Şimdi Ara

Sata Harddiski Tanıtma sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arama motoru çalışmadıgı için sormak zorundayım arkadaşlar.Ben yeni sata2 bir harddisk aldım.Ankartım tanıyor fakat iş kurmaya gelince işler çirkinleşiyor.Windows harddsiki gormedigini soyluyor.Fakat anakart tanıyorda raid yapıyomushuz gibi algılıyor devamlı.Belki ondandır diye de düşünüyorum lütfen yardım edin.Bu aletin hemen kurulamsı lazım yoksa büronun işleri aksıcak.Şimdiden saolun...(anakartım sata1 destekliyor fakat ondan degildir herhalde)

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackRobe

Arama motoru çalışmadıgı için sormak zorundayım arkadaşlar.Ben yeni sata2 bir harddisk aldım.Ankartım tanıyor fakat iş kurmaya gelince işler çirkinleşiyor.Windows harddsiki gormedigini soyluyor.Fakat anakart tanıyorda raid yapıyomushuz gibi algılıyor devamlı.Belki ondandır diye de düşünüyorum lütfen yardım edin.Bu aletin hemen kurulamsı lazım yoksa büronun işleri aksıcak.Şimdiden saolun...(anakartım sata1 destekliyor fakat ondan degildir herhalde)

anakartla beraber sata(raid) driver disketi gelir.gelmezse de senin internetten indirmen gerekir.o disketi indir.windows kurmaya gelince mavi ekrande f6 ya bas ve disketi kaynak göster.hdd yi tanır.kuruluma kaldığın yerden devam edebilirsin.
  • arkadas haklı bi diskey olmalı mutlaka
  • arkadaşım anakartın markası model nosu ne? hdd nin markası ne?
    sata II ler de 3.0 gb/s hız olayı var sata I ler 1.5 g/bs ,anakartın 3.0 g/bs yi desteklemiyor olabilir.benim yeni aldığım samsung sata II de bir jumper var hdd yi 1,5 g/bs de çalıştırmak için.buna benzer bişi yok dimi sende?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XP kurulumu + İDE Hdd + SATA HDD
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.