Şimdi Ara

SATILDI ASUS R9 280 TOP DİRECTCU2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
9
Favori
5.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İLK ÖNCE YAZAYIM PM DEN ULAŞINIZ kart 280x değil 280 modelidir her defasında uyarıyorum ya gözüm kaçmış görmemişim demeyin

FORUMDAN 2. EL ALDIĞIM FANLARINDAN TEKİ AĞIR DÖNEN KUSURLU ARIZALI SAPPHİRE SAPPHİRE HD7950 DUALX YERİNE GELEN DEĞİŞİM ÜRÜNÜDÜR.

BANA SIFIR GELDİ KUTUSUNU AÇTIM VE TEST ETTİM Sorunsuz bir kart Artifact vs yok. 5 Mart 2014 değişim fişi var. o günden beri kullanıyorum.

ŞUANKİ DURUMU 2. ELDİR SIFIR GİBİDİR KUTU İÇERİĞİ TAM DEFORME VS YOK. RAFTAN ALINMIŞ BİR KART.

AYNISINDAN OLURSA CFX DE YAPABİLİRİM HANİ BULAMADIM.

980 MHZ GPU 1300 BELLEK HIZLARINDA ÇALIŞMAKTADIR.

FATURASI SEVK İRSALİYESİ VARDIR EXA FATURALIDIR. Eski ürünün faturası üzerinden ürünün garantisi bitti.

Distrübütörü penta üzerinden garantisi var seri nodan sorgulatınca E3YVCM041042 bu seri nosu garantisi var ürünün 28.04.2016 ya kadar.

http://www.penta.com.tr/penta/e-hizmetler

KONYA İÇİ ELDEN TESLİM OLABİLİR ÖNCE HAVALE SONRA KARGO BİÇİMİNDE ÜRÜNÜ GÖNDERİRİM.

BUGÜNE KADAR ALDIĞIM KARTLARA ASLA MİNİNG DENEMEDİM YAPMADIM.

FİYAT SATILDI

2.EL ALDIĞIM ARIZALI SAPPHİRE KARTIN VİDEOSUNUDA EKLİYORUM BURAYA
    NORMAL ÇALIŞIRKEN ANLAŞILMIYOR FLAŞLI CEKİM YAPARSANIZ OLUR
    VEYA SİSTEMİ AÇIP KAPATIP BAKARSANIZ ANLAŞILIYOR SİNİRDEN KARTI KIRASI GELİYOR İNSANIN BÖYLE BİR DURUMDA.

ASUS 280 TOP KARTIN VATAN LİNKİ :http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-directcu-ii-top-3gb-gddr5-384bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

ÇEKİMİ BANA AİT RESİMLERİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 12 Şubat 2015; 0:30:29 >

• iyi fiyat

bu arada asic değer yazılıp çizilmeye başlandı sıfır kart 63 asic değeri normalmidir?

negibi bir etkisi olur bu asic değerin düşüklüğü yüklekliği arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halon -- 22 Mayıs 2014; 21:34:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halon

iyi fiyat

bu arada asic değer yazılıp çizilmeye başlandı sıfır kart 63 asic değeri normalmidir?

negibi bir etkisi olur bu asic değerin düşüklüğü yüklekliği arasında
    quote:

Orijinalden alinti: halon

iyi fiyat

bu arada asic deger yazilip çizilmeye baslandi sifir kart 63 asic degeri normalmidir?

negibi bir etkisi olur bu asic degerin düsüklügü yüklekligi arasinda

fiyat tabikide iyi :)

asic de?eri kartyn normal çaly?masynda hiçbir sorun kusur yada etki yaratmyyor.

ayny marka model kartlar arasynda asici yüksek olan kart ayny voltaj ile daha yüksek saat hyzlaryna cykacaktyr mesele bu kartyn attym 90 asice sahip olanyny bulursanyz belkide 1.15 ile 1200 mhz çaly?acaktyr.

özelliklede referans kartlarda bu asic de?eri cok etkiliyor özel tasarym kartlarda bunun pek etkisini göremedim yani özelden kastym devre kartyn özel olanlar lygnygt gibi top edition asuslar gibi

sapphire powercolor gibi firmalar referans pcb ye fan takarak sürebiliyorlar onlar biraz daha kalitesi dü?üyor dualx gibi duorb gibi mesela.

• Fiyatta ufak bir indirime gittim satylmaz ise kullanmaya devam edece?im.
    bu temizlikteki ürünü 500 liraya satmamy beklemeyin benden referans pcb ye sahip sapphire powercolor veya ?u vatandaki referans 7950 yi almanyzy öneriyorum.
  • Daha sıfır olan ve hiç mining yapılmamış bir ürün fiyat normaldir.
    temiz kart almak isteyenler kaçırmasın.
  • Takip.
  • canım kartlar mining yüzünden degerleri düştü ama bu kart sıfır olarak düşünüldügünde notmal bence peki nekadar garantisi var hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Esko kartin nekadar garantisi vardi ona gore fiyatinizi degerlendirelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkzness

Esko kartin nekadar garantisi vardi ona gore fiyatinizi degerlendirelim

10. ayda bitiyor 2014.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 26 Mayıs 2014; 23:47:41 >
  • fiyat çok iyi
  • Saaatmaa saaatmaa, BTC uctu gidiyor, 2 ay mining yap, kazdığın coini üst değer bekleyip sat bunun parasını çıkarırsın kart da sana kalır, mining yeniden canlanacak, piyasaya yeni sermaye lazım :) bilerek yükseltip insanları çekmek isteyecekler, o arada vur voleyi kaç :)
  • bu mining olayını vga üreticileri tezgahladı galiba, millet parayı ekran kartına yatırdı elinde patladı :).Umut fakirin ekmeği ne de olsa.
  • satıldımı necip :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nysarac

quote:

10. ayda bitiyor 2014.

Garantisi eski karta goremi sayiliyor yani hocam?kredi karti ile alma imkanimiz var midir?
    İyi forumlar

• quote:

Fiyatta ufak bir indirime gittim satylmaz ise kullanmaya devam edece?im.
    bu temizlikteki ürünü 500 liraya satmamy beklemeyin benden referans pcb ye sahip sapphire powercolor veya ?u vatandaki referans 7950 yi almanyzy öneriyorum.

necip kaçıncı kart bu :) mining ne bu arada yaa bayadır uzağım konulardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: _İZ BIRAKAN_

quote:

Fiyatta ufak bir indirime gittim satylmaz ise kullanmaya devam edece?im.

necip kaçıncı kart bu :) mining ne bu arada yaa bayadır uzağım konulardan

Forumdan cok kart alıp sattım hiç düşünmedim saymayı ama bu kadar kart alacağım ve satacağım hiç aklıma gelmezdi :)
    Olumlu yanı tecrübe sahibi oldum yani bu markalar hakkında kartlar hakkında ve özellikle de bazı satıcılar hakkında.

Gelelim mninge
    Mining bu amd model kartlarla yapılıyor.
    Daha cok genelde 3er 5 er alıyorlar meraklıları ilanlarından anlaşılıyor yani bakıldığı zaman.
    Power fiyatlarınında artmasına sebeb oldu bu mereklıları
    Acaba merak ediyorum powerleride cabuk bzouluyor mu 5 yıl garantili powerler var birde :)
    Mining yapanlar yüksek powerle birçok kartı riser denen aparatla takıp işlemlerle para kazanıyorlar.
    Kartlar üzerinde hesaplama işlemleri yaptırıp kartlar çok ısınıyor güç çekiyor felan diye işittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 3 Temmuz 2014; 2:47:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SEYTANTUYLU

quote:

quote:

10. ayda bitiyor 2014.

Garantisi eski karta goremi sayiliyor yani hocam?kredi karti ile alma imkanimiz var midir?
    İyi forumlar

garantisi 10. ayda bitiyor
    evet eski karta göre sayılıyor.
    sanalpazarda olabilir komisyonu karşılamak kaydı ile fakat önce ödeme biçiminde alıyorum güven önemli burada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 3 Temmuz 2014; 2:42:55 >
  • PM
  • nysarac kullanıcısına yanıt
    Lütfen insanları mining konusunda yanlış bilgilendirmeyin. Bilmiyorsaniz arastirin diyin. Her yapilan mining karta zarar vermez, sadece bilinçsiz yapilan mining karta zarar verir.
    Mining sirasinda kartlar uzay kasa kurulumda ve nir birlerinden uzakta konumlandirilirlar. Sicakliklari hic bir zaman 70 dereceyi gecmez. Kasa icinde bf4 oynamatan daha az yorar ve ısınır kart.
    Kartlarin daha az enerji cekmesi icin voltaj ve hiz düşürme yapilir ki elektrik parasi daha az gelsin.

Sonuc olarak sizin soylediginiz gibi kartlarin canina okunmaz yani.
    Bir de x11 tabanli mining varki onda kart hic isinmiyor ve enerji harcamiyor.
    Ayrica mining yapilmis bir 7950 alip, servisten sifir olarak daha ust seviye bir kart almissiniz. Yani sonuç olarak kardasiniz, hala mining söyle böyle diyosunuz.
    Lütfen insanlari yanlış yonlendirmeyin. Garantisi olduğu surece her kart alinir. Onunla ne yapılmış olursa olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İLK ÖNCE YAZAYIM PM DEN ULAŞINIZ

Takasda olabilir sadece üst modellerle.

FORUMDAN 2. EL ALDIĞIM FANLARINDAN TEKİ AĞIR DÖNEN KUSURLU ARIZALI SAPPHİRE SAPPHİRE HD7950 DUALX YERİNE GELEN DEĞİŞİM ÜRÜNÜDÜR.

BANA SIFIR GELDİ KUTUSUNU AÇTIM VE TEST ETTİM Sorunsuz bir kart Artifact vs yok.

ŞUANKİ DURUMU 2. ELDİR SIFIR GİBİDİR KUTU İÇERİĞİ TAM DEFORME VS YOK. RAFTAN ALINMIŞ BİR KART.

TAKASDA OLABİLİR ÜST MODELLER İLE. AYNISINDAN OLURSA CFX DE YAPABİLİRİM HANİ BULAMADIM.

980 MHZ GPU 1300 BELLEK HIZLARINDA ÇALIŞMAKTADIR.

FATURASI SEVK İRSALİYESİ VE GARANTİSİ VARDIR EXA FATURALIDIR.

KONYA İÇİ ELDEN TESLİM OLABİLİR ÖNCE HAVALE SONRA KARGO BİÇİMİNDE ÜRÜNÜ GÖNDERİRİM.

PAZARLIK VEYA İNDİRİM DÜŞÜNMÜYORUM.

BUGÜNE KADAR ALDIĞIM KARTLARA ASLA MİNİNG DENEMEDİM YAPMADIM.

FİYAT OLARAK 500 LİRA DÜŞÜNMEKTEYİM.

MİNİNG YAPILMIŞ FANLARI ÖLMÜŞ BİTMİŞ KARTLARLA KARIŞTIRMAYIN.
    2.EL ALDIĞIM ARIZALI SAPPHİRE KARTIN VİDEOSUNUDA EKLİYORUM BURAYA
    NORMAL ÇALIŞIRKEN ANLAŞILMIYOR FLAŞLI CEKİM YAPARSANIZ OLUR
    VEYA SİSTEMİ AÇIP KAPATIP BAKARSANIZ ANLAŞILIYOR SİNİRDEN KARTI KIRASI GELİYOR İNSANIN BÖYLE BİR DURUMDA.

ARIZALI SAPPHİRENİN DEĞİŞİM OLMUŞ ASUS 280 TOP KARTIN VATAN LİNKİ :http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-directcu-ii-top-3gb-gddr5-384bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

ÇEKİMİ BANA AİT RESİMLERİ

FLAŞLI VE FLAŞŞIZ CEKTİM DETAYLAR İÇİN.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Dostum ürün 280 değil mi ,280x değil

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.