Şimdi Ara

[SATILDI] Logitech USB Harici Stereo Ses Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kesinlikle hiçbir problemi yoktur. Efsane headset G330 un ses kartıdır.Stereo 2 kanaldır. Bursa içi elden teslim. Şehirdışı kargo alıcıya aittir.(Yurtiçi kargo ile ''Baro'' indirimli gönderilir)

Fiyat -->

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    [SATILDI] Logitech USB Harici Stereo Ses Kartı[SATILDI] Logitech USB Harici Stereo Ses Kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yasoo -- 17 Temmuz 2017; 9:52:45 >

• Hocam şuan da param yok ancak olunca alabilirim 05415090551 bu nodan bana whatsapp dan ulaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • + Fiyat Takip
  • merhaba, ses kaydı (şarkı) için kullanılabilir mi? mikrofon bağlansa. bilgisayarın ses kartından ayrı mı çalışıyor bu?
  • Muhtemelen yapabilirsiniz onboard ses kartından farklı çalışıyor bilgisayara bağladınızda harici olrak görüyor

• Merhabalar her kulaklık ve ürünle genelde uyum sağlamıyor kulaklık içi devresi mevcut öyle tamamlıyor kendini alan arkadaşa bilgi verirseniz daha sağlıklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: cesiaga

Merhabalar her kulaklık ve ürünle genelde uyum sağlamıyor kulaklık içi devresi mevcut öyle tamamlıyor kendini alan arkadaşa bilgi verirseniz daha sağlıklı olur

Merhaba hocam.Bunu ilk defa sizden duyuyorum. Çünkü kendim bizzat Bloody,Sennheiser,Cougar ve logitech in başka modelleri ile denedim problemsiz çalıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Usta bende de şuanlık işime yaramayan g430 un usb adaptörü ses kartı mevcut.Bu 3.5 mm girişli usb ses kartı Diğer kulaklıklar ile uyum sağlıyor mu acaba bilginiz var mı ? Örneğin Steelseries siberia v2 gibi
  • evet kullanabilirsiniz.
  • mr.yasoo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.