Şimdi Ara

Zotac 980ti Amp Edition(5 Yıl Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Zotac 980ti Amp Edition(5 Yıl Garantili)
    5 Mayıs 2016 tarihinde Amazon.com den alınma Zotac 980ti Ekran kartımı satıyorum. Standart olarak 3 yıl geçerliliği bulunan garanti süresi 5 yıl olarak uzatılarak satın alınmıştır ve garanti kayıtları yapılmıştır. Tüm kutu içeriği ile faturası mevcut olmakla birlikte sıfırdan tek farkı birkaç gün kullanılmış olmasıdır. An itibari ile amazon.com üzerinden sipariş verilmesi durumunda 2014 Türk lirası civarına gelmektedir. Üst seri ekran kartına geçeceğim için Acil nakit ihtiyacım dolayısı ile fiyatı uygun tutuyorum.

Fiyat: 1600TL pazarlıksız, takas seçeneği yoktur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Haziran 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemms

quote:

Orijinalden alıntı: bososo

Kötü konuşmak istemiyorum fakat siz rahatsız mısınız ? Gündüz olsa oruç başınıza vurmuş diyeceğim öyle bir durumda yok. İsteyen istediği fiyata satar mal satanındır iş yapanındır, esnaflığı biraz öğrenin ona göre yorum yapınız. İlanıma siz gibilerin yorumlarını kendilerine saklamalarını rica ediyorum...

Kusura bakmayın da sizinki esnaflık değil. Esnaflık, ticaret vs. kılıfına sokup da aklınızca aklamayın o sebeple. 'Bildiklerini kendine sakla' demeseniz yine bir ihtimal farkında değildir fiyatların düştüğünden diyebilirdik ama gördüğümüz kadarıyla durumu bilip ona rağmen yapıyorsunuz. Yahu biz burada yazmasak belki de acemi birisini bulup (tabir için maruz görün ama) ona 'iteleyeceksiniz' kartı. Anlamadığım şu ki bunu nasıl içinize sindirebiliyorsunuz? Yaşım 36, çok çok uzun yıllardan beri alım satım yapıyorum. Bu kadar zaman kimsenin ahını almamak için daima kardan feragat ettim. Neticede zengin olmayan ama yatağa rahat yatan birisi oldum. Bana zamanında ustam bir tavsiyede bulunmuştu ben de size aktarayım: ''Esnafın iyisi çok kar eden değil, kar/vicdan dengesini sağlayabilendir.'' Artık gerisi size kalmış...

Bu arada yorum istemiyorsanız ilanınızı 'yoruma kapalı' olarak açın.

Forumda ne kadar da çok bilmis kisiler türemis hayret ettim dogrusu. Sanirim issizsiniz veya stres atmak amaçli yaziyorsunuz. Ürünü alirken beraber mi ödedik de satis fiyatina karisiyorsunuz anlamadim ? Herkes istedigi fiyata ürününü satar(ilanini açar) alici gelir pazarlik yapilir her iki taraf anlasir ise alisveris yapilir ancak size Hayirdir yani... 40 Usd indirim gelmis. Ürünün fiyatini 1600 tl olarak revize ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Wilde

An itibari ile 2.92 kurdan 1766 tl ye Amazondan alinabiliyor. Hatta 980 Ti Amp Omega modeli 1568 tl
    Bugun 980 ti kartlarda cok ciddi indirimler oldu.

Edit : Bu yazdiklarim icin arkadas pm atmis, bildiklerini kendine sakla demis, kendisine de soyledigim gibi bencillik olur bunu yazmazsam.

https://www.amazon.com/ZOTAC-GeForce-980Ti-Omega-ZT-90504-10P/dp/B011DY6LAY/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1466336573&sr=8-4&keywords=zotac+980ti

1584e geliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemms

quote:

Kötü konuşmak istemiyorum fakat siz rahatsız mısınız ? Gündüz olsa oruç başınıza vurmuş diyeceğim öyle bir durumda yok. İsteyen istediği fiyata satar mal satanındır iş yapanındır, esnaflığı biraz öğrenin ona göre yorum yapınız. İlanıma siz gibilerin yorumlarını kendilerine saklamalarını rica ediyorum...

Kusura bakmayın da sizinki esnaflık değil. Esnaflık, ticaret vs. kılıfına sokup da aklınızca aklamayın o sebeple. 'Bildiklerini kendine sakla' demeseniz yine bir ihtimal farkında değildir fiyatların düştüğünden diyebilirdik ama gördüğümüz kadarıyla durumu bilip ona rağmen yapıyorsunuz. Yahu biz burada yazmasak belki de acemi birisini bulup (tabir için maruz görün ama) ona 'iteleyeceksiniz' kartı. Anlamadığım şu ki bunu nasıl içinize sindirebiliyorsunuz? Yaşım 36, çok çok uzun yıllardan beri alım satım yapıyorum. Bu kadar zaman kimsenin ahını almamak için daima kardan feragat ettim. Neticede zengin olmayan ama yatağa rahat yatan birisi oldum. Bana zamanında ustam bir tavsiyede bulunmuştu ben de size aktarayım: ''Esnafın iyisi çok kar eden değil, kar/vicdan dengesini sağlayabilendir.'' Artık gerisi size kalmış...

Bu arada yorum istemiyorsanız ilanınızı 'yoruma kapalı' olarak açın.

Forumda ne kadar da çok bilmis kisiler türemis hayret ettim dogrusu. Sanirim issizsiniz veya stres atmak amaçli yaziyorsunuz. Ürünü alirken beraber mi ödedik de satis fiyatina karisiyorsunuz anlamadim ? Herkes istedigi fiyata ürününü satar(ilanini açar) alici gelir pazarlik yapilir her iki taraf anlasir ise alisveris yapilir ancak size Hayirdir yani... 40 Usd indirim gelmis. Ürünün fiyatini 1600 tl olarak revize ediyorum...

orda ödeme try olduğu için fiyat öyle kuru yüksekten hesaplıyor 1888 çıkıyor usd seçerseniz ödemede 1778tl çekecektir karttan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A4F57CBB -- 19 Haziran 2016; 14:55:40 >

• belki üste birşet veriyordur ondan pahalıdır

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.