Şimdi Ara

SATILDI LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2 KABLOSUZ 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Amasya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaslar elimde 2 adet LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2 var ikiside satılık .birinin kutusu digerininde plastik kabı duruyor ikiside kutulu değildi garantileri konusunda bilgim yok ikisininde estetiği 100 uzerinde 95 ciziksizler problemleri yok tıkırtıkır çalısıyorlar almak isteyene hayırlı olsun fiyatı pazarlıksız 50 tl tanesi kargo alana ait

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 22 Ağustos 2013; 14:45:09 >

• Kayınço neyle oynayacaz oyunları bunları satıyon.
  • ne yapıyım eniste sende artık ayda yılda bir geliyon oyunda oynayamıyoz cocuklar yuzunden bende satıyım bari durmasın dedim
  • aynısında bi çift te bende var,tavsiye ederim arkadaşlar;mükemmel bi alet
  • eyvallah hocam millet sanırım bilmiyor bu cihazı 50 tl ye kapısılması lazımdı simdiye f710 ile kıyas yapmasınlar onuda denedim onun ağırlıgı rumblepad 2 nin 2 katı kadar cok rahatsız ediyor insanı tek bir zafı var bence usb aparatı cok buyuk unflyın olsaymıs az yer kaplardı her oyunda problemsiz oynadığım bir urun inanın butun oyunları bununla oynamak için uğraşcaksınız ben ole yaptım ama olmuyo mouse un yerini tutmuyo onuda belirteyim
  • Fiyatın gayet güzel ama kimse bilmiyor değerini bu aletin dediğin gibi alıcısı çok büyük bende hem bu hemde F710 var bence bu daha iyi fakat bende f710 aldım yer probleminden dolayı. Diğerini de satışa çıkardım millet on liranın hesabını yapıyor. Hayırlı satışlar umarım satarsın.
  • Saolasın üstat degerli bilgilerin ve yorum için insanları da anlıyorum yenisi ile kıyas yapmadan anlayamazlar bunun kıymetini.Gercekten muhtesem bir gamepad yapmıs logitech.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar fiyatta revize yapıyorum tanesi 45 tl olmustur kargo yine alana aittir.
  • beyfendiyle anlaştık , pazartesi işlemler yapılacaktır. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veterozer

beyfendiyle anlaştık , pazartesi işlemler yapılacaktır. teşekkürler

evet özer beyle anlastık ürünlerin ikiside satılmıstır hayırlı olması dileğiyle.
    saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.