Şimdi Ara

Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.053
Cevap
67
Favori
102.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
    2 aydır kullanıyorum izleme esnasında kalibrasyon veya oled bakımı için ekran hiç kapanmadı. O işlemleri tv stand by moda geçtiğinde yapıyor. Bu işlemden sonra tvyi açtığunızda bu bakımın yapışdığını size 1 sn lik mesajla bildiriyor. Hepsi bu aslında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Demek istediğim şu özellikle yerli markalarda ve diğer giriş seviyesi modellerde hdr dolby vision gibi sertifikasyonlar genelde "özeliği var diye satabilmek için öylesine" konulur ve keyif vermez.

Bu cihazda bu durum nasıl? Yani şöyle oturum güzel bir dolby vision film açtık diyelim. Tatmin ediyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Tvye gelen kaynak iyiyse örneğin benim internet bağlantı hızım 120 mbps, netfliks üyeliğim 4k paketli bu durumda gerek platformlarda gerekse youtube 4k yayınların tamamında panel gayet tatmin edici. Bu durumda dolby vision içerikleri algışadığında zaten kendisi o moda geçiyor. Yukarıda size demek istediğiö hdr10+ bir içerikle dolby vision veya iq arasında ciddi farklar yok. Aynı durum samsung s90c oledimde de bu şekilde. kaynak iyiysebu panel gayet iyi performans gösteriyor. bu arada ben standart mod ve ışık sensörü açık şekilde kullanıyorum. Bu çzellik aynı zamanda dolby vision IQ içinde işe yarıyor. Ortam ışığına göre ekranı aydınlatıyor.

Detaylı yanıtınız için çok teşekkür ediyorum. Lütfen ısrarlı sorularım için kusura bakmayın :) malum bunlar bizler için segment olarak high entry(yüksek segmentin giriş seviyesi) level olsa da fiyat olarak öyle değil bu yüzden almadan böyle kılı kırk yarıyoruz :)

Hayırlı geceler diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Bilgin -- 28 Nisan 2025; 1:25:13 >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Olur mu hiç öyle şey ben size teşekkür ederim. Forumların amacıda tamamen bu zaten. Umarım sizin için en keyifli ürünü seçersiniz. 🙏✋

• 9700 ve 9900 alıp kullanan aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. İlk alanlardanım 9700 modeli,şu ana kadar beni çok memnun etti. Ben genelde maç ve mkv filimler izliyorum madia player ile. Fiyat performans ürünü kesinlikle, kendi kendini stanbay konumda temizliyor. Şu ana kadar hiç bir yanma ve benzeri bir durum olmadı. Dolby vision 9700 model de var. Ben yok sanıyordum ama baktım özelliklerde görünüyor, test ettim gayet güzel çalışıyor.
    Keyifle kullanın arkadaşlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 9900 55inc olan ile aranızdayim. Yazlığa kuruldu. Şile de servis ilk defa kurduğunu söylemiş. Garanti uzatma yok, merak edenler için. Daha deneyimlemedim. goruntu kalitesi şaşırtıcı

Ben sizin yorumlarinizi gorunce alma kararimi netlestirmistim. Bu yorumlar olmasa cok cesaret edemeyebilirdim. Sizin yazilarla baslayan olumlamalar sayesinde kulanici sayisi ile beraber memnuniyet duyan tavsiyeler de artti. Bundan sonrasi uzun donem tecrubeleri olacak, cunki ilk asama bence kullanicilar tarafindan sorunsuz gecildi.

Saygilarimla

Rica ederim,saygılar benden. Keyifle kullanın.

avr: Sony STR-DN1080+ front: paradigm monitor 11 v6 +center: paradigm cc390+ surround: paradigm surround 3+surround back: Wharfedale wh-20 +Sub: paradıgm sub12+sub:JBL L 8400 P + projeksiyon: Epson tw 9000w + Samsun 46 C 750+ media oynatıcı:Zidoo x9s ...
  • Merhaba 9900 olan modelde ps5 ya da pc ile 4k 120hz alınıyor mu?

9700 ile 9900 farkı ne o zaman hocam? 5k fark ile hangisini almak mantıklı

Bende henüz almadım ama kesin olmamakla birlikte temel fark parlaklık sanırım biraz daha yüksek 9900 da ve ekranda ki koruyucu mu kaplamamı ne daha farklı daha kaliteli birşeymiş daha güzel gösteriyor diyorlar.

Birkaç seferdir mağazalarda inceliyorum ben de, çalışanlar genellikle ayak farkı var sadece diyor aralarında ama dün ikisini yan yana yakalama fırsatım oldu. Aynı videoları izledim bolca. Çözünürlük yüksek iken lg den farkı yok gibi hissettiriyor. Ama 1080p ve altında pek kalite yükseltemiyor gihi geldi görüntüde. 9900 olanda renkler daha dolgun idi ama sebep parlaklık değildi sanki, çalışan da yazılımsal öyle ayarlanmış dedi. Ama cilt tonlarını doğal vermiyordu 9900, fazla boğuyordu. Bunlar kendi gözümün aktardiklari 😄 grdundig sağolsun kendi sitesinde dahi sattığı ürünü yeterince tanıtmayınca, ovmeyince tüketici kendi imkanları ile çözmeye çalışıyor herşeyi 😅 mediamarkt çalışanlarının bilgi seviyesinin epey.com olması ayriyeten düşündürücü bir etken zaten😅

Ha bir de 9900 modelinde Elac ses markasının donanım olarak hoparlörü olmadığı, sesi sadece yazılımsal olarak düzenlemek iicn adını üstüne yazdırdığı söyledindi dün, ne kadar doğru bilmem 🤷🏻‍♂️

• Her gece oluyor mu hocam o indirim iyi fiyatmış, 4 taksit yapıyor zaten vade farksız 9900 alıp geçerim o zaman ya

Hoparlorler icin cihazi acmadim ama ses kalitesi gayet iyi. Bunu yillardir hem avr hem de soundbar tercih eden bir kullanici olarak soyluyorum. Beko bayisinda bekonun elac sistemli bir modelini incelerken overek anlatiyorlardi. Tabi bu arada ses ayarlari icerisinde elac'a ozel ya da elac'in gelstirdigi bir yonlendirici ayar yok. Lg'nin de meridian ile yaptigi buna benzer bir isbirligi var. Sonuca gelirsek sesi iyi.

9700 ile farki tam kimse net bilmedigi icin gorsel ayak haricinde bir de ekran yuzey kaplamasi detayi disinda bilgi yok.

Eger tv'ler ayni ortamda kiyaslanirken bariz bir fark gorulmiyorsa zaten Grundig bu isi basarmis denilebilir. Su anda tv tavsiyesi konusunda lg g4 ile samsun s95 kiyaslandiginda bile artilar eksiler var. Bu tvlerin indirimde 80.000tl ve uzeri oldugu dusunulunce kucuk renk ayrintilari yan yana bir tv olmadan zaten farkedilmeyecektir. Samsunga cok iyi diyen lv ile karsilastirinca parlaklik iyi degilmis diyor. Lg'ye cok iyi diyen de samsung ile karsilastirinca panel yesile donik diyor. Bu islerde mukemmel yok. Cok harcagacak bir kapital varda her modeli alip dener degistir, yoksa paranizin karsilihini en iyi verebilecegine inandiginiz modelii secip keyfini cikarmalisiniz.

• eiskent E kullanıcısına yanıt

Hocam 9900 için 5k fark değer mi peki sizde hangi 9900 var sanırım. Aşırı kararsız kaldım.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.