Bildirim
WinRarda ki probLem...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
winrarı kaldırıp tekrar kurmayı dene
resim koyarsan daha kolay çözebilriz -
açmaya çalıştığın dosya hasarlı olabilir tekrardan yükle düzelecektir. ayrıca tanı mesajında ne dıyor onuda yazmalısın.
belkide şifreliyseşifreyide yanlış girmiş olabilirsin. -
Ok saoLun ss atıyorum.. -
ss De bU.!
-
quote:
Orjinalden alıntı: aLLKoLik
ss De bU.!
çalıştırmaya çalıştırdığın arşiv hasarlı gibi duruyor birde dosyaya sağ tıklayı birlikte açtan sıkıştırılmı daraltırılmış klasörlerden dene bu şekilde winrardamı arşivdemi problemin anlaşılır -
Arkadaşlar kuLlANIYO ben 3-4 kere indirdim dosyayı winrar ı da 3-4 kez kuRdum başTan oLmadı biLdiğiniz bi winRar Linqi waR mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: aLLKoLik
Arkadaşlar kuLlANIYO ben 3-4 kere indirdim dosyayı winrar ı da 3-4 kez kuRdum başTan oLmadı biLdiğiniz bi winRar Linqi waR mı?
dediğim gibi dosyaya sağ tıklayıp birlikte açtan sıkıştırılmış daraltırılmış klasörlerden dene bu şekilde winrardamı arşivdemi problemin anlaşılır -
Anlaşılan winrar penceresinde direk dosyayı çalıştırmaya kalktın.
Önce dosyayı açman lazım. RAR dosyasına sağ klikle ve "KLASÖRE ÇIKART..." seçeneğiyle dosyaları klasör içine açabilirsin. -
oLmuyo!!! -
Winrar'ın eski sürümünü kullanıyorsanız bu tip hatalar verebiliyor. Son sürüm 3.61'di sanırım.. -
arkadasım senın winrar a attıgın dosya hasarllıdır cok buyuk bir ihtimalle senin programı kaldırıp yenıden kurmanla alakası bile yok.problem o dosyadadır.benımde basıma cok geliyor bu sorun.dosya cok onemliyse gidip tekrar bulup daha dikkatli sıkıştırmanı veya sıkıştırmadan taşımanı tavsiye ederim -
merhaba arkadaslar bir klasörün üstüne sag tıklayıp sıkıstır ve e posta gönder dedimmi (profil olusturulamadı yeni profil olusturmak için denetim masasındaki posta s imgesini kullanın) diyor[simage][/simage]
-
merhaba arkadaslar bir klasörün üstüne sag tıklayıp sıkıstır ve e posta gönder dedimmi (profil olusturulamadı yeni profil olusturmak için denetim masasındaki posta simgesini kullanın) diyor yardımcı olurmusunuz lütfen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X