğinizde arada sırada ateş etmeyi durduruyor ancak yarım saniye sonra tekrar ateş etmeye başlıyor. Ufak bir temassızlık var gibi yani.

Ürün Türkiye’de artık sıfır olarak bulamayacağınız bir model. Fiyatı da uygun tuttum, o yüzden fiyat son. Eğer yeni bir Omron switch alıp lehimleme şansınız varsa ürün tam anlamıyla sıfır ürüne dönüşebilir.

Ürünün Sahibinden ilanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Orada da referanslarım mevcuttur.
Logitech G600 Mouse (Sol tık sorunlu) - Logitech Oyuncu Mouse - 1301410685

Fiyat: 500 TL
Kargo Şirketi: 2

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] Thermalright AMD AM5 İşlemci Braketi

Merhaba,

AM5 işlemciler için Thermalright tarafından üretilen braket kitidir. Güncel versiyondur (V2). İçerisinde kendi alyen anahtarı ile birlikte gelmektedir. Aldığınız zaman üzerinden sticker'ı kazıyarak orjinallik kontrolü yapabilirsiniz.

Ürün AM5 işlemcilerde, özellikle offset bar ile kullanılırsa 1-3 derece arası düşüş sağlayabilmektedir. Ayrıca termal macun temizlemeyi çok daha kullanışlı bir hale getirmektedir.

Elimde üründen 2 adet vardır. 

Herkese iyi günler dilerim.

Fiyat: 550 TL
Sıfır Ürün: Evet
Kargo Şirketi: 5

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] Kraft Puset ve Çocuk Koltuğu (Çocuk arabası uyumlu)

Merhaba,

2019 yılında satın almış olduğumuz Kraft marka çocuk arabası ile beraber gelen puseti satmak istiyoruz. Toplamda sadece birkaç hafta kullanılmıştır; çok temiz durumdadır. Çalışmayan/tutukluk yapan hiçbir parçası yoktur.

13 kiloya kadar çocuk taşıyabilir. İçindeki siyah kısım yenidoğanlar içindir. Çocuğunuz biraz daha büyüdüğünde o siyah kısmı kaldırıp iç hacmini arttırabilirsiniz.

Ürünün en kullanışlı özelliği aynı zamanda oto koltuğu olmasıdır. Emniyet kemeri geçirmek için yanlarda ve arkada özel kısımlar mevcuttur.

Ürünü bebek sallamak için de kullanabilirsiniz. Altı kıvrımlı olduğu için arkadan sabitlemezseniz zeminde sallanabiliyor.

Altını gösteren resimde görebileceğiniz üzere çocuk arabalarına direk oturmasını sağlayan plastik parçalar mevcuttur. O şekilde kullanmayacaksanız bu parçaları çıkartabilirsiniz.

Ürün kargo için çok büyük olduğu için satış İzmir içidir. Evime kadar gelip almanız durumunda fiyatta bir miktar indirim yapabilirim. 

Herkese iyi forumlar.

Fiyat: 500 TL
Kargo Şirketi: 3

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] Thermalright Intel LGA1700 Contact Frame

Merhaba,

İşlemcimi değiştirdiğim için boşa çıkan Thermalright LGA1700 Contact Frame'i satmak istiyorum.

Ürün toplamda 2 yıl kadar, Noctua DH-15 ile birlikte kullanılmıştır. İşlemci sıcaklığını ortalama 8 derece düşürdü.

Kurulumu oldukça kolay. Gamers Nexus'un kurulum ile ilgili bir videosu var, isteyene linkini atabilirim. Ben o videoda anlatıldığı gibi kurdum.

Kutu içeriği eksiksizdir. İçinden çıkan termal macunu hiç kullanmadım.

Herkese iyi forumlar.

Fiyat: 300 TL
Kargo Şirketi: 5

Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Dükkan Sahibi Hakkında

Judassem

Yüzbaşı

İsim:
Katılım zamanı: 05 Temmuz 2008 13:53:54
Durum: Forumda değil
Son giriş: 15 Nisan 2026 23:34:03
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] Logitech G600 Mouse (Sol tık sorunlu)
Alıcı: VgrooveR
Tarih: 27 Şubat 2026 09:33:42
Yorum: Üründeki sorunu dürüstçe belirtmesi takdir edilecek harekettir. Onun dışında paketlemesi, ürünün temizliği, hızlı bir şekilde kargoya vermesinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim.
Genel Puan:          
Yorum: Söylendiği gibi tertemiz ürün tarafıma ulaştı. Teşekkürler.
Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] Gigabyte GA-990XA-UD3 + Zalman CNPS11X Soğutucu
Alıcı: eg2077
Tarih: 13 Ocak 2024 12:48:52
Yorum: kargo ve paketleme guzel. hızlı alıs verıs oldu. tşk
Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] Samsung P2370 23" 2ms Monitör
Alıcı: mcake±
Tarih: 20 Kasım 2023 11:30:20
Yorum: Sorunsuz iletişim, sorunsuz alışveriş. Teşekkürler...
Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] Zauss ZR-100 RGB 120mm Kasa Fanı (3 adet)
Alıcı: zegera
Tarih: 06 Ekim 2023 18:05:06
Yorum: Sorunsuz, çok hızlı bir alışveriş oldu. Çok teşekkürler. Güvenle alışveriş edebilirsiniz.
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.