Şimdi Ara

Şarkı Sözü Okumak Ingilizceyi Geliştirir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yoldayken falan canım sıkılınca müzik dinliyorsam illa şarkı sözü okurum, sessiz bir şekilde söylerim. Yapanlar vardır kesin ama Size bir soru sorayım. Lyrics takip etmenin ingilizceye bir katkısı olur mu? Listening açısından avantaj sağlar mi? Siz ne düşünüyorsunuz

Ekleme : Gün içindeki 3. Konum sanırım, tepki çekmek istemiyorum. Kendimce önemli olduğunu düşünüyorum. Eleştiri yapacaksınız PM den atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 2 Eylül 2013; 19:11:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence faydalı olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lyrics okumak nedir ya.
  • sormaya gerek yok, tabi ki sağlar. hele arada bir çevirisine bakarsan muazzam. listening ve speaking konusunda acayip etkilidir ama ağızlara dikkat etmek gerek. şarkıda melodi gereği yersiz uzatma veya kısaltmalar yapılır, (esas telaffuza zıt olarak) bunları farketmen lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

lyrics okumak nedir ya.

Ne demem gerek bilemedim. Şarkı sözü okumak zor geldi. Ne demem daha uygun olur

@ Mika, sağol cevap için. 2 3 yıldır alışkanlık haline geldi bende bu olay. Refleks gibi müzik açılınca direk o da açılıyor

• dinlerken kulağın alışır, yabancı ülkede adamlar tane tane konuşmuyorki? hele zencilerin bi kısmı çok hızlı konuşuyor. söyleme kısmı ise speaking kısmına baya yardımcı olur telaffuzların düzelir. bende arada yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

lyrics okumak nedir ya.

@ Mika, sağol cevap için. 2 3 yıldır alışkanlık haline geldi bende bu olay. Refleks gibi müzik açılınca direk o da açılıyor

şarkı sözü okumak gayet doğru olurdu keşke deseydin. kitap okumak yerine book okumak demekten farkı yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

lyrics okumak nedir ya.

şarkı sözü okumak gayet doğru olurdu keşke deseydin. kitap okumak yerine book okumak demekten farkı yok

Rezil bir durum

Editliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.