Şimdi Ara

sata disklerden image yaptiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

SATA diski olan bir pc'e XP kurup daha sonra NortonGHOST ile image cd'leri olusturmayi denediniz mi? Be nboyle birsey denedim ve pc image alma islemi icin reboot yaptiginda bir turlu acilamadi... 10'larca kez denedim... 1 gun bekledim ertesi gun yine actim pc'yi yine ghost ile acilis yapip orada takilip kaldi... pc'yi yeniden kurmak zorunda kaldim ve image almaktan vazgectim...

Bu olay bir arkadasimin pc'sinde olmustu. Ben bu gunlerde yeni bir hdd almak uzereyim. Acaba SATA mi alayim IDE mi alayim celiski yasiyorum... eger image almama engel olacaksa (yani ghost, DOS ortaminda bu diskleri goremiyorsa) SATA almayayim diyorum. bu durumda Seagate 120 GB 8mb cache'li IDE disk almak daha mantikli geliyor...

Ne dersiniz?

Saygilar...

• Arkadaşım, ben sata HDD kullanıyorum, "Acronis True Image" ile imajını aldım ve defalaca imaj yükledim. Ama ghostu hiç beğenmediğimden dolayı kullanmıyorum. Çünkü ghost çok sorunlu bir program olarak gördüm. Zaman zaman geri yüklemelerde sorun oluşturdu.
    "İnsan ilişkilerini düzenleyen altın kural karşılıklı anlayış ve hoşgörü duygusudur. Herkesin aynı şekilde düşünmesi olanak dışıdır. Herkes, değişik açılardan, gerçeğin ancak bir bölümünü görebilir."
  • Acronis True Image bu prg de güzel ama bence ghost daha başarılıdır sen belki bir yerde yanlış bişiler yaptığsan ondandır bence ikiside güzel iyi düünülmüş prgler.
  • Hacker,
    haklı olabilirsiniz, ghostun belki yeni versiyonları daha başarılı olabilir, ama Acronisin Sata da NTFS de sorun oluşturmaması, mouse'un kullanılabilir olması, sıkıştırma oranını iyi olması ile benim için daha cazip. Bir de ne derece doğru bilmiyorum ama duyduğum bir bilgiye göre ghost dosya dosya imaj alırken acronis sektör sektör imaj alıyor. Bu da acronisin hata yapma olasılığını ortadan kaldırıyormuş. Bu yüzden kullanımı da kolay ve hızlı olan acronisi tercih ediyorum.
    "İnsan ilişkilerini düzenleyen altın kural karşılıklı anlayış ve hoşgörü duygusudur. Herkesin aynı şekilde düşünmesi olanak dışıdır. Herkes, değişik açılardan, gerçeğin ancak bir bölümünü görebilir."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Formatta ntfs mi fAT 32 mi neden
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet hemde yüzlerce aldım ghost programı ile ilk önce cd-rom desteği ile sonra cd içine girip mesela f:\smartdrv (enter) sonra f:\ghost3 (enter) karşımıza çıkan ekran hiçbirşey seçmeden iki kere enter sonra seçeneklere göre seçin kolay gelsin
  • İsmail kardeşim, bence en iyi Norton Ghost, 100 lerce makineye onla image alıp yüklüyoruz ve en ufak bir sorun yok, okulda yapıyorduk ..

ben yillardir ghost kullaniyom, suan mesela ghost2002 kullaniyorum.... ama birsey dikkatimi cekti, sanki performans dususu oluyor... ne dersiniz???acaba "Acronis True Image 8.0" farkli bir image mantigi kullaniyorsa daha basarili olabilir mi???
  • sata denetçili anakartlarda imaj olmazda eğer güney köprüsüne takarsan sata hdd yi imaj alıp yükleyeblirsin.
  • bence sen gjost veya drıb-ve image yi dene endorunsux-z çalışamlar bunlar.
  • Arkadaslar.... su "Acronis True image 8.0" 'in crack'ini bulan var mi yaaa?? Yeniden geri yukleme yapicam kesinlikle yapmiyo... Trial version mesaji veriyo yaaa.... Bi el atsaniza su ise...

Tesekkur ederim simdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: cunsav

yaaa birsey daha var hocam yaaaa...

ben yillardir ghost kullaniyom, suan mesela ghost2002 kullaniyorum.... ama birsey dikkatimi cekti, sanki performans dususu oluyor... ne dersiniz???acaba "Acronis True Image 8.0" farkli bir image mantigi kullaniyorsa daha basarili olabilir mi???

Performans düşüşü mü? Ne alakası var ya?
  • Ghost image alırken DVD ye yedeklemek mümkünmü yoksa sadece CDrw damı yedeklenebiliyor?
  • Norton is number one, i think
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.