Şimdi Ara

SATILDI - Samsung Galaxy S3 i9300 16 GB Titanium Grey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    440 TL'ye elden teslim edilerek satılmıştır.

Merhaba,

S4'e geçtiğim için 1 aydan fazladır kullanmadığım telefonumu satmaya karar verdim. Kısaca bahsedeyim.

Samsung Galaxy S3 i9300 16 GB Titanium Grey. Telefon bence, bu modele en çok yakışan renk olan titanyum grisi. Çektiğim fotoğraflarda renk pek anlaşılamıyor ama şu linkten daha iyi anlarsınız rengini.

http://www.androidtapp.com/wp-content/uploads/2012/09/Samsung-Galaxy-S3-in-Titanium-Grey.jpg

Telefonu 30.09.2012 tarihinde satın aldım. Adıma faturalı ve distribütör ürünüdür. (1800 TL vermişim o zaman)

3-4 ay sonra cebime sokayım derken yere düşürdüm ve ekran içten çatladı. Dış cam değil sadece iç lcd çatladı. Bende Telpa'ya yolladım ve bütün üst gövdeyi değiştirttim 435 TL ödeyerek. Faturası ve servis formu durmaktadır. Resmi servis olduğu için öyle lcd'yi ayrı camı ayrı söküp takmıyorlar. Komple değiştiriyorlar biliyorsunuz.

Telefonun maliyeti bana 2235 TL olunca bir daha böyle bir şey yaşamamak için Otterbox Commuter aldım ve hep öyle kullandım. Otterbox'ın da faturası mevcut. Dolayısıyla 2 yıl 4 aylık bir telefon olmasına rağmen kozmetik olarak bir haftalık bir telefon gibi. Ekranında gene Otterbox film var. Dolayısıyla ne kasada ne ekranda çizik, soyulma, kusur vb şeyler yok.

Daha sonra 01.02.2014 tarihinde gene orijinal olan distribütör ürünü olan genişletilmiş batarya aldım (Samsung Extended Battery) 3000 mah değerinde kendi arka kapağıyla birlikte. Yan sanayi falan değil. Samsung'un sitesinde dahi ürünü görebilirsiniz. Faturası mevcut.

Telefonda bugün güncellediğim (16.02.2015) Cyanogen CM11 yüklü. Neden oijinal rom yerine bunu kurdun derseniz, Samsung 4.3 güncellemesi ile birlikte pil ömrünü mahvettiği için buna geçtim. İsteyen orijinal roma dönebilir tabi ama Cyanogen Mod gayet stabil ve hızlı. Extended Battey ile birlikte 40 saatten fazla dayanıyor telefon.

Alttaki 3 fotoğrafta Otterbox ile yani benim kullandığım haliyle görüyorsunuz. Pil extended olan yani 3000 mahlık takılı. Otterbox'ın iç kısmındaki yumuşak kabına pil büyüklüğünde bir pencere açtım. Üstte kalan sert plastik kısmına müdahaleye gerek kalmadı. Fotoğraflarda görebilirsiniz. Böylelikle büyük pil sığmış oldu.

SATILDI - Samsung Galaxy S3 i9300 16 GB Titanium Grey  SATILDI - Samsung Galaxy S3 i9300 16 GB Titanium Grey  SATILDI - Samsung Galaxy S3 i9300 16 GB Titanium Grey

Alttaki 3 fotoğrafta da kılıfsız ve 2100 mahlık kendi pili takılı halini göreceksiniz.

SATILDI - Samsung Galaxy S3 i9300 16 GB Titanium Grey  SATILDI - Samsung Galaxy S3 i9300 16 GB Titanium Grey  SATILDI - Samsung Galaxy S3 i9300 16 GB Titanium Grey

Bu son fotoğrafta ise hepsini bir arada görüyorsunuz.

Telefon, kutusu (kitapçıklar vs içinde), şarj aleti ve usb kablosu, Samsung Extended Battery seti (Bu set mavi renk kendi orijinal kapağıyla geliyor. Ottorbox ile kullanmak istemezseniz ve büyük pili takacaksanız bu kapağı kullanmalısınız.), Super slim kılıf ve fotoğrafa sığmayacağı için çekmediğim 4 adet hepsi benim adıma olan fatura.

SATILDI - Samsung Galaxy S3 i9300 16 GB Titanium Grey

Şehir ORDU. Şehir dışına kargo yapabilirim. İstediğim ise 479 TL. Kargo ücreti benden.

Yazmayı unuttuğum bir şey varsa sorabilirsiniz.

Telefonun temizliği ile ilgili tekrar belirtmek istiyorum. Neredeyse sıfır ayarında hatta çoğu insanın 1 haftalık telefonundan daha temizdir çünkü telefon hep otterbox kılıf ile kullanıldığı için hiç yıpranmadı.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crowlee -- 27 Şubat 2015; 10:44:37 >

• Telefon güzel fakat fiyat bana göre yüksek geldi
  • Aslında çok sayılmaz yanındakileri de düşünürsek.

Samsung S3 Extended Battery (Vatan) 107 lira en son fiyatı.

OtterBox Samsung S3 Commuter Kılıf Siyah (Genpa) 79 TL'de bu.

5 lira da yanında verdiğim superslim kılıf olsun.

Yuvarlak 190 TL yapar. İkinci el diye 90'ı atarsak 100 lira eder bunların değeri. Telefon 379 liraya gelmiş oluyor. En ufak bir kusuru da yok. 1 haftalık bir telefondan bile daha temizdir. Telefondan oyun oynayan bir insan da olmadığım için sadece görüşme yapmak, maillere bakmak vb için kullanılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crowlee -- 25 Şubat 2015; 9:00:27 >

• Pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI- iPhone 7 plus 32gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.