Şimdi Ara

ŞARJLI SİNEK ÖLDÜRÜCÜ RAKET 9.90tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
7.470
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada yatarken bence en etkili sivrisinekten korunma yöntemi vantilatör açık tutmak.ben fan üzerime doğru çalışırken yatarım yaz sıcağında.genelde sinekler yanaşamazlar
    yaklaşsada anında raket sayesinde o tatlı ampul teli gibi kıpraşmalarını sağlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

bu arada yatarken bence en etkili sivrisinekten korunma yöntemi vantilatör açık tutmak.ben fan üzerime doğru çalışırken yatarım yaz sıcağında.genelde sinekler yanaşamazlar
    yaklaşsada anında raket sayesinde o tatlı ampul teli gibi kıpraşmalarını sağlayabilirsiniz.

Vantilatör kesinlikle işe yarıyor, lise ve üniversite yıllarımda ben de bu yönteme başvuruyordum. (Bir yerlerin tutulma riski de yok değil.)
    Şu an yaşadığım bölgede her akşam karadan, yılda bir kaç defa da havadan ilaçlama yapılıyor, ayrıca bütün pencere ve balkon kapılarında sineklik var, yine de 40 yılda bir sivrisinek giriyor, o bile uykuyu mahvetmeye yetiyor.

Not: Erkek sivrisineklerden bir zarar yok, sadece dişiler kan emiyor...
    Başka ayrıntılarla ilgili (kan grubu etkisi, kıyafet rengi, ayak kokusu, hamilelik, dolunay etkisi vs.):

http://www.cnnturk.com/2013/saglik/07/16/sivrisineklerin.en.cok.sevdigi.kan.grubu/715722.0/

• @madhane valla hocam onlarda gece beni mahvediyorlar bence onlarda kaçak dövüşüyor

@ezginingünlüğü evet yarıyor çok büyükse zor biraz ama normal ve normal üstü boydaki çekirgelerde ve böceklerde yarıyor denemişliğim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fertile

@madhane valla hocam onlarda gece beni mahvediyorlar bence onlarda kaçak dövüşüyor

@ezginingünlüğü evet yarıyor çok büyükse zor biraz ama normal ve normal üstü boydaki çekirgelerde ve böceklerde yarıyor denemişliğim var

İyiymiş hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

bu arada yatarken bence en etkili sivrisinekten korunma yöntemi vantilatör açık tutmak.ben fan üzerime doğru çalışırken yatarım yaz sıcağında.genelde sinekler yanaşamazlar

Fan sabaha kadar mahveder insanı hocam.

• ezginingünlüğü kullanıcısına yanıt
    yok valla.plastik ayaklı fanlar çok güçlü olmuyor.ama üşütmeden hem serinletiyor hemde sinsileri zorlu bir aerodinamik teste maruz bırakıyor.iş görüyor bende.zaten bu ara kayboldular.geçtiğimiz birkaç hafta fenaydı.bende kapı pencerede açık yatarken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjlısını kullanıyorum gerçekten çok işe yarıyor

• furlaka kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar benim sinekle evimde sikintim yok ama kesin cozum onerim soyle.
    Eger biraz masaraf yapip tum camlara sineklik takarsaniz yaz boyu kurtulursunuz.
    Yok masraf olur ugrasmam derseniz BAYER K-OTHRİNE SC 50 ilaci var bununla ilaclarsaniz dogru sekilde evde sinek kalmayacaktir.
    Not: Ben karinca icin kullandim gecenlerde baktim eve kara sinek girmis dedim su elektrikli aleti alayimda deneyeyim aleti aldim geldim ara ara sinek yok sonra baktim ters donmus yere dusmus

• Iyiymiş.
  • Raket gelince yorum yapacaktım ve yapıyorum. Aslında çok önce geldi ama gittiğim yerde ilaçlama çok iyi olduğu için bir tane bile sinek bulamamıştım. Neyse, baktım bugün ortada bir tane karasinek geziniyor. İzlediğim bazı videolarada çatapat gibi patlıyordu sinekler ve sevmediğim birşeydi. NEyse aldım raketi elime sinek havada uçarken düğmesine basıp salladım. Salladıktan hemen sonra düğmeden elimi çektim. Sinek yok oldu :) bir baktım rakete yapışıp kalmış. Ne iğreç bir ses ne de koku. Sanırım elektriği az vermemden kaynaklandı. Raketle balkona çıkıp sineği dışarı atarken farkettimki sinek hala canlıydı. Bu sefer ona üzüldüm. İşin özü. Düğmeye biraz fazla basılı tutmak daha insancıl olabilir. Özetle raket iyi

@turkeytv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felixculpa -- 21 Temmuz 2014; 2:32:59 >

• ürün antalya tahtakale marketlerde 6.90 almalı miyim bilemedim .işe yarar mi diye endişelerim var

• quote:

Orijinalden alıntı: Felixculpa

Raket gelince yorum yapacaktım ve yapıyorum. Aslında çok önce geldi ama gittiğim yerde ilaçlama çok iyi olduğu için bir tane bile sinek bulamamıştım. Neyse, baktım bugün ortada bir tane karasinek geziniyor. İzlediğim bazı videolarada çatapat gibi patlıyordu sinekler ve sevmediğim birşeydi. NEyse aldım raketi elime sinek havada uçarken düğmesine basıp salladım. Salladıktan hemen sonra düğmeden elimi çektim. Sinek yok oldu :) bir baktım rakete yapışıp kalmış. Ne iğreç bir ses ne de koku. Sanırım elektriği az vermemden kaynaklandı. Raketle balkona çıkıp sineği dışarı atarken farkettimki sinek hala canlıydı. Bu sefer ona üzüldüm. İşin özü. Düğmeye biraz fazla basılı tutmak daha insancıl olabilir. Özetle raket iyi

@turkeytv

Hayırlı olsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: isakarabulut

ürün antalya tahtakale marketlerde 6.90 almalı miyim bilemedim .işe yarar mi diye endişelerim var

Alabilirsiniz şarjlı mı pilli mi?

• Aldım eve millet kullanmak istemiyor :) Vay efendim günah hayvanı yakıyosun fln :) İyide napabilirim? Haşere işte pis...

Bu arada çat-pat patlama sesi çıkıyor. Aynı şekilde kokuda yapıyor yanmayla alakalı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 21 Temmuz 2014; 8:42:16 >
  • furlaka kullanıcısına yanıt

• Valla cihaz işe yarıyor. Markette hele hele. Meyve sebzeye meyve sinekleri musallat oluyor. Sağdan sola bir geçiriyorsun. 100 tanesi birden ışıldıyor.

Gece uyurken de en iyisi FAN arkadaşlar. Yaklaşmaya çalışan olur ise türbülansa yakalanıp çakılıyor. Ben yıllardır kullanıyorum vücut alıştı artık tutulma falan olmuyor.

Ama raket cidden işe yarıyor. Hem kullanması da zevkli. Çok sinek olan bir ortamda ciddi bir egzersiz yapmış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozuk Para Tamircisi

Bununla arıları öldürebilir miyiz peki ?

Arıyı niye öldürüyorsun kardeşim ? Aleti alıp ne kadar uçan hayvan varsa saldıracaksın galiba.
  • Mesela sinek öldü diyelim, yere mi düşüyor rakette mi kalıyor?

• En ucuz burda buldum ben kargo ile 11.90 oluyor ama şarjlı alsak daha iyi olcak galiba pillidense

• quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

quote:

Orijinalden alıntı: Bozuk Para Tamircisi

Bununla arıları öldürebilir miyiz peki ?

Arıyı niye öldürüyorsun kardeşim ? Aleti alıp ne kadar uçan hayvan varsa saldıracaksın galiba.

Ne alaka arkadasım,arılara karşı alerjim var aile bireyleri evden cıkartamazlarsa arıyı bununla öldürsünler diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Az Bilen Bilgin -- 21 Temmuz 2014; 12:51:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.