Şimdi Ara

SATADİSC GİGABYTE XP KURULAMIYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ANKATIMIN MODELİ GİGABYTE GA-945GCM-2SL SATA DİSC TAKIP XP KURMAYA CALISIYORUM AMA OLMUYOR... BAĞLI HARDISC YOK DIYOR...

SATA DRİVER'İNİ İNDİRMEYE CALISIYORUM BUDA OLMUYOR..GİGABYTE GA-945GCM-2SL BU MODELİNİN SATA DRIVERIDE YOK ... BİOSLARDAN SATADİSC'LER İPTALH OLMUS ACILMIYOR...

SAMSUNG SATADİSC 160 CG HD161HJ BU MODELE XP KURULUR MU

• http://forum.donanimhaber.com/m_19629307/tm.htm konuyu inceledinmi bilmiyorum ama benim vermemde yarar var . )
  • dostum sen 1 tanesin geçen mesajımdada yardımcı oldun bi hemen verdiğin linke bakayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leokesh

dostum sen 1 tanesin geçen mesajımdada yardımcı oldun bi hemen verdiğin linke bakayım

Konuda yapılan açıklama sorununu çözmesi gerek ama bakalım sonuç ne olacak..
  • Düşünce Mantaliten güzel Suanda nlite İle Xp ve Sataları dvd ye çekyirom bakalım ne olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

quote:

dostum sen 1 tanesin geçen mesajımdada yardımcı oldun bi hemen verdiğin linke bakayım

Konuda yapılan açıklama sorununu çözmesi gerek ama bakalım sonuç ne olacak..

Şuanda Cd Bitti Ve Kuruluma Geçiyor... Bakalım ne olacak 2 dakika sonra haber veririm

• Dosya cdrom.sys bozuk
    Devam etmek için bir tuşa basın.
    Diyor.. bu ne oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dosya cdrom.sys bozuk
    Diyor.. bu ne oluyor

Bu hata ile dosyalar kopyalanırken mi karşılaşıyorsunuz.Eğer öyleyse büyük ihtimalle cd bozuktur.Başka bir cd ile deneyin.

• quote:

quote:

Dosya cdrom.sys bozuk
    Diyor.. bu ne oluyor

Bu hata ile dosyalar kopyalanırken mi karşılaşıyorsunuz.Eğer öyleyse büyük ihtimalle cd bozuktur.Başka bir cd ile deneyin.

HAYIR BU HATA XP KURULUM AŞAMASINDA KARŞIMA CIKTI TEKRAR KURULUMU BAŞLATTIM YİNE ESKİSİ GİBİ OLDU.ESKİSİ GİBİ DERKEN YİNE SATA DİSKİ GÖRMEDİ.YENİ CD'YEDE ÇEKTİM YİNE AYNI :s SATA DİSKİ YİNE GÖRMÜYOR.

• Başka bir Windows Xp cd'sine sata sürücülerini entegre edip öyle deneyin.Dikkatli olun !
  • Anladım.Başka Bir Orjinal Cd İle Deniyeceğim...İnşallah Olur

Windows HOme Editon Cd'si Olması Problem Yaratma Durumu Olabilir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leokesh -- 11 Nisan 2008; 15:06:10 >
  • quote:

Anladım.Başka Bir Orjinal Cd İle Deniyeceğim...İnşallah Olur

Hiç kullanmadığım(denemediğim) için cevap veremeyeceğim
  • quote:

quote:

BEN SİZE BUNU SÖLİYEYİM.ŞUANDA ÇEKECEĞİM CD 3. FARKLI HOME EDİTON CD'Sİ OLACAK... EĞER BU CD'DE PROBLEM YARATIRSA SORUN AKLIMDAN GEÇEN Mİ YOKSA

• quote:

quote:

quote:

BEN SİZE BUNU SÖLİYEYİM.ŞUANDA ÇEKECEĞİM CD 3. FARKLI HOME EDİTON CD'Sİ OLACAK... EĞER BU CD'DE PROBLEM YARATIRSA SORUN AKLIMDAN GEÇEN Mİ YOKSA

Aklınızda hdd veya cd-rom geçiyor sanırım.Ama herikisindede sorun olduğunu zannetmiyorum.Eğer elinizde herhangibir Linux cd'si varsa öyle deneyin.

• Aklımdan Geçen hdd Ama yeni cd bitti bunuda deniyim bu cd'de başka orjinal xp cdsinden entegre ettim..

yeni cdyi bi deniyelim..
  • SONUC OLARAK SATA DİSCLER RAİD SÜRÜCÜSÜ OLMADAN XP KURAMAYIZ YANİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leokesh -- 11 Nisan 2008; 16:04:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.