Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SATILDI) Asus VX239H 23" IPS Panel HDMI LCD Monitör (SATILDI) Satın Al 12 Ağustos 2019 15:36 1 1 (SATILDI) Asus VX239H 23" IPS Panel HDMI LCD Monitör (SATILDI) Satılık Asus VX239H 23" IPS Panel HDMI LCD MonitörSorunsuz çalışır durumdadır. Sanalmarketim'den alınmış ancak garantisi bitmiştir. Kutusu, alt tablası, adaptörü ve HDMI kablosu mevcuttur. IPS paneldir, renk kalitesi çok iyidir ve gözü yormaz. 2 adet dahili ufak hoparlörü mevcuttur. İstanbul içi elden satış tercihimdir. Maslak'tayım, yakın semtlere araçla getirebilirim. Şehirdışından almak isteyenler için gönderim yapabilirim ancak kargo ücreti alıcıdan olur.Fiyat bugüne özel 450TL'dir. (SATILDI)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Unifi USG Gateway / Unifi AP-AC-LR WiFi5 AP / Unifi US-8-60W Gigabit PoE Switch (SATILIK) Intel i7-5930K 6/12 3.70GHz LGA2011v3 Referans Listem
quote:Orijinalden alıntı: ysfbkrcnMerhaba @Diablo ,Birkaç foto ve ölü piksel testi yaparken çekilmiş fotoğraf paylaşabilir misiniz?Merhaba, monitör satıldı hocam bayram nedeniyle foruma giremedim şimdi konuyu güncelliyorum. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Unifi USG Gateway / Unifi AP-AC-LR WiFi5 AP / Unifi US-8-60W Gigabit PoE Switch (SATILIK) Intel i7-5930K 6/12 3.70GHz LGA2011v3 Referans Listem