Şimdi Ara

SATILDI> MSI Platinum P35

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ürünün inceleme linki:http://www.pclabs.com.tr/2007/10/01/msi-p35-platinum-incelemesi/

ürün hakkında geniş bilgi:http://tr.msi.com/product/mb/P35-Platinum.html

ürünün garantisi yoktur. kutusu durmaktadır. ürünün kendisi ve içeriği hakkında resimler konuya eklenmiştir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josh -- 18 Haziran 2012; 1:56:30 >

• hayırlı satıslar guzel anakart bendede vardı ama pınlerı kılırdı :D bende bakır sogutucu sokdum anakartı attım bakır sogutucuları cok hos bı goruntu verıyo pc ye amd sıstemım var ıntel olaydı kesın alırdım
  • teşekkür ediyorum. güzel ve sorunsuz bir kart, şu an asus P5Q deluxe kullandığım için satışa çıkardım.
  • nedense hep böyle temiz ve güzel anakartlar denk geldiğinde nakitim olmuyor :( parayı toparlayana kadar da satılmı oluyor buda benim şansım heralde
  • Sınıfının en güzel anakartlarından 2 yıl kadar kullandım kesinlikle sorunsuz mukemmel oc performansı veren bir kart.

fiyat makul - Hayırlı satışlar
  • teşekkür ederim.
  • sistemim intel olsa alırdım.
    banada amd msi platinium lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim eski board bu 500 fsb yapardı acımazdı
  • PM attım.
  • Pm attım ama cevap gelmedi, eğer satmaktan vazgeçtiyseniz belirtinki ben de başka kartlara bakayım.
  • sayın @nodar; satmaktan vazgeçilmedi. attığınız mesaja da gün içinde geri dönüş yapıldı. ama başkasıyla anlaşmışsınız. hayırlı olsun.

ek: halen satışta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josh -- 7 Haziran 2012; 18:22:54 >
  • Anakart güzel ay başına satılmazsa alıcam iyi günler...
  • pm attım
  • cevaplandı
  • hala satılmadımı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.