Bildirim
Satılan Aracın Kaskosu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Devir olmuyor sanırım artık,eskiden oluyordu galiba geri kalan 6 aylık parayı sen değil aracın eski sahibi alabilir aynı zamanda trafik sigortasınıda alabilir. _____________________________ Ne imzası -
Ben de aracımı yeni sattım ve kalan 4-5 aylık miktarını geri aldım paranın. Noterden yaptığımız satış sözleşmesini fakslamamı istemişti bizim acentedeki eleman. Siz de yaptırdığınız acenteyi arayıp bilgi alın bir an önce. _____________________________ -
Trafik sigortalarının iptali için noter satış sözleşmesi ve poliçenin aslı, kasko için ise beyan yeterlidir. İptal edildiğinde, iptal belgesinin üstünde iade tutarı yazar.
Nakit ödenmişse acente tarafından nakit, kredi kartıyla ödenmişse, karta iade şeklinde veyya nakit şeklinde iadesi yapılır.
www.limonsigorta.com_____________________________ -
teşekkürler -
Arkadaşlar Aynı Durum Bende de var Bu Konu Baya Bir Eski Değişen Birşey var mı ?
Aracımı 7.Ayda Sattım . 5 Aylık Kasko ve Trafik Sigortasının Parasını Alabilirmiyim_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DragonTR
Arkadaşlar Aynı Durum Bende de var Bu Konu Baya Bir Eski Değişen Birşey var mı ?
Aracımı 7.Ayda Sattım . 5 Aylık Kasko ve Trafik Sigortasının Parasını Alabilirmiyim
alabilirsin._____________________________ Bu milletin malı deniz, yemezseniz domuzsunuz
Kalın bir ense, şiş göbek, ne muhteşem olursunuz!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler