Bildirim
SATA DİSK MASTER SLAVE VARMI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sata1 ve sata2 girişleri var.Muhtemelen onlardan 1 master 2 slave dir.cunku sata uzerinden jumper falan yok. -
Master ve slave meselesi yok çünkü kablo başına bir aygıt düşüyor,her port bir aygıt destekliyor. -
fdisk yapılmıyormu mu satalara yani ben baştan denedim sorunsuz yükledi sonra dayanamadım fdisk format attım bu disk kullanılmışmıydı acaba neyse boşverin bir sorunda yok zaten -
Yok bende de bişey sormadan normal yükledi -
her sata girişine bir aygıt bağlanabiliyor .. dolayısıyla master slave olayı yok .. ancak birden fazla hdd bağlandığında bios un boot ayarlarından hangisine öncelik vermen gerektiğini seçmen lazım .. fdsik-format vs işlemlerin idelere göre hiçbir farklılığı yok -
master slave ayari olmaz.jumper yok. -
diski sıfır aldıysan biçimlendirme yapılması gerekiyordu -
Fdisk yapılıyor aynen ATA dakiler gibi. -
eet yapılıyor ama hangisinde sistemin yüklü ise biostan hangisi 1 ve hangisi 2 ise seçiyorsun -
BicimLendiriLmemis OLmasi Lazimdi ALdigin Yer e bir Sor BaKaLim BeLki KuLLaniLmistir -
şu master slave ayarını anlamadım nedense biostan ayarlamayı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X