Şimdi Ara

(SATILDI) High Power 700w +80 bronze Güç Kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Thermaltake Core V51 içinden çıkan smartpower ile birlikte aldığımdan dolayı elimdeki kasa ve psu boşa çıkmıştır.

High Power Bronze Element +80 12v1 35 Amper+ 12v2 35 Amper Güç kaynağı. 12Vden 600V veriyor. 30.07.2013 Faturalı garantisi 2 yıl ise bitti, 3 yıl ise hala devam ediyor. 150 TL'dir. (Havale sonrası kargo alışveriş türü ile satıldı)
    Bu arada güç kaynağı ile R9 390x kullandım bir süre bilginize hiç reset atmadı darboğaz yaşamadı yani psu.
    Psu kutu ve içerikler hatta psu güç kablosuyla birlikte göndereceğim ve ya teslim edeceğim. Herşey full kutulu eksiksizdir.

Oyun içi bu psu ile 390x gameplaylerim mevcuttur;https://www.youtube.com/channel/UCSAgrpDuAdxfIOj7eZEGSLA

Gereksiz yorumlar atmayın lüften sorunuz var ise PM.
    Pazarlık Pay'i yoktur. Bilginize.

Istanbul bahcelievlerde ikamet ediyorum. İstanbuldan gelip-buluşup almak isteyen arkadaşlar önceliklidir.
    Almayı düşünenler için teslimat olayı konuşulur. Çünkü biraz iş güçten dolayı geceleri çıkıyorum bu dönemlerde işten.
    Kargo ile isteyenler için klasik şekilde havale sonrasında kargodur.

İyi Forumlar

(SATILDI) High Power 700w +80 bronze Güç Kaynağı (SATILDI) High Power 700w +80 bronze Güç Kaynağı (SATILDI) High Power 700w +80 bronze Güç Kaynağı (SATILDI) High Power 700w +80 bronze Güç Kaynağı (SATILDI) High Power 700w +80 bronze Güç Kaynağı (SATILDI) High Power 700w +80 bronze Güç Kaynağı
     (SATILDI) High Power 700w +80 bronze Güç Kaynağı
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_y_o_g_u_n -- 22 Şubat 2016; 16:31:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.