Şimdi Ara

[SATILDI] Nubia Z5S 13MP Kamera 2GB Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILDI] Nubia Z5S 13MP Kamera 2GB Ram
    ZTE NUBİA Z5S (NX503A)

Cihaz 1 aylıktır. Kutusu, Usb Kablosu, Şarj Cihazı, Nilkin Ekran Jelatini ve Nilkin Kılıf ile beraber verilecektir. Cihaz üzerinde Android 4.4.2 Kit-Kat bulunmaktadır. Versiyon tarafımca saflaştırılmıştır. Normal kullanımda bir buçuk gün kullanım süresi vermektedir. Wifi açık, ekran parlaklığı en sonda iken 6 saate yakın oyun oynamışlığım var. Batarya kalibre edilmiştir. Cihazda en ufak bir çizik dahi yoktur. Cihaza gözüm gibi baktım. Kamera performansı ışıklı ortamda gerçekten çok iyi. Gece çekimlerinde ise flaş kullanıldığı taktirde iyidir. 4K Kayıt yapabilmektedir. Bilgisayarımdaki ekran kartı yetersiz olduğu için izleyemedim. Ayrıca kamerada optik sabitleme sistemi vardır. Açık konuşmak gerekirse çokta verimli değil. Panaromik ve 360 derece çekimlerde çok iyi. Oyun performansına diyecek yok zaten. Antutu'da Note 3'ü geçmektedir. Ekran dokunmatiği çok hassas.

Cihaz kayıtlıdır.

Türkiye'nin her yerine önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderebilirim.

Cihaz için istediğim ücret 1.200 TL'dir.

Cihaz özellikleri;

Snapdragon 800 işlemci bulunmaktadır. Bu işlemci Note 3 ile aynı işlemcidir.
    2 GB Ram.
    32 GB Depolama Kapasitesi.
    5 inç, 1080p ekran.
    Kızılötesi ile uzaktan kumanda özelliği.
    5 MP ön, 13 MP arka kamera. 5 Parça lens, 2.2 Diyafram aralığı.
    126 gram hafiflik.
    Gorilla Glass 3 çizilmek ekran.

Takas tekliflerini değerlendirebilir, Kırşehir / Merkez / Kaman, Kayseri / Merkez / Talas bölgelerinden elden teslim yapabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cihaz resimleri;

Ekranın yukarısında görülen iz jelatindir. Kalktı biraz. Lenste hiçbir çizik yok. Zaten safir cam. Ekranda jelatin var. Biraz da kirli dolayısıyla çizik gibi görünüyor fakat tertemiz.
    [SATILDI] Nubia Z5S 13MP Kamera 2GB Ram[SATILDI] Nubia Z5S 13MP Kamera 2GB Ram[SATILDI] Nubia Z5S 13MP Kamera 2GB Ram

• İsteyen olursa cihazın resmini profesyonel makine ile çekebilirim.

• Antutu Skor Değerleri;

• dostum alinma ama discovery elite varken kimse buna 1200vermez... snapdragon s800lu nexus 5 bile 1199 liraya dustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musatafa58dogan

dostum alinma ama discovery elite varken kimse buna 1200vermez... snapdragon s800lu nexus 5 bile 1199 liraya dustu

Hocam arayanlar varsa diye. Kayıt vs. hepsi yapıldı.

• arayan illaki varkir guzel bi cihaz ama biraz makul bi fiyat koyarsan hem.senbkolay satarsin hemde alici olanlar teklif sunar turkiye de satilan cihazlarla kiyaslayinca zte nubia z5s icin 1200 cok gibi ustunde htc yazsa 1200den fazlada eder ama iste marka farki biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: musatafa58dogan

arayan illaki varkir guzel bi cihaz ama biraz makul bi fiyat koyarsan hem.senbkolay satarsin hemde alici olanlar teklif sunar turkiye de satilan cihazlarla kiyaslayinca zte nubia z5s icin 1200 cok gibi ustunde htc yazsa 1200den fazlada eder ama iste marka farki biraz

Hocam haklısınız aslında markaya verilen değer Türkiye'de çok fazla. Ama donanım bakımından bakan olursa makul bir fiyat.

• Sıfırı 1299 tl olan tr cihazı gmd elite den ne üstünlüğü var

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Sıfırı 1299 tl olan tr cihazı gmd elite den ne üstünlüğü var

Hocam ben kimseyi zorlamıyorum alın diye takas fiyatım budur.

• Cihaz Olivera adlı üye ile takaslanmıştır.

• Cihaz LG g2 İle Takanslanmıstır.

takas başarılı geçmiş olup sirreddot cok uzak mesafe dahi olsa hemen geldi gerekli konusmalar incelemeler yapıldı ve takası yaptık 2 gün oldu ve ne benden yana neden ondan yana bir sıkıntı cıkmamıs cıkmayacaktır kendisine güvenilir diyebilirim.

cihazla bir çok cihazı karsılastırmıssınız hele birde kalkıp general mobile elit demissiniz yazılım sorunları olan türkiye'ye cin mallarıyla boğarak dolandıran bir firmaanın ürününü burda yazmanız beni üzdü heleki böyle bir cihaz karsısın'da

cihazın kamerası yazılımları hızı ve son teknoloji ekranı olsun herşey cok güzel son parlaklıkta ekrana bakamıyorum güneşte ekran dahada bi parlak görünüyor cihaz cok güzel g2'den de herşeyden'de cok güzel bir cihaz

buda suanda onlarca program yüklü oldugu halde antutu'dan aldıgı puan.

(not bataryası bitmiyor parlaklık sonda oynadıgım halde 8-9 saat'te bitiremiyorum ayrıca wifi'si ac modeli g2 ve diğer tüm wifilerin 1 diş çeken yerde 3 diş cekiyor. kırmızı yuvarlak tusu ise dokundugunda kıpkırmızı şekilde parlaması kendine ayrı bir şekil veriyor zaten herkese öneririm iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLIVERA -- 9 Haziran 2014; 22:19:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

Cihaz LG g2 İle Takanslanmıstır.

takas başarılı geçmiş olup sirreddot cok uzak mesafe dahi olsa hemen geldi gerekli konusmalar incelemeler yapıldı ve takası yaptık 2 gün oldu ve ne benden yana neden ondan yana bir sıkıntı cıkmamıs cıkmayacaktır kendisine güvenilir diyebilirim.

cihazla bir çok cihazı karsılastırmıssınız hele birde kalkıp general mobile elit demissiniz yazılım sorunları olan türkiye'ye cin mallarıyla boğarak dolandıran bir firmaanın ürününü burda yazmanız beni üzdü heleki böyle bir cihaz karsısın'da

cihazın kamerası yazılımları hızı ve son teknoloji ekranı olsun herşey cok güzel son parlaklıkta ekrana bakamıyorum güneşte ekran dahada bi parlak görünüyor cihaz cok güzel g2'den de herşeyden'de cok güzel bir cihaz

buda suanda onlarca program yüklü oldugu halde antutu'dan aldıgı puan.

(not bataryası bitmiyor parlaklık sonda oynadıgım halde 8-9 saat'te bitiremiyorum ayrıca wifi'si ac modeli g2 ve diğer tüm wifilerin 1 diş çeken yerde 3 diş cekiyor. kırmızı yuvarlak tusu ise dokundugunda kıpkırmızı şekilde parlaması kendine ayrı bir şekil veriyor zaten herkese öneririm iyi forumlar.

Teşekkürler iyi günlerde kullanman dileğiyle kardeşim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.