Şimdi Ara

Şasi'si en sağlam araba (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
43.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: goro1982

quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

volvo diye biliyorum yılladır söylentisi vardır

taki çinliler volvoyu alana kadar gerçekten çok sağlamdı artık orta derecede
    IBM de çok sağlamdı (üst kalite japon transistörleri ve malzemeleri kullanıyorlardı) ama çinliler aldı lenovoyu ayağa düşürdüler.

lenovo şuan en kaliteli markalardan biri

sanırım oto genelde mesaj kasan veledlerdensin şimdi orta derecedeymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bestekar87

Burda anlatmak istedikleri şey volvonun otonom fren sisteminin çalışmadığı

Bırak bu işleri... Çarpışma önleme sistemi'ne (collision avoidance system) sahip bir VOLVO alabilecek kapasiteye ulaştığın zaman çalıştığını anlarsın..

Tamam kardeşim o yüzden kamyona vurdu değilmi collision avoidance systemli volvon hey allahım ya gözünün gördüğünüde inkar ediyor millet ya buna şaşıyorum
    Deneme aşamasındadır birşey ters gitmiştir devreye girmemiştir olamazmı herşey tek seferde doğru bir şekilde yapılmıyor illaki böyle kazalar olacak sen benim maddi durumumu nerden biliyorsun hem yok alabilecek kapasiteye ulaştığında anlarsın falan ne saygısızca konuşmalar bunlar sanki volvo babasının hey allahım yav akşam akşam insanı sinir etmeye birebirsin .

http://resim.donanimhaber.com/m_63251894/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63256224 bu konuda volvo c60 ın otomatik fren sisteminin basına tanıtılırken bu kazayı yaşadığı yazıyor git onlarla oyna.

Güzel kardeşim hata işte! Binde bir çıkabilir böyle bir hata..

Sonuç olarak sistem çalışıyor.. Bir kere çalışmadı diye b.k atmaya gerek yok..

Bende şimdi sana yüzlerce çalıştığını gösteren video mu koyayım foruma?

• fort liderdir 20 sene evvel ürettiği şasi hala diğer markalar tarafından kullanılır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bestekar87

Burda anlatmak istedikleri şey volvonun otonom fren sisteminin çalışmadığı

Bırak bu işleri... Çarpışma önleme sistemi'ne (collision avoidance system) sahip bir VOLVO alabilecek kapasiteye ulaştığın zaman çalıştığını anlarsın..

Tamam kardeşim o yüzden kamyona vurdu değilmi collision avoidance systemli volvon hey allahım ya gözünün gördüğünüde inkar ediyor millet ya buna şaşıyorum
    Deneme aşamasındadır birşey ters gitmiştir devreye girmemiştir olamazmı herşey tek seferde doğru bir şekilde yapılmıyor illaki böyle kazalar olacak sen benim maddi durumumu nerden biliyorsun hem yok alabilecek kapasiteye ulaştığında anlarsın falan ne saygısızca konuşmalar bunlar sanki volvo babasının hey allahım yav akşam akşam insanı sinir etmeye birebirsin .

http://resim.donanimhaber.com/m_63251894/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63256224 bu konuda volvo c60 ın otomatik fren sisteminin basına tanıtılırken bu kazayı yaşadığı yazıyor git onlarla oyna.

Güzel kardeşim hata işte! Binde bir çıkabilir böyle bir hata..

Sonuç olarak sistem çalışıyor.. Bir kere çalışmadı diye b.k atmaya gerek yok..

Bende şimdi sana yüzlerce çalıştığını gösteren video mu koyayım foruma?

Arkadaşım arkadaş videoyu volvonun sağlam olduğunu göstermek için koymuş bende dedimki bu videodaki test volvonun çarpışma testi değil otonom fren sistemi çalışmamış o yüzden çarpmış yani volvonun fren sisteminin çalışıp çalışmaması değil konu videonun konuyla alakalı olmadığını söyledim arakdaşa bu sadece

• Lexus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webcin -- 10 Ağustos 2012; 14:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Lexus

Süper video.

• cevap saab araç rallilerde iken kafes kullanmıyordu top gear saab özel serisinde farkı çok net görebilirsiniz.
  • Yukarıda MPa'lar falan havada uçuşmuş, bir ek yapmak istiyorum.

Çeliğin dayanımı testte x MPa olabilir, fakat kaza düzenli olarak yavaş yavaş arttırılan bir kuvvet olmadığından, darbe şeklinde olduğu için o sayılara direkt olarak itibar edilemez.

Bilgi olsun diye şey ettim. Ha, şunu da söyleyeyim, tokluk hissi önemlidir ve japonlar bana bunu veremiyor.
  • bazı arkadaşlar aracın çarpışma anındaki durumuna göre şasi değerlendirmesi yapmış. yapılan bu değerlendirme yanlış. çünkü kaza anında aracın dağılması şasinin rijitliğini belirlemez. şöyleki dış kaportayı aracın kıyafeti gibi düşünün
  • Volvodur bence,bir arkadasimdan edindigim bilgiye gore kendisi sanayide toplanan bir volvo s80 gormus 2002 model aracin sasisini cekememisler en sonunda isitip oyle cektirmisler.İbretlik bir bilgi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

quote:

Mercedes, BMW, volvo, Chevrolet, Opel,. Vw tarzı markalar

Chevrolet son 4 senedir dunyanın en sağlam,. güvenli araçlarını üretiyor

Sağlam araçla güvenli araç arasında fark vardır. Chevrolet in yolcusunu iyi koruduğu euro n-cap testlerinden anlaşılıyor ama bu chevroletin şasesini sağlam yapmaz.

Nesini sağlam yapar, tamponunu mu .)

Euro n-cap testleri aracın sağlamlığına değil yolcunun aldığı yaralanma-darbe durumuna göre değerlendirme yapar.
    Aracın kaporta aksamının yumuşak olması, olası bir kaza durumunda darbenin yolcuya ulaşmadan aracın almasını sağlar. Belki araç pert olur, kaput çamurluk tampon gider ama siz hayatta kalırsınız önemli olan da budur.
    Şahsen ben tekerlekli sandalyede iken sağlam bir aracım olmasındansa, ben sağlam olayım arabanın yenisini her zaman alırım.
    Şu fanatikliği bir kenara bırakırsanız olaylara daha geniş bir çerçeveden bakma imkanı bulacaksınız.
    Saygılarımla.

Aynı şeyi söylüyoruz farkında degilsin .)

60 kmh hızda bir çarpmadan soz ediyoruz EuroNcap de. Bu hızda tamponun yumuşakligi v.s önemsiz kalır. Tum darbe şasi ye yüklenir

Chevrolet in modelleri rekor puanlarla 5 yıldız alıyorsa bu şasileri nin sağlam oldugunu gösterir

Ya arkadas ne chevroletmis ya aylardir forumda takiliyorum cokta yazmam foruma ama dayanamadim senin kadar fanatik daha gormedim hakatten tebrik edilcek adammissin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende w126 var 82 model 2011 yılında ilk defa rot degiştirdim rot üzerinde daimler yazıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

sağlamlık konusunda en çok sevdiğim araçlardan biridir benim gözümde toyota camry

Bu iyimiş gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

quote:

Orijinalden alıntı: Power 

2010-2011 Fiat Doblo

tecrubeyle sabit...

Nasil tecrube ettiniz acaba?

doblomu sağlam kağıt be o

• quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

Kaza testlerini 50 km hızla yapan volvodan başka marka yok sanırım ?? Bu hızla çin malı araçlar bile 5 yıldız alır .

ford dandik diyomda inanmıyanlar hala tikine gidiyor

• http://www.dailymotion.com/video/xp585d_bmw-vs-saab-crash-test_auto

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 mercedes 1 Volvo. 3 Volvo 1 Saab eder derler.Kısacası İsveç tankı SAAB 1 numara kendi fikrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şasi sağlamlığını bilmiyorum ama çarpışma testi olarak euro ncap'ten daha çok iihs'ye güveniyorum. linkte bu yılın en sağlam araçları mevcut kategoriler halinde.
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/TSP-List
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.