9700'u kagit uzerindeki veriler haric gormedim. Tahmin ettiginiz uzere 9900 kullaniyorum. 9900'u de kagit ustundeki veriler ve gorsel olarak konumlandiracagim alana gore sectim:) Ben yine alacak olsam 9900 alirim. Ancak 5.000tl cikma sansi yoksa 9700 almaktan da zarar gelmez gibi. Cunki kullanicilari bu modeli de begeniyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri (23. sayfa)

-
-
Gece indirimi başlamış. 47700 vade farksız 4 taksit ile aldım geçtim, televizyon için büyük para. Umarım yanlış yapmamışımdır.
-
Bu aralar 2025 modeller gelmeye başladığı için 2024 modellerde indirim dozu artıyor sanki, bu gece de var mediamarkt da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle öyle, bu işin sonu olmadığı gibi mükemmel ürün de yok. Yandan aydinlatmalı 120 hz led tvlerden dahi ucuza gelen oled deneyimi yaşayacağız sonuçta, gittiği yere götürsün bakalım. Ben de fiyat olarak 40k civarında kalmayı tercih ederek 9700 alacağım sanırım. Almak isteyenlerin yapı kredi ya da iş bankası kredi kartı varsa 1000 lira da puan veriyor, kampanyadan fayldalanmayi unutmayın 😉 Diğer bankalari bilmiyorum
Hayirli olsun. 47.700 evet iyi para ama zaten diger oled olmayan tv'ler de bu rakamlardan basliyor. Siz tcl veya samsung'un orta seviye bir q led parasina oled aldiniz. Gule gule kullanin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv 'nin kendi sesi kesinlikle bu tarz şerler için yeterli değil. Büyük bir tv olduğunu düşünürsek geniş bir alanda izliyor olduğumuzu varsayarak konuşursak, normal tv, youtube yayınlarını izlerken gayet iş görüyor ama Dolby sesler için tatmin etmekten çok uzak. (Bana göre hiç bir tv nin sesi yeterli değil, olamaz da). Şöyle basit bir giriş seviyesi soundbar dahi epeyce fark yaratıyor bilginize. Bütçeniz varsa eklemeyi ihmal etmeyin. Hdr dolby vision'i en çok hissedebileceğiniz tabiki yan/arka hoparlörlü olan soundbar ya da ses sistemleri düşünebilirsiniz.
www.vatanbilgisayar.com
LG SNH5 Ev Sinema Sistemi,600W,4.1 Kanal,Bluetooth,HDMI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/lg-snh5-ev-sinema-sistemi-600w-4-1-kanal-bluetooth-hdmi.html
-
Hocam Merhabalar
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Dikkate alacağım 🙏
MediaMarkt denen firma faturayı yanlış TC'ye kesmiş.. Düzeltmelerini istediğimde böyle bir şey yapmıyoruz iade edin diyorlar. Ürünün fiyatı aldığımdan 10.000 zamlı satılıyor şu anda. Yinede iade edeceğim inanılmaz kötü bir deneyim.
-
Bu tv yi alırken Mediamarkt benzer bir kabusu bana da yaşatmıştı.. İade süreci de ayrı bir eziyet. (Önceki mesajlarımda var) O günden sonra kapısından geçmedim..Sabır diliyorum :)
İnanılmaz kötü bir deneyim hocam bir daha asla çivi bile almam bu MediaMarkt denilen yerden. Müşteri hizmetleri papağan gibi zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam iadede ne problem yaşamıştınız. Benim ürün kargoya verilmiş ben direk teslim almayıp iptal etmeyi düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu oled tv ler emekli evi için uygunmu hediye olarak ailemin evine hediye alıyım diyorumda panel iyi diye yalnız sabah 9 gece 1 e kadar açıktır hep tv full dizi haber :))) oled yanığı oranı artarmı acaba?
-
Oled tv’nin kullanim aliskanliklari biraz farkli. Yanma kismina gecmeden, tv’yi kapatirken dahi direkt kapatma, fisten cikarma onerilmiyor. Ayrica tv’nin zaman zaman kalibrasyon icin kapanma talep ettigi zamanlar da olabiliyor. Elleri yatkin degilse zorlanirlar bence. Qled, miniled tarzi urunler daha iyi olabilir.
Merhaba,
Teknosa'dan 40bin TL'ye 65 inç 9700 modeli aldım. Sizce iyi bir alışveriş oldu mu? Ürün genel olarak film-dizi izleme ve bazen konsol oyunu için kullanılacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
55 gho 9900 ile aranıza katıldım. Mediamarkt'tan 45.999 lira satış fiyatı vardı. Özel indirim ile 41.270 liraya vade farksız 4 taksit ile aldım. 2000 lira da puan gelecek bana 39.270 liraya malolmus olacak. 65 inç için yeterli mesafem yok. Almışken Oled olsun diye düşündüm. Önceki televizyonum da Grundig idi. Servis ve yedek parça için tercih ediyorum. Yarın kurulum için gelecekler umarım memnun kalırız.
çok değil 2 hafta önce filan 38 lere filanda düşüyordu keşke fiyat sorsaydı, tv fiyatları bitcoin gibi şu sıralar yine arttı.
hayırlı olsun benimde listemde bu tv sadece biraz hantal geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Mayıs 2025; 1:0:27 > -
2 farklı mediamarkt Şubesi tarafından tamamen zıt bilgiler verildi bugün. biri diyor ki 9700 serisi sadece hdmi girişinde 120 hz ekran yenileme hızı verir, diğeri ise bu tv her türlü görüntüde 120 hz veriyor tartışmasız. Yine biri diyor ki yazılımla 120 hz yapmaya çalışıyor tv, donanımsal olarak 120 hz değil. Almaya niyetlendim ama midem bulandı sorguladikca.
Aslında bilgi kirliliğinin en büyük sebebi Grundig gibi kurumsal bir markanın kendi web sitesinde müşterileri tatmin edecek bilgileri açıkça yazmış olmaması. Philips gibi yerden yere vurulan bir marka bile modelleri hangi çözünürlükte hangi yenileme hızı ile çalışıyor açıkça yazarken Grundig ise sadece panel hızının 120 hz olduğunu yazmış geçmiş, hangi koşullarda olduğunu ara ki bulasın. Son kullanıcı olarak tv yi test etmenin imkanı yok mudur acaba 🤔
65GHO990 de USB den film izlerken yaklaşık 10 dk da bir ekran koruyucu devreye giriyor, gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Benzer durum yaşayan var mı acaba? Bunu nasıl çözebilirim?
-
Ayarlardan ekran koruyucuyu kapatin. Muhtemelen duzelir ama nesen usb'yi sabit ekran kabul ediyor?asil sorun burada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X