Şimdi Ara

SARMALI DİREKSİYON KILIFI TAVSİYE EDER MİSİNİZ,,KULLANANLAR...!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
44.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internette satılan sarmalı deri direksiyon kılıfı (kendimizin iğne ile dikişlerinden geçilerek uygulama yapılanlardan)

bu tarz kılıflardan kullananlar uygulayanlar war mı
    tavsiye eder misiniz...?

• Tavsiye ederim. Kendim taktım. Hem görünümü güzel hem de diğer kılıflar gibi kaba olmadığından direksiyonu daha iyi kavrayabiliyorsunuz.
  • çok km yapacaksanız alınabilir malum soyulmaya başlıyor bir süre sonra
  • EĞer ben çok km yapıyorum direksiyon parlama yapmasın diyorsanız kullanın ama ben tavsiye etmiyorum.
  • aracım accent admire direksiyon hafiften parlamaya başlamıştı bende senin gibi kılıf aramaya başladım
    daha sonra hyundaiclubtr de bi arkadaşın uygulamasını gördüm aynısını bi tanıdıgım vasıtasıyla ankaradan getirttim igne ve iplikle güzelce diktim 2-3 hafta kullandım ama gözüme hoş gelmedi ve çok kaba durdu geri söktüm orjinal hali ile kullanıyorum şimdi

resmin aynısını uyguladım(nazar boncukları hariç)
  • ben de aldım, çok memnunum, üstteki fotoğrafta görülenden çok daha güzel duruyor, açıkçası üstte yapan arkadaş pek başarılı yapamamış... işin sırrı sıkı olarak dikebilmekte, ilmek olarak da her iki ilmekte bir geçirirseniz çok şık duracaktır...
  • bu da benim uygulamam...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

http://www.hepsiburada.com/liste/direksiyonlar/department.aspx?CategoryId=20024868

Birde bunlar var.

Kim alıp kullanıyorsa.

daha çok tipocular unocular ve şahinciler

•  SARMALI DİREKSİYON KILIFI TAVSİYE EDER MİSİNİZ,,KULLANANLAR...!!!!
    Bizim arabada da buna benzer birşey var çok rahat.Dokunması da bir hoş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 28 Mayıs 2011; 21:33:08 >
  • Avuç içinde direksiyonu kaydırırken sıkıntı oluyor mu bunlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Avuç içinde direksiyonu kaydırırken sıkıntı oluyor mu bunlar ?

acemi sayılırım ama genelde avuç içi kullanırım hiç bi sıkıntı olmadı
  • sarmalı diye okuyunca işt ebenim istediğim şey diye girmiştim ama değilmiş
    ben 2 parmak genişliğinde kaç metreyle kapanacaksa o kadar deri alıp kendim üstünü yanlamasına sara sara kaplamayı düşünüyorum .
    sizce nasıl olur internette aradım resim filan bulamadım artık dericilere gidip alacagım bide açık renk alacagım güneşten ısınıyor siyah el değmiyor
  • sizin dediğiniz galiba deri bir iple çağrazlama etrafına dolayarak sarma. ben brodway marka aracımda yapmıştım hiç sağlıklı olmuyor. kayıyor tutmuyor. sarmak için kullandığınız ip deri olduğu için yeternce sıkamıyorsunuz kopuyor. Ben bunu 15 liraya aldım modacarın ürünü düz deri. ve mükemmel oldu. yaklaşık 3 saatimi aldı ve ellerimi ip kesti ama değdi. bu kadar sıkarak yapmazsanız güzel durmuyor. bunun renkleri de mevcut.

mrt0392 seninki deri direksiyon yapan bir yerde yaplmış yani fiyatı 150 den başlıyor.
    benim deri direksiyona da dokunma hissi mükemmel ve kaydırma da hiçbir problem olmuyor.
  • İstanbulda iseniz beşiktaş artcar a götürün deri kaplatın. Gerçek deri ile orjinalin aynısını yapıyor Cem Bey, evladiyelik kullanın. Showroom lardan arabalar direkt oraya geliyor deri kaplanıyor koltukları öyle satılıyor. O kadar iyi bir işçilik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkolog55

sizin dediğiniz galiba deri bir iple çağrazlama etrafına dolayarak sarma. ben brodway marka aracımda yapmıştım hiç sağlıklı olmuyor. kayıyor tutmuyor. sarmak için kullandığınız ip deri olduğu için yeternce sıkamıyorsunuz kopuyor. Ben bunu 15 liraya aldım modacarın ürünü düz deri. ve mükemmel oldu. yaklaşık 3 saatimi aldı ve ellerimi ip kesti ama değdi. bu kadar sıkarak yapmazsanız güzel durmuyor. bunun renkleri de mevcut.

mrt0392 seninki deri direksiyon yapan bir yerde yaplmış yani fiyatı 150 den başlıyor.
    benim deri direksiyona da dokunma hissi mükemmel ve kaydırma da hiçbir problem olmuyor.

deri yamasak olmaz mı yani deri görünümlü daha sağlam bir malzeme bulabilir miyiz sizce ??
  • Bunların eski tipleri var. Delik delik derisi, direksiyona sarıp kendi ipiyle etrafından geçiyorsunuz. Genelde eski tip ince direksiyonlu araçlara ve amerikanlara çok yakışıyor. Amerikada da eski amerikanların çoğunda var.
  • turkolog dostum uygulaman müthiş acilen edinmek isterim yol gösterirmisin?
  • AntonioMontana arkadaşım tabi ki yardımcı olmaya çalışayım;
    burda beji var
    http://www.hepsiburada.com/Liste/carub-deri-sarmali-direksiyon-kilifi-bej-br1832403/ProductDetails.aspx?productId=otmbrkbr1832403&categoryId=20024867#Gorseller

ancak ben burdan sipariş verdiğimde hem 10 gün beklettiler tedarik ediliyor palavrası altında hem de muadil diye düşündükleri saçma sapan desenli bir ürün yollamışlardı. ben de geri gönderdim ve aynı marka ürünü samsunda bir oto aksesuarcıda buldum. hepsiburadadan ürünün kodunu alarak modacarın sitesinden de temin edebilirsin tabi. hatta onu da buldum vereyim linkini. ürün tam tamına budur.

http://www.modacar.com.tr/urun/modacar-gercek-deri-siyah-sarmali-direksiyon-kilifi-180004.aspx

ben ürünle birlikte bir ip daha aldım sağolsun arkadaş hemen başka bir kutu açtı ordaki seti verdi bana (sonra onu nasıl satacak bilmiyorum :) ) ürünü ilk önce güzelce oturttum direksiyona sonra bir ipin iki ucuna iki iğneyi (kutuda bir iğne de mevcut) geçirdim ve tıpkı spor ayakkabılarda kullanılan iplerin uçlarını eşitleyerek karşılıklı bağlama metoduyla başladım. karşılıklı iki iğneyle yani. ama hep dışardan içe doğru geçirdim iğneleri ve iyice sıktım. ürünün kenar dikişlerinin altından geçir iğneleri o dikişler deriyi gerdirmeye yarıyor kopmuyor deri. her köşe de sıkı düğümler at tekrar başla yeni bölüme. resimleri yüklemeye çalışayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkolog55 -- 30 Mayıs 2011; 18:27:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkolog55

AntonioMontana arkadaşım tabi ki yardımcı olmaya çalışayım;
    burda beji var
    http://www.hepsiburada.com/Liste/carub-deri-sarmali-direksiyon-kilifi-bej-br1832403/ProductDetails.aspx?productId=otmbrkbr1832403&categoryId=20024867#Gorseller

ancak ben burdan sipariş verdiğimde hem 10 gün beklettiler tedarik ediliyor palavrası altında hem de muadil diye düşündükleri saçma sapan desenli bir ürün yollamışlardı. ben de geri gönderdim ve aynı marka ürünü samsunda bir oto aksesuarcıda buldum. hepsiburadadan ürünün kodunu alarak modacarın sitesinden de temin edebilirsin tabi. hatta onu da buldum vereyim linkini. ürün tam tamına budur.

http://www.modacar.com.tr/urun/modacar-gercek-deri-siyah-sarmali-direksiyon-kilifi-180004.aspx

ben ürünle birlikte bir ip daha aldım sağolsun arkadaş hemen başka bir kutu açtı ordaki seti verdi bana (sonra onu nasıl satacak bilmiyorum :) ) ürünü ilk önce güzelce oturttum direksiyona sonra bir ipin iki ucuna iki iğneyi (kutuda bir iğne de mevcut) geçirdim ve tıpkı spor ayakkabılarda kullanılan iplerin uçlarını eşitleyerek karşılıklı bağlama metoduyla başladım. karşılıklı iki iğneyle yani. ama hep dışardan içe doğru geçirdim iğneleri ve iyice sıktım. ürünün kenar dikişlerinin altından geçir iğneleri o dikişler deriyi gerdirmeye yarıyor kopmuyor deri. her köşe de sıkı düğümler at tekrar başla yeni bölüme. resimleri yüklemeye çalışayım.

Bunu nasıl yaptınız ? uygulama çok başarılı bunu bu şekilde dikmek için üst düzey bir yetenek gerekiyor mu?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.