Şimdi Ara

SATILDI - Inca IL-1023L3 23.6' FullHD (DVI + VGA) (Kargo Bedava)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Inca IL-1023L3 23.6" FullHD DVI + VGA + Dahili Hoparlör

İlk sahibiyim. 17.03.2011 tarihinde Hepsiburada'dan almıştım. 22.08.2012 tarihinde IPS monitör aldığımdan bunu bir kenara koymuştım. Yani neredeyse 20 aydır kullanılmadı. Ölü pixel ya da ekranda çizik gibi kusurlar yok.

INCA oluşu sizi aldatmasın. Ben çok memnun kalarak kullandım. Niye üstüne kuma getirdin derseniz :) Onun nedeni de kampayada oldukça uygun fiyata IPS bulunca dayanamayıp almış olmamdan ibaret. Yoksa kötü monitör olsa hemen elimden çıkarırdım 20 ay sonra değil. İşte marka olmayınca böyle izah etmek zorunda kalıyorum :) Hatta şöyle söyleyeyim. INCA'nın ışık dağılımı sonradan aldığım LG IPS'den çok daha iyi. IPS'i de görüş açısı için almıştım.

Ürün evden hiç çıkmadı yani ofis monitörü değil. Dolayısıyla toplam 17 ay ev ortamında günde 2-3 saat kullanılmıştır.

Özellikleri şöyle.

23.6" FULL HD DVI lı Parlak Piano Black LCD Monitör (Ekran MAT, parlak olan kasa)
    GÖRÜŞ AÇIŞI: Yatay 85/85° x Dikey 80/80°
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920 x 1080
    TEPKİME SÜRESİ: 2 ms (GTG)
    PARLAKLIK: 500 cd /m2
    KONTRAST: 10.000:1 dinamik kontrast
    NOKTA ARALIGI: 0.2715(H)X 0.2715(W)
    RENK: 16,7 Milyon
    Güç Tüketimi:50 W
    SES: Dahili Multimedya Stereo Hoparlör
    BOYUTLAR: 622 x 145 x 506 mm;
    AĞIRLIK: 7.8 KG
    RENK AYARI: Otomatik (Görüntü kaynağına bağlandığında W&B referans voltajını otomatik ayarlar.)
    DVI BAĞLANTI: Standart
    Full HD özelliği
    UYUMLULUK: Windows98/2000/ ME/XP/Vista/ Win 7 Uyumlu, Tak&Kullan Monitör

Foroğraflarda da gördüğünüz gibi orijinal kutusu dahi duruyor. Bir kaç aylık bir monitör kadar temiz.

İstediğim fiyata gelince. Kargo benden olmak üzere 249 TL. Eğer Ordu ya da Fatsa'dan elden alabilecek arkadaş varsa beni kargo masrafından kurtaracağı için bir miktar indirim yapabilirim.
     SATILDI - Inca IL-1023L3 23.6' FullHD (DVI + VGA) (Kargo Bedava) SATILDI - Inca IL-1023L3 23.6' FullHD (DVI + VGA) (Kargo Bedava) SATILDI - Inca IL-1023L3 23.6' FullHD (DVI + VGA) (Kargo Bedava) SATILDI - Inca IL-1023L3 23.6' FullHD (DVI + VGA) (Kargo Bedava)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crowlee -- 21 Nisan 2014; 12:00:36 >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün aldım bu gün kargo ile geldi...teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.