Şimdi Ara

ŞARJLI SİNEK ÖLDÜRÜCÜ RAKET 9.90tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
7.470
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

Beyler farklı böceklerde bunu deneyen oldu mu hamam böceği çekirge ve tahta kurusunu merak ediyorum.

al iste baska bitane gizli psikopat hocam ne yasadin sen boyle amacin ne ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madhane

quote:

Orijinalden alıntı: effida

Geçen yıl pilli olanından almıştım. Fakat bitenekadar uzun zamandır kargo bedava kampanyası yapmıyor. Ürün benim çok işime yaradı keşke 2 tane daha alsaymışım dedim köyde de kullanmak için. İlaç kullanmak yerine daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yalnız büyük sineklerde hemen öldürmez. yere düşürür, ya alır atarsın ya da raketi yaklaştırır elektrikli sandalye mantığı gibi sineği yakarsın. Kullanırken biraz kuşkulanmıyor değilim hayvanı elektrikle öldürdüğüm için ama ilaçla öldürmekte çok farklı değil. Küçük sinekleri çarptığında un ufak oluyorlar. Bulamıyorsun parçalarını. Özellikle düğmesine basıp lambaya yaklaştır. Çat pat sinek seslerini duyarsın yaz aylarında.

hocam sen deneylimsin yanik kokusu geliyomu? bide icinde nasil bi psikopat var baktin sinek duatu can cekisiyo bas kafasina gitsin elektrikli sandalye testere falan hos degil yani aktivistler duymasin neticede oda hayvan :)

Elinde olsa voltaj arttıracak arkadaş aslında fena fikir değil

• quote:

quote:

Beyler farklı böceklerde bunu deneyen oldu mu hamam böceği çekirge ve tahta kurusunu merak ediyorum.

Hocam tahta kurusu görüyorum evde yakiyor her yerimi pislikler onlarda deniycem de patliyorsa hic bulasmayim diye sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

severek kullandığım bir ürün. Sivrisinek uçarken hızlı şekilde vurursanız pat ediyor ve kıvılcım çıkıyor. Bu ürün sayesinde tenise merak sarmış durumdayım.

hocam cidden cikiyomu kivilcim ya? saka yapmiyosun demi? eger oyleyse isiklari kapatip odada kucuk capli bi havai fisek gosterisi yapilabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: fertile

yararsız diyenler hiç kullanmıyorlar bence aksine acayip yararlı eline bir şey alıp sinke öldürmek için akla karayı seçene kadar bununla 2 sallıyosun çat çat hepsi gitti
    bende pillisi var sinekten çekenler muhakkak almalı bence bu ürünü ucuzu varsa ordan alsınlar
    birde sinek yakalayamayanlar için akşam ışıkları kapatıyorum bi fener açıyorum raketin altına sinekler kendi geliyor rakete süper oluyor

yaptigin hic etik degil hocam esit sartlarla savasmalisin oyle isikla tuzakla nasil bi zevktir sendeki ya toplu katliam

• quote:

quote:

quote:

Hocam tahta kurusu görüyorum evde yakiyor her yerimi pislikler onlarda deniycem de patliyorsa hic bulasmayim diye sordum.

super orjinal fikirler geliyo insanin aklina yukardaki arkadas gibi tuzak kurcan birazda voltaji artirip psikopata bagliycan bak eglenceye dusunsen raketin altina bi parca mese koycan en lezzetlisinden raketede baglican araba akusunu isiklarida kapatican etrafta ordan oraya seken ates toplarini izleyecen :)

• Millet ne bilenmiş şu sineklere Kampanya resmen içimizdeki canileri ortaya çıkartıyor. Ulen bir de evrim var deniliyor. Yıllardır millet olarak canlarına okuyoruz hala gelip sokmaya çalışıyorlar. Bir akıllısı da demiyorki "tüm sülalem gitti kimi yedi gitti, kiminden kıvılcım çıktı, kimi tablo oldu, ben bu insanları sokmıyım"
  • Fındık fareleri de uyuşturabilir

• 3-4 sene once 5 TL ye almistim bu fiyata firsat diye acilmasini garipsedim..

Kullanmayan atip tutmasin bir zahmet ozellikle kara sineklerde ve havada ucusan sivrisineklerde cok ise yariyor.Aman dikkat sinek yapistiktan sonra basmaya devam ederseniz pis kokular gelebilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DiAbLoOo_41

sivrisineği görsem zaten buna gerek kalmaz öldürürüm ne gereksiz bişey la

Saatlerce peşinden koş da akıllan sizin ordaki sivriler uyuşuk heralde

Bende onu diyorum zaten kulağıma gelir vız vız kalkar bakarım bişey yok tam uykuya dalacağım yine vız vız te allahım :D :D ninja gibiler karanlıklara saklanıyolar sanırım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Sivrisinekler diğer çoğu uçan haşere gibi ışığa değil havadaki karbondioksit yoğunluğunun arttığı yerlere gelirler, Koca evin bir odasında uyuyorsanız kapalı kapının anahtar deliğinden veya altından bile çıkardığınız karbondioksiti algılarlar ve girerler.

Teninizden de karbondioksit yayıldığı için vücudunuzu bilirler.

Bu nedenle sivrisineği CIZ diye tabir edilen elektrikli, uv ışınlı ürünler ile çekemezsiniz, öldüremezsiniz. Zararsız uçan haşerelerin hepsi ölür, sivrisinek kalır. CIZ'ların öldürdüğü 10.000 böceğin sadece 3-5 tanesi sivrisinektir, onlar da tesadüfen içine girmişlerdir.

Üzerinde karbondioksit tüpü bulunan veya LPG tüpünü yakarak karbondioksit oluşturup sivrisinekleri çeken ürünler gerçek sivrisinek tuzaklarıdır fakat kapalı mekanlarda kullanılamazlar.

Bu raket sivrisinekler için çok işe yarıyor; odanızda bir sivrisinek gördüğünüzde normalde gözden kaçırırsınız, kolay kolay öldüremezsiniz. Zaten tehlikeyi anlarlarsa kuytu yere kaçarlar. Fakat bu raketler ile kesinlikle ıskalamazsınız, havada gelişi güzel savursanız bile sineğe denk gelir ve öldürür. Duvara konmuş halde görürseniz üzerine getirsiniz ve uçtuğuyla buna çarpar ve ölür.

Çok kullanışlı bir ürün, yazlıkta hayatımızı kurtarmıştır.

tek dogru yorum

yanlız birsey eklemek gerek
    sivriseinek yakalamak icin ucuz tuzaklar var bunların anlatımı facebook ve youtube ta dolasiyor

2.5litrelik pet siseyi kesip bolerek yaptıgınız maya ve seker kullanarak kurulan duzenek co2 salıyor icine sinekleri topluyor
    muhtemelen 1-2saat salabilir co2
    ama tekrar kurması ve temizlemesi basit.

mavi ısık ve uv ısıga gelen sinekler icindir ustune ceker ve tellere degen sinek carpilir
    bu raket ise hicbiri ustune gelmez siz raketle bitane cakarsınız ve carpılır.
    kullananlar ise yarıyor diyor bende alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klinik_Psikolog -- 5 Temmuz 2014; 11:25:04 >

• video nun sonu yok be. Sinek içine girecekte biz pusuya yatmış onu bekliyicez.Girdikten sonra da üstünü kapatıcaz ... Soksun daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masticore -- 5 Temmuz 2014; 11:26:12 >
  • madhane kullanıcısına yanıt
    :) Hocam dokunmak istemediğim için rakete yapıştırıyorum iyice. Raketi dışarıya silkeliyorum. Çok yanık kokusu almadım şimdiye kadar. Bir kere ÇAT demesi yetiyor. Ha rakete yapışır da düğmeye basmaya devam edersen çatırçutur sesler eşliğinde yanık kokusu alırsın. Yine de hayvanları sevelim, mecbur kalmadıkça öldürmeyelim. (Piknikte de işe yaradığını söyleyebilirim)
  • sipariş verdim bakalım hemde 2 adet :) biri eve, diğeri işyerime.

ürün gelince deneyip görecez işe yarayıp yaramayacağını...

• Bununla arıları öldürebilir miyiz peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozuk Para Tamircisi

Bununla arıları öldürebilir miyiz peki ?

Öldürme ihtimali var öldürmese bile şok geçirtir arıya arılar büyük mü?

• öncelikle benim evde olmazsa olmaz aletlerdendir.senelerdir vuravura dağılsada tamir edip kullanmaya devam ediyorum.ancak pilli olan daha mantıklı.bu kendinden şarjlılar 2 güne şarj tutmaz.birde koca şeyi prize şarja takmak zor bence.

hızlıalda 5tl iken bu kadar konu tutmamıştı. millet yeni keşfediyor sanki

son önerim alın olurdu ama pillisini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

öncelikle benim evde olmazsa olmaz aletlerdendir.senelerdir vuravura dağılsada tamir edip kullanmaya devam ediyorum.ancak pilli olan daha mantıklı.bu kendinden şarjlılar 2 güne şarj tutmaz.birde koca şeyi prize şarja takmak zor bence.

Hızlıal konusunuda ben açmıştım 2 ay önce o zaman konunun tutmamasının nedeni mevsimi olmamayışıydı.
    Hızlıal konusuhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91459025&p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeytv -- 5 Temmuz 2014; 14:06:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

öncelikle benim evde olmazsa olmaz aletlerdendir.senelerdir vuravura dağılsada tamir edip kullanmaya devam ediyorum.ancak pilli olan daha mantıklı.bu kendinden şarjlılar 2 güne şarj tutmaz.birde koca şeyi prize şarja takmak zor bence.

Hızlıal konusunuda ben açmıştım 2 ay önce o zaman konunun tutmamasının nedeni mevsimi olmamayışıydı.
    Hızlıal konusuhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91459025&p=1

Aslında bu konu da (bu tarz yorumlar olmasa) fazla tutmazdı.

Ben yorumları okumak için giriyorum... Forumdaki arkadaşların espri yeteneğini görmek keyif veriyor (ciddiyim bu konuda).

...diyerek konunun biraz daha tutmasını sağlayalım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.