Şimdi Ara

Şase yamulması perte çıkar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sabah bir kaza geçirdik. Panelvan araç bize ait. Her iki aracın da sigortası var. Kaskoları yok. Panelvan araçta görüldüğü gibi yarım metreden fazla şase yamulması ve kaput ve kapılarda patlama var. Sigorta aracı perte çıkarır mı? Araç yürür vaziyette çalışıyor. Hareket ediyor. 2.el değeri 15-20.000 civarı Fiat Ducato 1998. Perte çıkma durumu nedir?

    Şase yamulması perte çıkar mı?


    Şase yamulması perte çıkar mı?


    Şase yamulması perte çıkar mı?


    Şase yamulması perte çıkar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Geçmiş olsun yaralanmalı bir durum olmadığına sevindim. Ülkemizde şasede işlem olan araç pek sevilmez, sebebi iyi ustanın zor bulunur olması ve genel anlamda şartların ( süre/para ) kötü olmasıdır. Baştan savma iş yapmaktan dolayı kimse bu tarz araçlara bulaşmaz istemez çünkü doğrultma işleminin düzgün yapılmadığını ve arabanın ayar tutmayıp ifla olmayacağını düşünür ki genel olarak haklıdır da bu yüzden perte çıkması sizin açınızdan daha yararlı olabilir.
    Perte çıkma konusu ise sanırım artık zor çünkü son alınan kararlar ile zorunlu trafik sigortalarının kapsamında yan sanayi/çıkma parça da kullanılabilme ihtimali doğduğundan çok büyük hasarlar yoksa perte çıkarmaktan kaçınılacaktır.
    Fakat sigorta şirketinin anlaşmalı bulunduğu servis ustasının ön görüleri ve yorumu, eksperin raporu ve gözlemleri doğrultusunda araç onarılamayacak durumdaysa yani toplam onarım maliyeti aracın güncel kasko bedelinin belirli bir oranını aşıyorsa perte ayrılacaktır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.