Şimdi Ara

SATA DİSK MASTER SLAVE VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATA DİSK MASTER SLAVE VARMI YENİ DİSK ALDIM BUNDA MATER SLAVE E TAKILAN ŞEYLERDEN YOK BİRDE DİREK XP GÖRDÜ NE FDİSK NE DE TAM FORMAT ATTIM QUICK FORMAT ATTIM ACABA 0 ALDIM AMA DİSK KULLANILMIŞMIYDI

• sata1 ve sata2 girişleri var.Muhtemelen onlardan 1 master 2 slave dir.cunku sata uzerinden jumper falan yok.
  • Master ve slave meselesi yok çünkü kablo başına bir aygıt düşüyor,her port bir aygıt destekliyor.
  • fdisk yapılmıyormu mu satalara yani ben baştan denedim sorunsuz yükledi sonra dayanamadım fdisk format attım bu disk kullanılmışmıydı acaba neyse boşverin bir sorunda yok zaten
  • Yok bende de bişey sormadan normal yükledi
  • her sata girişine bir aygıt bağlanabiliyor .. dolayısıyla master slave olayı yok .. ancak birden fazla hdd bağlandığında bios un boot ayarlarından hangisine öncelik vermen gerektiğini seçmen lazım .. fdsik-format vs işlemlerin idelere göre hiçbir farklılığı yok
  • master slave ayari olmaz.jumper yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XP kurulumu + İDE Hdd + SATA HDD
    19 yıl önce açıldı
    Anakartta sata hdd girişi yok
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diski sıfır aldıysan biçimlendirme yapılması gerekiyordu
  • Fdisk yapılıyor aynen ATA dakiler gibi.
  • eet yapılıyor ama hangisinde sistemin yüklü ise biostan hangisi 1 ve hangisi 2 ise seçiyorsun
  • BicimLendiriLmemis OLmasi Lazimdi ALdigin Yer e bir Sor BaKaLim BeLki KuLLaniLmistir
  • şu master slave ayarını anlamadım nedense biostan ayarlamayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.