Şimdi Ara

sata ve ide beraber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar,makinada sata hdd kurulu. ide hdd yi yedek olarak kurabilirmiyim.anakart desteklermi

• anakartta ide girişin varsa ( ki büyük ihtimalle vardır ) kullanabilirsin sanırım ama ben idenin üstüne sata kullanmayı denemiştim olmadı ya da ben beceremedim ya da disk bozuktu
  • eğer anakartın IDE Çıkışı varsa neden olmasın olur... gönül rahatlığı ile kurabilirsin olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

anakartta ide girişin varsa ( ki büyük ihtimalle vardır ) kullanabilirsin sanırım ama ben idenin üstüne sata kullanmayı denemiştim olmadı ya da ben beceremedim ya da disk bozuktu

dostum sen yapamamışsın
  • tam emin değilim ama disk bozuktu sanırım zaten ikinci eldi, ben çünkü tüm ayarları doğru yaptım biostan falan ayarladım hepsini hatta anakartın raid desteği var ordan bile denedim olmadı ayrıca yalnız sata diski taktığımda görmüyordu pc
  • arkadaşlar satın alacam .aldıktan sonra deneyebilirim.Aklıma eski bilgisayarımdan 1gb hdd yi söküp denemek geliyor.problem olmaz sanırım.takınca ikinci olarak görmesi lazım sanırım değilmi.Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

tam emin değilim ama disk bozuktu sanırım zaten ikinci eldi, ben çünkü tüm ayarları doğru yaptım biostan falan ayarladım hepsini hatta anakartın raid desteği var ordan bile denedim olmadı ayrıca yalnız sata diski taktığımda görmüyordu pc

Dostum dediğin gibi disk bozuktur yada son ihtimal sata portu bozuk (eğer hiç sata disk kullanmıyorsan bu ihtimalin yüksek olma ihtimali de yükse)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç sata kullanmadım ama iki portta da denedim
  • ide girişi olur tabi niye olmasın. sadece makina ide harddiski boota alırda windows açmazsa biostan boota girip hdd lerin yerini değiştirirsin ve devam edersin. çok abartılacak bi şey değil dvd rom la sata nası beraber çalışıyosa oda çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flika -- 30 Temmuz 2007; 16:13:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: flika

ide girişi olur tabi niye olmasın. sadece makina ide harddiski boota alırda windows açmazsa biostan boota girip hdd lerin yerini değiştirirsin ve devam edersin. çok abartılacak bi şey değil dvd rom la sata nası beraber çalışıyosa oda çalışır.

arkadasında dediği gibi olmama gibi bişi yokkk .. dvd rom ile calısıyorsa oda calısırrr.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.