Şimdi Ara

|SATILDI| >>>İNDİRİM<<< CORSAIR 8GB (2X4GB) XMS3 1600MHZ DDR3 CL9 DUAL KIT RAM(SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • CORSAIR 8GB (2X4GB) XMS3 1600MHZ DDR3 CL9 DUAL KIT RAM (Ram Özellikleri için TIKLA)(21.01.2012 Vatan Bilgisayardan alınmıştır.)

ACİL NAKİT İHTİYACİNDAN Fiyat : SATILDI

Ürün Resimleri:
     |SATILDI| >>>İNDİRİM<<< CORSAIR 8GB (2X4GB) XMS3 1600MHZ DDR3 CL9 DUAL KIT RAM(SATILDI)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktug333 -- 29 Mart 2012; 15:46:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip
  • Fiyat gayet makul.Hayırlı satışlar.
  • reserve

Orijinalden alıntı: goktug333

CORSAIR 8GB (2X4GB) XMS3 1600MHZ DDR3 CL9 DUAL KIT RAM (Ram Özellikleri için TIKLA)(21.01.2012 Vatan Bilgisayardan alınmıştır.)

ACİL NAKİT İHTİYACİNDAN Fiyat : 90 TL>>>80TL>>>70 TL

Ürün Resimleri:

hocam dün alıyorum diye pm atmıştım ,yarın görüşelim dediniz...

edit : Tüm pm lerimi okuyup sonrada cevap vermediniz , son pm im diye mesaj attım anakart ile birlikte başka biriyle anlaştığınızı söylediniz.

Hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadir_bado -- 29 Mart 2012; 12:30:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadir_bado

quote:

Orijinalden alıntı: goktug333

CORSAIR 8GB (2X4GB) XMS3 1600MHZ DDR3 CL9 DUAL KIT RAM (Ram Özellikleri için TIKLA)(21.01.2012 Vatan Bilgisayardan alınmıştır.)

ACİL NAKİT İHTİYACİNDAN Fiyat : 90 TL>>>80TL>>>70 TL

Ürün Resimleri:

hocam dün alıyorum diye pm atmıştım ,yarın görüşelim dediniz...

edit : Tüm pm lerimi okuyup sonrada cevap vermediniz , son pm im diye mesaj attım anakart ile birlikte başka biriyle anlaştığınızı söylediniz.

Hayırlısı olsun.

aynını banada yaptı....

• ben arkadaştan anakartla beraber alacaktım, bir süre bekletmesini ben rica ettim. yarın görüşelim demesinin nedeni o olabilir. ki takdir edersiniz elindeki satılıklardan ne kadarını satabilirse onun açısından daha iyi olacağı için anakart ve ram olarak beraber satmak daha çok işine gelmiş olabilir.

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ben arkadaştan anakartla beraber alacaktım, bir süre bekletmesini ben rica ettim. yarın görüşelim demesinin nedeni o olabilir. ki takdir edersiniz elindeki satılıklardan ne kadarını satabilirse onun açısından daha iyi olacağı için anakart ve ram olarak beraber satmak daha çok işine gelmiş olabilir.

Açıklama için çok teşekkürler ben arkadaşa pm den niyetimin kötü olmadığını anlatmaya çalışmıştım zaten.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.