Şimdi Ara

Sase no dolandiriciligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba.gecen sene bugunlerde cok yakin bir arkadasima renault megane marka aracimi sattim.2 gun once arkadasimi aramislar aracin calinti olabilir emniyete getir diye.gerekli kriminal inceleme yapilmis renault maisin raporuna gore arac calintiymis.aracin sase numarasi baska bir araca aitmis.arkadasin aracina el koydular.bundan sonra yargi sureci isleyecek.durum hirsizlik oldugu icin kamu davasina donustu.adamlar sase numarasini kesmisler kaynak yapilmis boyanmis.sunu anlamiyorum:ben araci cok iyi kaporta ustalarina gosterdim hic mi farketmediler?simdi arkadasim benden bunu beklemez ama bayagi bir morali bozuk.iyi o zaman yillarca paramizi biriktirelim sonra devlet desin ki aracin calinti sana da gule gule.cok moralim bozuk cok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• siz de davada yer alacaksınız

• Soyleyecegim herkes 2.el arac alirken cok dikkat etsin.once ruhsat ile sase ve motor no uyuyor mu ona baksinlar hem de isinin ehli cok iyi bir ustaya gotursunler sase numarasinin oldugu yere dikkatlice baksinlar.ben yandim baskasi yanmasin.

• gecmis olsun musteki olarak ifadeniz alinir fakat baskalarinin ifadelerine gore her an sanik olarak mahkemeye cagirilabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

Şaka gibi vallahi

Araç kaç modeldi?siz kaçıncı sahibiydiniz?

• skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.bakalim artik ben de bilemiyorum.

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Arac 2009 1.5 dci extrem paket megane sedan 2.ben 3. Sahibiyim arkadasim 4. Sahibi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OXMOXTOX -- 3 Kasım 2018; 21:27:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputu boyali aracin deger kaybi
    5 yıl önce açıldı
    Calinti motor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya ben sasiriyorum.bu aracin satisi veriliyor.bu arac muayeneye giriyor cikiyor.polis sorguya aliyor yillarca geziyor.ne oluyor pat birden bu araba senin degil bir bardak soguk su.

• Papaz kaçtı gibi olmuş. Son alanın elinde kalıyor. Sizin veyahut arkadaşınızın mağdur durumu nasıl çözülecek?
    Artık her şeye dikkat etmek gerekiyor. Memleket hayatta kalma oyunlarına döndü. Geçmiş olsun. Umarım adalet yerini bulur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • murahhasaza M kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.arkadasimin durumu kotu.yillarca para biriktirdi aldi aracini.is yargi yoluna gidecek.belki dava yillar surecek.araca odedigi parayi belki alacak belki de para yillar sonra enflasyona yenik dusucek.

• Geçmiş olsun.

İnsanlar bu yüzden sıfıra yöneliyor.

Change olayından dolayı bir tanıdığım o kadar mağdur oldu ki sonunda sıfır araç aldı.

• Tesekkur ederim.polis de change dedi evet bu olaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

Tesekkur ederim.arkadasimin durumu kotu.yillarca para biriktirdi aldi aracini.is yargi yoluna gidecek.belki dava yillar surecek.araca odedigi parayi belki alacak belki de para yillar sonra enflasyona yenik dusucek.
    parayı alırsa sizden alır sizde rücu için aldığınız şahsa gidersiniz sizi zor bir sürec bekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

parayı alırsa sizden alır sizde rücu için aldığınız şahsa gidersiniz sizi zor bir sürec bekliyor

Alıntıları Göster
    Örnek olayda son kişinin parası heba oluyor. Arada kalanlar zor günler geçiriyor ama olay son kişide patlıyor.

• Tanidigimin basina gelmisti adam arkadasimi mahkemeye verdi ve adam kazandi arkadasim inat etti odemedi davali icra yolu ile arabanin bedelini faiziyle geri aldi arkadasimda aldigi kisiyi verdi kazandi ama adamin ustune bir sey yok arabada gitti parayida odedi anlamadigim 2 kere vizeye girmisti direk olarak satan kisi suclu oluyor sondan geriye dogru mahkemeye veriyorsunuz sonucta ilk satan en az ugrasan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyalp35 -- 4 Kasım 2018; 8:3:55 >
  • benimde bildiğim araç çalınan sahibine verilir bundan sonra son alıcı sizi mahkemeye vermezse sorun yok verirse alıcı ve satıcılar arasında geriye dönük borçlandırma başlar mutlaka hukuki destek alın

ne olduysa ikinci sahinde olmuş anlaşılan gerci bu tipler üzerinde mal bırakmaz siz nasıl tahsil edeceğinizi düşünün

bu benim bildiğim yanlış bildiğim bir konudu olabilir daha iyi bilen başına gelmiş arkadaşlar daha çok yardımcı olur

• Arkadas parasini istiyor ne yapacagim bilmiyorum.

• Bi avukata danisilmali sonuçta uzmanı olmadığımız bir konu

• malesef dedigim gibi arkadasiniz sizi mahlemeye verecek kesin kazaniyir sizde aldiginizi hukuki yol bu sekilde buyuk gecmis olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.