< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hocam mesajımı güncelledim. Cevabınızı ona göre güncellersiniz. |
|
Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Muadillerine göre kampanya ile yarı fiyatına satılan bir cihaz. Tv yayınlarında yayın kötü ise tv nin görüntüyü yükseltme performansı ve 65 inç olması dezavantajı var. Muadilleri gibi performans vermesini beklemek yanlış olur. Kötü kalitede yayınlarda karanlık sahnelerde bahsettiğiniz sorunu bende yaşadım ve gördüm. Kanalın birinde Hiç Kimse (Nobody) filminde hırsızların eve girdiği sahnede karanlık sahnede başrol karakterinin merdiven inmeden önce idi galiba kafa hareketlerinde ghosting gibi efekt oluyor. Görüntü ayarlarından ayar yaparak düzeltmek için denemeler yapacağım. Düzelir ise bilgi geçerim. Yayın güzel ise, örneğin dün TRT1 de PSG-A.V. süper kupa maçı vardı. Görüntü kalitesi olarak 55" sony tv mi aratmadı ve 65" oled tv de izlemek ayrı bir seyir zevki verdi, görüntü çok iyiydi ve son derece memnun kaldım. Tv nin ses sistemi çok iyi beğendim. Tv nin kasası ve ses sistemi premium bir hissiyat veriyor. Android arayüzü çok hızlı değil fakat hızlı çalışıyor gayet yeterli beni tatmin etti. Oyun testlerine henüz başlamadım fakat hdmi üzerinden görüntü gitmesi v.b. gibi bir problem yaşamadım. 4k 144 hz vrr aktif şekilde bilgisayardan sorunsuz bir şekilde oyunları açıyor. Birkaç saat farklı oyunlar oynayarak test yapmam lazım. Kekeleme/stutter yaşayanlar için önceki mesajımda belirttiğim ayarı kullanmalarını tavsiye ederim. İlk izlenimlerim bunlar uzun kullanım sonrası artı ve eksileri görürsem yazmaya devam ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkocaer -- 13 Ağustos 2026; 14:5:44 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymn82 -- 18 Ağustos 2026; 21:46:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Arkadaşlar selamlar, 65GO990A model tv aldım ve dün kurulumu yapıldı, direkt konusu olmaması hasebiyle kardeş tv'ler olması sebebilye buraya yazıyorum. Kurulumu yapılırken ayakta olduğumdan fark etmemiştim ancak daha sonra koltuğa oturunca fark ettim tv'nin sol üst ve sağ üst köşelerinde hafif bir eğrilik mevcut. Normal izlemede fark edilmiyor, gece hiç rahatsız etmedi görüntüsünü çok da beğendim ancak gündüz pencereden ışık yansıması olunca özellikle bakış açısına göre sol üst köşede dalgalanma hissediyorum. TV'ye yandan uzunlamasına bakınca özellikle bakış açıma göre solda uç kısımdan 10-15 cm içten çok hafif bir eğrilik belli oluyor. Elimdeki bir cetveli tv'nin üst ve altına dayayıp hizaladığımda bakış açıma göre sağda orta kısımda 1-2 mm, solda ise 3-4 mm kadar içeri bombe olduğunu gördüm. OLED panel çok ince olduğu için bu tip şeyler makul deniyor ancak ben emin olamadım, servis çağırmalı mıyım? Görsel almamıştım ancak internetten muadil görseller buldum, daha sonra kendim de ekleyeceğim ancak sorunum bu görseldekilerle temelde aynı seviyede. ![]() ![]() |
|
Benimkinde de birebir ayni egrilik var hocam. Ayni model. Baska bir sebepten(VRR meselesi, konuda onceki sayfalarda bulabilirsiniz) servis cagirdigimda bunu da gostermistim. Normal demislerdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Alma aşamasındayken mesajını görmüştüm hocam, umarım sen de sonuç alabilirsin. Çok aşırı rahatsız edici değil bu eğiklik/yamukluk meselesi ancak ben de servis randevusu aldım. Bakalım sonuç ne olacak. |
|
Mesajlarınıza istinaden kontrol ettim bende durum bu. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkocaer -- 27 Ağustos 2026; 10:58:41 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vites topuzu* -- 28 Ağustos 2026; 1:59:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Benim ünite derinliği 40 cm, neredeyse zor sığdı. 3-4 mesaj yukarıda yamuklukla ilgili attığım fotoğrafta ünite üzerindeki durumunu görebilirsiniz. Ayak kısmı çok geniş, tahminim 35 cm civarında var. 34 cm'lik üniteye sığsa bile güvenlik riski oluşturur şahsi kanaatim. |
|
Sağolasın hocam. Arçelik grubunun servis hizmetinden beyaz eşya kısmı için de olsa daha önce genelde memnun kaldım. Haftaya servis gelecek umarım beni de haklı görecektir. Olmazsa dediğiniz gibi THH'ye de başvurabilirim ama bilemiyorum kafamı biraz o kısımdan alırsam bu şekilde kullanmaya devam da edebilirim. :) |
|