Şimdi Ara

SATA HDD çok yavaŞ çaLIŞıor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DAha DÜn aLDIğım; ((80gb=65ytl)) 2.el sata hdd ''WDC WD800BD-22LRA0 _ western digital'' çok yavaş ÇAlışıyor :( daha Önce hiç sata hdd kullanmadığım içn bilmiorum,böle çalışması normalmidir??
    2kere xp kurdum,her seferinde pc dha açılmadan ''windws xp'' yazısında reset atıyor..
    2.hdd olarak kullandığımda da pc yavaşlıor; hdd 100mb veriyi 10dak kopyalıor.. sizce Hdd geRi iaDe etmelyim??
    önerilerin olması daha ii olur, iade etmek istemiyorum çnk..
    saygılar



  • Sata harddisklerde raid destegi gereklidir acaba bunu denedinmi bu sekilde kurdunmu anakartın cd sinde raid ile ilgili driver lar olacak onları diskete atıp windowsu kurarken ilk ekranda raidleri yuklemek için f6 ya basın der ona bas ve raidleri yukle sonra duzelmesi gerek kolay gelsin
  • aslında aklıma geldi ama denemedim bugun format atarken deneyeceğim... çok teşekkür ederim
  • Rica ederim her zaman
  • 6 Şubat 2007; 2:44:05
    --------------------------------------------------------------------------------

    Sata harddisklerde raid destegi gereklidir acaba bunu denedinmi bu sekilde kurdunmu anakartın cd sinde raid ile ilgili driver lar olacak onları diskete atıp windowsu kurarken ilk ekranda raidleri yuklemek için f6 ya basın der ona bas ve raidleri yukle sonra duzelmesi gerek kolay gelsin
    .....................................................................

    Birde diğer IDE bağlantı konusmlarına dikkat et onlarıda bence gözden geçir . Sata disk aldın ama büyük bir performans bekleme sakın o kadar da yani gözle görülebilecek bir hızlanmanda olmayacak ama eskiye bakarak elbette ufaktan bazı çalışmlarında göreceksın.
    SATA dirver ını yukle ama programını setup dan çalıştırma bu seferde setup programından windows üzerinde başlangıcını yavaştırsın.
  • abicim ben şimdi raid için gerekli driverları buldum.. xp'yi yeniden kurmayı denediğimde ise F6 tuşu basmıyor:( başka bi yolu var mı?? diskete de attım:( olmuyo yaff:( sata hard diski görüyor.. biçimlendirdim de.. ama veri kopyalaması çok yavaş:(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukc34 -- 8 Şubat 2007; 0:27:27 >
  • ondan önce bence şunu dene;
    Regedite gir ctrl+f e bas, bul kutucuğuna masterid yaz, çıkan sonucu sil,sonra F3 e bas çıkan sonucu sil, buişlemi sonuç bulunamasıya kadar devamlı yap, sonra aynı işlemi baştan slaveid yazarak yap.. bilgisayarı yenden başlat bakalım düzelcekmi.
  • kaç gündür hdd testteydi , bugun öğrendim ki hdd arızalıymış :( değiştirecekler hdd ama ne vericekler bilmiorum:S emekler içn teşekkür ederim;)
    herkese saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.