Şimdi Ara

Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lawagolem Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.053
Cevap
67
Favori
102.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1...26...50515253
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar tv'yi appletv 4k ile kullanan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 55 inç alacağım 55 go serisine bakıyorum konuyu da okudum ama mesela 55 go 800 ile 55 k900 arasında ciddi fiyat farkı var normal televizyon yayını.. maç.. IPTV falan izlerim bu kadar Fiyat farkını değecek bir özellik var mı..? mesela go700 veya 800 serisini alsam ne kaçırırım..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesela 55 go 800 fiyat performans olarak iyi ama HDMI 2.1 desteği benim için önemsiz.. oyunla falan bir işim yok onun yerine 700 alsam çok bir şey kaçırır mıyım..? sonuçta panel aynı panelse bir şey fark etmez gibi.. 60 hrz. de yeter bana.. fikrinizi almak istiyorum.. tesekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 10 Eylül 2026; 0:25:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

mesela 55 go 800 fiyat performans olarak iyi ama HDMI 2.1 desteği benim için önemsiz.. oyunla falan bir işim yok onun yerine 700 alsam çok bir şey kaçırır mıyım..? sonuçta panel aynı panelse bir şey fark etmez gibi.. 60 hrz. de yeter bana.. fikrinizi almak istiyorum.. tesekkürler..

Tam modelleri yazar mısınız konuda bahsettiğiniz modelleri geçmiyor.

Ekran görüntüsü atma şansınız var mı ?

Orijinalden alıntı: trkocaer

Hocam drive dan oynatınca belli olmuyor. Dosyaya indirip media player ile oynatınca belli oluyor yada telefondan indirip izleyince de belli oluyor.
    ( 15-19 saniyeler arasında karekterin kaş ve alnının üst kısmındaki görüntüde takılmala/kekeleme mevcut )

Sizin paylaştığınız videoyu bilgisayardan media player ve telefondan izleyince aynı sahnelerde takılmalar oluyor gibi gözüküyor.

Bu konuda son kanaatim bu sorun genel bir sorun gibi duruyor. Gözü hassas bu işlerle haşır neşir olan kullanıcılar fark ediyor, detaylara takılmayan kullanıclar fark etmiyor olabilir.

MEMC yi düşük ayarda kullanmak en mantıklısı gibi duruyor. Genelde tv kalibrasyon ayarlarında bu ayarı görüntüyü yapaylaştırdığı için kapalı yada düşük ayarda tutuyorlar.

MEMC yi orta ve yüksek ayarda sevenler dinamik renk güçlendirmeyi orta ve yüksek ayara getirip, ton ve dolgunluk ayarını orta için 40, -5, yüksek için 30/35, -5 gibi kendi renk ayarına göre düzenleyebilir. Görüntü yağ gibi akıyor ve anlık takılma/kekeleme olmuyor.

Güncelleme;

Yeni gelen güncellemeyi yükledim. Yukarıdaki mesajımda bahsettiğim sorun çözülmüş. Mükemmel olmuş fakat şimdilik gözüme 2 durum çarptı.

1. Netflix de MEMC ayarı yaptıktan sonra misal en yükseğe aldım. Kapatıp açınca yüksek ayarda olmasına rağmen düşük ayarda çalışıyor gibi oluyor. MEMC yi menüsü açıp yüksekte olsa dahi ortayı alıp tekrar yükseğe ayarlamam gerekiyor.
    2. TV izlerken maç/film/dizi alttan reklam çıktığında görüntüde anlık drop oluyor.

Bir süre kullanıp 1. madde ki MEMC sorunu sadece Netflix mi özel bakmam gerekiyor. TV, youtube ve diğer platformlarda test etmem lazım.

Kapat aç yaptım düzelmedi. Netflix tekrar yükleme, TV yi fabrika ayarlarına döndürüp denemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkocaer -- 11 Eylül 2026; 9:0:37 >

• Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: trkocaer

Güncelleme;

Yeni gelen güncellemeyi yükledim. Yukarıdaki mesajımda bahsettiğim sorun çözülmüş. Mükemmel olmuş fakat şimdilik gözüme 2 durum çarptı.

1. Netflix de MEMC ayarı yaptıktan sonra misal en yükseğe aldım. Kapatıp açınca yüksek ayarda olmasına rağmen düşük ayarda çalışıyor gibi oluyor. MEMC yi menüsü açıp yüksekte olsa dahi ortayı alıp tekrar yükseğe ayarlamam gerekiyor.
    2. TV izlerken maç/film/dizi alttan reklam çıktığında görüntüde anlık drop oluyor.

Bir süre kullanıp 1. madde ki MEMC sorunu sadece Netflix mi özel bakmam gerekiyor. TV, youtube ve diğer platformlarda test etmem lazım.

Kapat aç yaptım düzelmedi. Netflix tekrar yükleme, TV yi fabrika ayarlarına döndürüp denemeyi düşünüyorum.

Fabrika ayarlarına dönünce düzeldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• alparslan.ersin A kullanıcısına yanıt
    Hocam o dediğiniz sahnede ekranın orta kısımlarında aşırı karıncalanma var. Telefondan aynı sahneyi ekran ışığını fulleyerek izledim. Dikkatlice bakınca belli oluyor. Haliyle 65 inç de daha belli oluyor. Filmdeki sahneden kaynaklı bir durum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

güncel yazılım

hocam hangi görüntü ayarlarında kullanıyorsunuz apple tv'yi ?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.