Şimdi Ara

Satildi Sapphire Nitro R9 380 4GB VATANDAN ALINMIŞ - 1400TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satildi Sapphire Nitro R9 380 4GB VATANDAN ALINMIŞ - 1400TL

Vatandan alınmış ekran kartımın garantisi bitmiştir , kutusu faturası herşeyi tamdır , hatasızdır..

Sadece oyun oynanmış mining için kullanılmamış karttır

Alışveriş istanbul içi elden veya önce ödeme sonra kargo şeklinde yapılabilir

Satildi Sapphire Nitro R9 380 4GB VATANDAN ALINMIŞ -  1400TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• rx550'ye 1500 istendiği dönemde sudan ucuz. İşte bu kartlarda risk garantisiz olması. Ciddi de güç çeken iyi psu isteyen kartlar ama her şarta rağmen 4gb güçlü bir kart için satıcının samimiyetine inanırsanız iyi bir fırsat.

• hiickimse kullanıcısına yanıt

msi gaming r9 390x bu karışıklıkta ne kadar eder acaba, şeytana uyasım geliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

rx550'ye 1500 istendiği dönemde sudan ucuz. İşte bu kartlarda risk garantisiz olması. Ciddi de güç çeken iyi psu isteyen kartlar ama her şarta rağmen 4gb güçlü bir kart için satıcının samimiyetine inanırsanız iyi bir fırsat.

ilandaki karttan kullaniyorum. Vatandan 600 kusure almistim 2015 gibi. Olmusuz bitmisiz gercekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CS BETA kullanıcısına yanıt
    Vallahi r9 390 bir tanesine yazdım 1070 Ti den güçlü dedi 1070 Ti tetris ayarda 70fps dedi 4000 lira mı ne istemişti ne kullandığını anlamadım kolaygelsin dedim geçtim 3 hafta önce GTX 980 satmıştım 1300 e öyle kaldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kayraTsu07 K kullanıcısına yanıt

Saksıda keneviri var belli ki :)

Gtx 1060 6GByi gectigi oluyor, sacma sekilde eski oyunlarda rx 580i cat pat gectigide oluyorda, 1070ti nedir ya :D , bunlar kotu gunlerimizdi, simdi daha kotu gunler gelecek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisi bitmiş ürünlerin Vatan bilgisayar'dan alınmış vurgusu bana çok ama çok saçma geliyor. Sanki Amd vatana özel chip tasarlıyor 🤣🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.