@volkanbirol Üstat merhaba, şarjlı pillere yönelmeye başladım bu aralar oyuncak vs. dolayı, pilleri İkea dan alacağım yalnız şarj cihazı olarak linkte ki üründen sipariş verdim kampanya vardı baya uyguna geldi diyebilirim. cihaz nasıldır, işimi görür mü? yardımcı olursan sevinirim. |
Şarjlı Piller Hakkında Her Şey (887. sayfa)

-
-
Biraz şans işi bilinmeyen marka cihaz almak, ürün torunlarını artan puana göre sıralayınca arızalı gelen, ekranı çalışmayanlar var, memnun olanda var. Kağıt üstünde özellikleri iyi, uygulamada nasıl zaman gösterir. Çalışırsa iyi. Liitokala, Xtar gibi cihazların fiyatı malum, ekonomi kötü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şarj aleti olarak duracell cef 14 var. Ama tekli şarj etmiyor. Şöyle bir şarj aleti gördüm alsam eskisine göre daha iyi mi olur yoksa değmez mi
www.hepsiburada.com
Greentech Pil Şarj Cihazı (Dört Yuvalı) - 1.2V Ni-Mh / Ni-Cd Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/greentech-pil-sarj-cihazi-dort-yuvali-1-2v-ni-mh-ni-cd-aa-aaa-gt-bc03-p-HBCV00006N409G?magaza=Greentech&sayfa=1&utm_source=sm&utm_medium=facebook&utm_campaign=DPA%7CAll%7C68xx%7CAllProducts_PremiumNonPurchase%7CRM%7CVC
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1 yada 3 pil şarj etme ihtiyacınız yolsa bence gerekli değil.
Selam amazondan 700 m vede 2000 enerjizer sarz cihazı var 700 olan aaa 2000 olan AA 2 şer pil ile geliyor aralarında 200tl fiyat farkı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisi olan varsa bir yardimini alirim. Varta 2700mah sarjli pil aldim. Satıcıya sordum tarihini. Bana 2025 dedi. Gelen pillerin uzerinde tarih yok. Internete bakindim. Net hiçbir şey yok. Pillerin üzerinde damga olarak 105223 yaziyor sadece. Ne gibi bir çıkarım yapmak lazım acaba?
-
Hocam buldum. Kartonun arkasinda yazıyormuş. Yani farkli dilde oldugu icin okuyamamisim. Çeviri yapınca buldum. Ggg-yy seklinde okunuyormus. Yani 2022 pilleri. Satici bariz yalan söylemiş oluyor bu durumda. Bugün iade edeceğim. Bir ara aldigim yesil recyko pillerden vardi. Hala guzel çalışıyor. O yuzden 2700 serisi recyko alayim diyorum. Bilginiz var mi onlarla ilgili
Bu arada genelde xbox controller için kullanacağım pilleri.
Guncelleme: Ikea pilleri piyasada yok nedense.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 26 Mayıs 2025; 13:50:11 >
2012 yılında aldığım AA şarjlı piller halen ilk günkü kapasite ve performansında olduğu için yeni AA şarjlı pil ihtiyacım olmadı. Yarı fiyatından ucuz ve kalitesi test edilmiş olmadıktan sonra da made in Japan olmayan, yani Eneloop üretimi pil almam.
GP alacaksam sadece Recyko Pro 2000mah alırım, 2600mah 4 gün gidiyorsa, Pro 3 gün gider ama şarj döngüsü olarak 3-4 kat fazla ömürlü olur.
Evet malesef IKEA Ladda sadece Antalya mağazasında görünüyor. Kalitesini bilen profesyonel fotoğrafçılar stok yapıyor, kalmıyor çünkü aynı pilin 4lü Eneloop olarak 1000-1300-1500TL fiyatı var. talep kadar ürün gelmiyor malesef.
Musteri hizmetlerine ulasabilirsem bir sorayim ladalar ne zaman gelir. Yakin zamanda gelmezse tek secenek kaliyor recyko veya dediginiz gibi prolar. Duracell de testlerde iyi gorunuyor. Ancak fiyati epey pahali. Degmez.
Duracell şarjlı pil üreticisi değil zaten, bir üretimi ve teknolojisi yok, reklam pazarlama firmasıdır. Alkalin pilleri de çok kötü, akıyor ve cihazları bozuyor, BİM'in pilleri Duracell den kat kat daha güvenli. Tıpkı Castrol'ün yağ üreticisi olmadığı gibi, Castrol yağlar BP Türkiye üretimi. Duracell 5yıl garantili 2500mah made in Japan olanları Eneloop üretimi, 3 yıl garantili olanlar fason Çin üretimi, Çin dışında üretilen tek şarjlı pil Eneloop zaten. Tanesi 250TL ye Duracell alacağıma 279TL ye bulabilirsem Ladda 1900mah 4lü paket alırım 20 yıl kullanırım yada Ladda 2450mah 4 lü paketi 479 liraya alırım 5-10 yıl kullanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 28 Mayıs 2025; 22:34:37 >
İnternet henuz kapali ama magaza stoklarina ladda gelmiş hocam. Musait zamanda ona bakacağım.. Duracelle gelirsek evet. Zaten sicak fırsatlarda konusunu gorunce altina akmayan duracell gormedim diye yazarım
Bu eneloop veya recyko pro piller standart duvar saatleri için kullanılabiliyor mu? 4 tane duvar saati var 1 yılda 20-25 adet pil eskitiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 28 Mayıs 2025; 19:22:35 > -
Kullanılabilir ama tam özelliklerini bilmiyorum, dijital mi analog mu vs, bizde sadece 27 senelik bir Seiko duvar saati var şarjlı pil kullanıyorum. Alkalin pil 1 yıl gidiyorsa şarjlı pil 6 ay gidiyor.
3-4 pilli koldan tansiyon ölçme aleti gibi bazı cihazlar 1.5V a göre üretiliyor, şarjlı piller 1.2V, 1.52V da şarjdan çıkardıktan birkaç saat sonra 1.36V oluyor, 1.25-1.3V da pil uyarısı veriyor cihaz. Alkalin piller 1.6V oluyor, 1.3V cibivarında bitmiş oluyor.
Saatlerin o kadar tuketmemesi lazım hocam. 2012de aldigim duvar saati erkenden pil bitiriyordu. Mekanizmayı söküp içine silikon sprey sıktım. Şimdilik iyi gidiyor. Yani mekanizma artik yaşlanmış olabilir.
Evdeki tüm duvar saatleri analog. 7-12 yıllık. 1 tanesinin saniye kolu sürekli aktif çalışır. Saniyede 1 atan değil de hareket ederek saniyeyi gösteriyor. Pili en çok o bitiriyor. 2-2.5 ayda 1 pil eskitiyor.
Tansiyon aletine gelmişken ,bizdeki tansiyon aleti Beurer Bc58 diye bir model,bilek üzerinden ölçüm yapıyor ve iki tane ufak kumanda pili ile çalışıyor. Kullanım kılavuzunda 1.5v lik alkalin pil kullanılması isteniyor. Birkaç defa kullandıktan sonra pil göstergesi düşük göstermeye başlıyor. Şarjlı pil kullanamayız sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Müsait olduğum zaman deneyeceğim. Makine yağı olur mu peki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilemiyorum hocam. Plastik disliler oldugu icin silikon sprey denedim ben. Makine yagi da denenebilir. Ama olur mu emin olamiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X