Şimdi Ara

ŞARJLI SİNEK ÖLDÜRÜCÜ RAKET 9.90tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
7.470
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

Mesela sinek öldü diyelim, yere mi düşüyor rakette mi kalıyor?

%50 RAKET %50 YER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: isakarabulut

ürün antalya tahtakale marketlerde 6.90 almalı miyim bilemedim .işe yarar mi diye endişelerim var

Alabilirsiniz şarjlı mı pilli mi?

pilli olacak 2 adet AA . iş yapar mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

ürün antalya tahtakale marketlerde 6.90 almalı miyim bilemedim .işe yarar mi diye endişelerim var

Alabilirsiniz şarjlı mı pilli mi?

pilli olacak 2 adet AA . iş yapar mi

Yapar

• Beyzbol topuna yapıştırır gibi özellikle gelişine çakıyorum. Emdiği kanı burnundan getiriyorum.
  • Mesaj yazmayım diyordum ama konudaki tüm mesajları okudum benimde yazasım geldi .

Bu raketi 20 liraya almıştım kırmızı şarjlı olandan 1 gün boyunca şarj edin 3-4 gün kullanırsınız .
    Karasinek - Sivrisinek - Arı larda başarılı bir ürün ÇAT dediğimi bitiyor sivrisinek hemen ölüyor .
    Kara sinekte ise 2-3 saniye basmakta fayda var can çekişmektense öldürmesi daha iyi Çat - Pat sesler çıkıyor gelişmiş sineklerde kokusuda haliyle oluyor hafif kıvılcımda çıkıyor .
    Yazlık bölgelerde iseniz olmazsa olmaz bir ürün gece yatağınızın yanına koyun ses duydumu sağ sola bi sallayın GÖREV TAMAM 0 SİNEK
    Hiç kimsede sormamış bu ürün insanı çarpmıyor mu ?
    --Çarpmaz olur mu ? tabi çarpıyor hemde çok tatlı şekilde bir keresinde bacağımda sinek varda aşagı tuttum bacağıma sürttüm sinek öldü ben ise AMAN TANRIM dedim.. bacağımı kısa süreli çarpmıştı 1 saat sonra geçti ağrısı önerim eliniz vucudunuz ıslak iken kullanmayın . Çok yararlı ürün bu kdar konuşmuşken
    BİTENE KADAR sitesine üye olana kargo bedava kampanyası varmış. 10,90 Tl geliyor olmazsa
    N11'e yeni üyelik açın 5 tl indirim kuponu veriyorlar. 9,90 Tl gibi bir fiyata alabilirsiniz..

N11 Sinek Öldürücü RAKET

İyi Forumlar herkese.

ŞARJLI SİNEK ÖLDÜRÜCÜ RAKET 9.90tl ŞARJLI SİNEK ÖLDÜRÜCÜ RAKET 9.90tl ŞARJLI SİNEK ÖLDÜRÜCÜ RAKET 9.90tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyprus_TC -- 21 Temmuz 2014; 16:09:55 >

• yazlıklarda olanlar için güzel ürün..
  • 1 günde kargoya veriyorlar mı bitenekadarda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fena çat sesi çıkarıyor, sinekte üstünde kalıyor, direk çöpe götürüp meftayı el değmeden çöpe atıyorsunuz. Son kullandıktan sonra tellerde şarj ve elektrik bir müddet kalıyor.
    Karasinekte çok zor ama sivri yavaş uçtuğu için daha başarılı.
    Bir iki kullandım ama Bim de satılan Baygon daha kolayıma geldi, hem de o berbat çat sesi yok...

• Bende bu ürünün benzerinden veya aynısından 2 adet var. Evde ailecek vazgeçilmezlerimiz arasında bu raketler 2 senedir ve ürünü aldığımızda taktığım pilleri daha değiştirmedim.

Bu ürün başta Kara Sinek olmakla beraber; Bal ve Eşek Arısı, Çekirge, uçan neredeyse tüm böceklere etki ediyor ve şoka sokuyor. Şimdiye kadar öldürdüğünü pek görmedim ama raketi düğmesine basarak biraz sallarsanız cızbız böcek kokularını alabilirsiniz. Eve bir Sinek veya uçan herhangi bir böcek girdiğinde direk bu rakete yapışıyor ve kapıyı açıp atıyorum. Sonrasında böcek kendine gelince uçup veya kalkıp gidiyor olmalı ki hiç ölüsüne denk gelmedim.

Böcek ezmekten tiksinen, dokunmayı ve böcek kirlerini sevmeyen insanlar için birebir ürün ...
  • ToTeM kullanıcısına yanıt
    hocam peki raketi vuruyormuyuz yoksa uçarken değdirmeye mi çalışıyoruz

ücretsiz kargo 11.60tlhttp://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/sinek-oldurucu-raket-pilli-hasere-sinek-kovucu-225617329
  • ToTeM kullanıcısına yanıt
    hocam arılara yapmayın, uzun süre düğmeye basarsanız hepsi ölür ama arılara hiç değdirmeyin lütfen
  • Bende sinegin bol oldugu bir yerde yasiyorum ama canlilara eziyet etmek cok yanlis.Onun yerine onleminizi alin evinizin kapilarina pencerelerine sineklik taktirin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizdeki kara.sinege.etkili degil neden bilmiyorum ama sivri sinegi cizbiz ediyor :)

• 1984 kullanıcısına yanıt
    şarjı azalmıştır. patlaklarınızın ucuyla hafif sertçe rakete vurun baya şiddetli çarpıyor etki etmemesi imkansız.
  • beyler kara sieneğe en etkili çözüm nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy.Krueger

hocam peki raketi vuruyormuyuz yoksa uçarken değdirmeye mi çalışıyoruz

ücretsiz kargo 11.60tlhttp://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/sinek-oldurucu-raket-pilli-hasere-sinek-kovucu-225617329

Sen ne kadar komiksin ya . Hadi bakim az ötede komiklik yap.

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

hocam arılara yapmayın, uzun süre düğmeye basarsanız hepsi ölür ama arılara hiç değdirmeyin lütfen

Arıları genel olarak severim, Eşek Arıları hariç. Gel gelelim eşimin Arı alerjisi olduğu için olabildiğince yanımıza yaklaştırmamaya çalışırım. Yani önce Can sonra Canan hesabı ...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.