Şimdi Ara

Şartel Atıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Şartel durduk yere Atıyor. Bilgisayarımında Takılığı Olduğu üçlü priz. ve daha birçok cihazın takılı olduğu üçlü prizler var.

durduk Yere Şartel atıyor Şuan kablolaları tek tek denemem imkansız 300 den fazla kablo var. bir kabloda sıyrık ,ezik vs gbi şeyler var

Niye Hemen atmıyo ? Şarteli açıyorum pcyi açıyorum yarım saat geçiyor Pat şartel atıyor. Yan taraftan bir ışık çıkıyor fakat nereden olduğunuda göremedim

Prizde Baya birşey takılı Aşırı yüklenmeden desem bugüne kadar niye böyle birşey yoktu :

Anlayamadım bir türlü

• Atan sigortanın üzerinde kaç amper yazıyor ?
    O sigorta atınca başka nerelerin elektriği kesiliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞEF34

Atan sigortanın üzerinde kaç amper yazıyor ?
    O sigorta atınca başka nerelerin elektriği kesiliyor ?

Hocam Amperini Hatırlamıyorum Fakat Yüksekti Alırken Yüksek almıştım..

Atan sigortaların içeriden Odanın sigortası ve ana sigorta atıyor.
    Amper Kaldırmasa Bu zamana Kadar kaldırmazsa 2 yıldr kullanıyorum ondan olacağını sanmıyorum
  • sigorta bozuk olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke2011

sigorta bozuk olabilir

Hocam mesela Şuan Tüm sistem AÇık Atmıyor. Fakat birden Birşey oluyo Pat gidiyo herşey. Bozuk olsa bu kadar durmaz diye düşünüyorum.

Aslında birşey yoktu. Matkap Taktım Sigorta attı Sonra açtım tekrar sigortayı matkap'ı çıkardım. ve Sonra atmaya Başladı şuan 40 dk'dır falan açık pc ama bu neden olmuş olabilir hiçbir fikrim yok.
  • Sigortaya baglı olan cihazları tespit edip watt veya akımlarını hesaplamalısın. Sigorta sınır akımda çalışıyor olabilir ve ara sıra atıyordur..
  • quote:

Sigortaya baglı olan cihazları tespit edip watt veya akımlarını hesaplamalısın. Sigorta sınır akımda çalışıyor olabilir ve ara sıra atıyordur..

Müzikle Uğraşıyorum ve Odada birüsürü Cihaz takılı. Bunları nasıl Hesaplayabilirim prizlerden imkansız gibi farklı farklı 25'e yakın üçlü 10 priz ver. odada 300den fazla kablo var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: certy

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Sigortaya baglı olan cihazları tespit edip watt veya akımlarını hesaplamalısın. Sigorta sınır akımda çalışıyor olabilir ve ara sıra atıyordur..

Müzikle Uğraşıyorum ve Odada birüsürü Cihaz takılı. Bunları nasıl Hesaplayabilirim prizlerden imkansız gibi farklı farklı 25'e yakın üçlü 10 priz ver. odada 300den fazla kablo var

En azından kutudaki başka bir şalterle atan şarteli birbiriyle değiştirip deneyebilirsin.

Şalter 16 A Bunu daha yüksek bir amperli sigorta ile değiştirsem sıkıntı olur mu çünkü odadaki yük gerçekten fazla

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

En azından kutudaki başka bir şalterle atan şarteli birbiriyle değiştirip deneyebilirsin.

Şalter 16 A Bunu daha yüksek bir amperli sigorta ile değiştirsem sıkıntı olur mu çünkü odadaki yük gerçekten fazla

Sıkıntı olup olmaması şuan ki soruna bağlı. Önce sigorta kutusunda başka bir sigortayla atan sigortayı birbiri ile değiştir. Ve sorun oluyor mu bak.

Tamam hocam deniyorum. Denedikten sonra yazarım tekrar.

• PcExpertt kullanıcısına yanıt
    Sorunu nasil cozdunuz hocam bizim sigortada yarim saatte bir atiyo gece hersey kapaliyken bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigortalar belli bir süreden sonra eskidiği için daha çabuk atıyor, değiştirmen gerek herhangi bir kaçak olsa direk atar beklemez o kadar, aynısından taksan bir sorun olmaz ama daha yükseğini de takabilirsin, önemli olan sıfır olması, daha düşük amperli takmayınız ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnergl

sigortalar belli bir süreden sonra eskidiği için daha çabuk atıyor, değiştirmen gerek herhangi bir kaçak olsa direk atar beklemez o kadar, aynısından taksan bir sorun olmaz ama daha yükseğini de takabilirsin, önemli olan sıfır olması, daha düşük amperli takmayınız ama

hiç bir şartta, sigortanın değeri tek başına yükseltilmez. sigorta değeri yüke göre değil, tesisat kablolarının taşıyacağı akıma göre seçilir. bu yüzden sigortalar gelişli güzel değil, ince hesaplar yapılarak seçilir. o yüzden sigortaları kafanıza göre değiştirmekle, evinizi benzinle yıkamak arasında bir fark yoktur.

not: evinizdeki sigortanın değerini yükseltseniz bile, sayaca bağlı olan sigorta veya ana kofradaki sigorta, tüm tesisatı korumak için atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Sorunu nasil cozdunuz hocam bizim sigortada yarim saatte bir atiyo gece hersey kapaliyken bile

Hatırlamıyorum 2 sene olmuş fakat sanırım kabloların birinde olan temassızlıktan dolayı kaynaklanıyordu.
  • PcExpertt kullanıcısına yanıt
    eyvallab hocam bizim sigorta ya klima kablosu yanlis baglandigindan yada kablolarin metalleri birbirine degdiginden atiyormus(degisti) bi daha atmadi simdilik bakalm aynj sorunlari yasayan olursa not olarak bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 13 Eylül 2015; 19:19:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.