Şimdi Ara

Şarjlı Piller Hakkında Her Şey (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.785
Cevap
372
Favori
2.013.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
26 oy
Giriş
  • Pentax K-x için GP ReCyco pil aldım, 2100 lük. Elimde daha önce yine GP pillerle kullandığım GP Power Bank var şarj cizahı olarak (1 saatte şarj eden versiyon/H650C). Şimdi açıkçası pilleri kutudan çıkartmadan önce acaba geri verip ReCyco'nun kendi şarj cizahı ile verilen paketini mi alsaydım (14 lira daha pahalı idi) diye düşünüyorum. Ayrıca daha önce GP'nin 2700'lik standart pillerini bu cihaz ile şarj etmeye çalışında hep hata veriyordu.

Pillerin ve cizahın fotoğrafını ekledim.

Şarjlı Piller Hakkında Her Şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radikal Türk -- 12 Nisan 2010; 20:06:52 >

• arkadaşlar araya giriyorum ama Mardin'de köy okulundaki hiç tanımadığınız çocukları bir adet DSLR Like sahibi etmek ve alacakları o makineyle sadece sizin için çekecekleri 1adet fotoğrafa sahip olmak istemez misiniz?

Yüzlerce fotograf çekmişizdir ama bu karenin anlamı çok başka olacaktır.

Kampanya detayları:
    http://forum.donanimhaber.com/m_39091930/tm.htm
    Benim sorunuma gelince bende yakin zamanda Accupower IQ-128 BC-700 isimli bi alet aldim fakat kullanma kilavuzu türkce olmadigi icin bircok özelliginin nasil yapildigini anlayamadim, örnegin refresh ve akku test. Benim sizden ricam bu aletin yada ayni aletin farkli isimlerle cikmis örnegin La crosse BC-700 >>> ELV Elektronik >>> Technoline BC 700 gibi aletlerin tükce kullanma kilavuzunu bulabilir misiniz? Simdiden tesekkür ederim.

AccuPower IQ-128 (BC-700)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buelent111 -- 13 Nisan 2010; 1:07:50 >

• sanıyorum yurt dışından aldınız cihazı... yurt içinde bunlar satılmadan kullanım kılavuzlarını bulabilmek mümkün olmaz...
    quote:

Orijinalden alıntı: buelent111

Selam, bipekkan hocam ilk önce sizi bu aydinlatici ve ögretici yazilarinizdan dolayi tebrik ediyorum, bikip usanmadan herkese tek tek cevap veriyorsunuz, eliniz kolunuz dert görmesin.
    Benim sorunuma gelince bende yakin zamanda Accupower IQ-128 BC-700 isimli bi alet aldim fakat kullanma kilavuzu türkce olmadigi icin bircok özelliginin nasil yapildigini anlayamadim, örnegin refresh ve akku test. Benim sizden ricam bu aletin yada ayni aletin farkli isimlerle cikmis örnegin La crosse BC-700 >>> ELV Elektronik >>> Technoline BC 700 gibi aletlerin tükce kullanma kilavuzunu bulabilir misiniz? Simdiden tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fangoso -- 13 Nisan 2010; 1:42:50 >

• arkadaşlar fuji s1500 foto makinası için 2 set pil alacağım bir de şarj aleti tabiki..hepsiburadadan alacağım bana

www.hepsiburada.com
    Pil/Şarj Aleti Çeşitleri ve Fiyatları | %32 indirim
    http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?categoryID=15365

buradan 2 set (toplam 8 adet 4+4 şeklinde) şarj edilebilir sağlam pil ve 2500mAh ve üzerini en fazla 4 saat civarı gibi bir sürede ( okuyorum 2650mAh pili 8-10 saatte şarj ediliyor diye) şarj edebilen kaliteli bir şarj aleti istiyorum.bu konuda bilgim olmadığı için şöyle bir seçim yaptım

www.hepsiburada.com
    Konnoc 3000 Mah.ni-mh Aa 2 li Şarjlı Kalem Pil Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=289153&Productid=ofiskon3000
    4 adet bu üründen

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=271832&Productid=ofisdur8739 4 adet de bu üründen alıp

www.hepsiburada.com
    Konnoc KCR-6611 Hızlı Pil Şarj Cihazı (30 Dakikada Şarj) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=289153&Productid=ofiskonkcr6611
    bu aletle de şarj etmeyi planlıyorum.yarım saatte şarj ediyormuş eğer pile bir zararı olmazsa bu ürünü alabilirim 10 saat şarj olmasını beklemekten iyidir her türlü 30 civarı para çıkacak zaten cebimizden eğer tavsiye ederseniz bunu almayı planlıyorum.ürünler sepette daha sipariş vermedim.bu pillerin çifti 8-10 tl iken vartalara baktım 25 tl civarı..bana en kaliteli ve en fazla mAh değerine sahip pil lazım.uzun süre gitmeli fiyat önemli değil çiftine 10-20 civarı verebilirim..teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Samuru -- 13 Nisan 2010; 12:14:00 >

• @paTRon,
    Tüm linklere baktım. Profilinizi gizlemişsiniz Hangi şehirdensiniz bilmiyorum ama Hepsi Burada linkinkindeki pillerin tümüne HAYIR. Varta 2700 mA dahil. İmzamdaki linke bir tıklarsanız alınabilecek şarj cihazları Tabi bunlar test edebildiklerim, birini seçebilirsiniz. Bu sayfanın üst mesajlarında çok kaliteli bir şarj cihazı var. Yurtdışında 43$ hatta bugün Amazon' da 29.95 $' a gördüm tercih edebilirsiniz. (La Crosse BC-700 / Accupower IQ-128 / Technoline BC 700 Hepsi aynı cihazdır)
    quote:

Orijinalden alıntı: paTRon

arkadaşlar fuji s1500 foto makinası için 2 set pil alacağım bir de şarj aleti tabiki..hepsiburadadan alacağım bana

www.hepsiburada.com
    Pil/Şarj Aleti Çeşitleri ve Fiyatları | %32 indirim
    http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?categoryID=15365

buradan 2 set (toplam 8 adet 4+4 şeklinde) şarj edilebilir sağlam pil ve 2500mAh ve üzerini en fazla 4 saat civarı gibi bir sürede ( okuyorum 2650mAh pili 8-10 saatte şarj ediliyor diye) şarj edebilen kaliteli bir şarj aleti istiyorum.bu konuda bilgim olmadığı için şöyle bir seçim yaptım

www.hepsiburada.com
    Konnoc 3000 Mah.ni-mh Aa 2 li Şarjlı Kalem Pil Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=289153&Productid=ofiskon3000
    4 adet bu üründen

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=271832&Productid=ofisdur8739 4 adet de bu üründen alıp

www.hepsiburada.com
    Konnoc KCR-6611 Hızlı Pil Şarj Cihazı (30 Dakikada Şarj) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=289153&Productid=ofiskonkcr6611
    bu aletle de şarj etmeyi planlıyorum.yarım saatte şarj ediyormuş eğer pile bir zararı olmazsa bu ürünü alabilirim 10 saat şarj olmasını beklemekten iyidir her türlü 30 civarı para çıkacak zaten cebimizden eğer tavsiye ederseniz bunu almayı planlıyorum.ürünler sepette daha sipariş vermedim.bu pillerin çifti 8-10 tl iken vartalara baktım 25 tl civarı..bana en kaliteli ve en fazla mAh değerine sahip pil lazım.uzun süre gitmeli fiyat önemli değil çiftine 10-20 civarı verebilirim..teşekkürler

• @buelent111,
    Kullanma klavuzunun orjinalinin fotograflarını okunabilir ölçekte koyar yada upload ederseniz tercüme ederim. Aslında aleti inceledim . O kadar karmaşık bir şey değil. İş "Mode" tuşunda bitiyor. Buradan istediğiniz 4 ana işlemden birini seçiyorsunuz, diğer 2 tuşdan da ekranda görmek istediklerinizi. Yukarıda şarj yuvalarına ait olanlarda tahminen o yuvaları şarja açmak kapamak gibi bir görevi var......
    quote:

Selam, bipekkan hocam ilk önce sizi bu aydinlatici ve ögretici yazilarinizdan dolayi tebrik ediyorum, bikip usanmadan herkese tek tek cevap veriyorsunuz, eliniz kolunuz dert görmesin.
    ..................

• bipekkan teşekkürler yanıtınız için izmirdeyim..paylaşımlarınızı okudum ancak pek bilgim yok diyorum ya bu konuda..netten alacağım sanırım gidip de dışarıdan pil ve şarj aleti alabileceğimi sanmıyorum bu aralar..ben kısaca derdimi tekrardan anlatayım sizde bana kısaca şunu şunu al diyin ve bende kurtulayım bu işten..s1500 foto makinesi için 4+4 iki grup halinde aa şarjedilebilir pile ihtiyacım var.bir de şarj aletine tabiki..benim için pillerin güçlü olması önemli fiyat aralığı çifti için 10-20 tl arası olabilir..araştırdığım kadarıyla en uzun gidenler 2500, 2650 2700 ve 3000mAh gücündeki piller.bunları şarj aletinin şarj etmesi 8 saati filan buluyor sanırım(quick olmayanlar)..bir de şarj aleti 4 pili aynı anda şarj edenlerden olursa iyi olur 2li şarj etmek işkence olur öteki türlü.

benim sizden isteğim 4 saat civarı bu mAh değerindeki pilleri şarj edebilecek şarj aleti ve pilleri tavsiye etmeniz. ve bu doğrultuda bana bunları alabileceğim( yada bana temin edip kargoyla gönderebilecek bir satıcı da olabilir) bir internet sitesi önermenizi istiyorum kısaca..yani piller şu şu şu şarj aleti şu ve şuradan alabilirsin bu kadar..tecrübelerinize güveniyoruz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Samuru -- 13 Nisan 2010; 19:42:03 >

• @paTRon İzmir'de dışardan uygun alabileceğiniz yer zaten yok.Çankaya'da desen piyasa fiyatlarının altında pek bulunmuyor ürünler.Ben 4 adet Gp Reycko pil sordum nakit 30 lira dediler genelde ama internetten 4 adedini 17 liraya aldım ve eski 2700'lük gp pillerimin ne kadar .oktan olduğunu gördüm.En basit örnek kayınbiraderim 2700'lük 2 adet gp pillerle pil canavarı kodak fotoğraf makinesiyle toplamda 60 fotoğraf çekebiliyordu.Kendisine de aldığım 2 adet gp reyckolarla aynı makineyle üstelik flaşlı flaşsız karışık 220 adet fotoğraf çekti ve de şok geçirdi.Ben de pentaxımla şu ana kadar 240 fotoğraf çektim ve hala piller ful gösteriyor.Kısacası pil olarak durdukları yerde boşalmayan reyckoları ben şahsen tavsiye ederim.saygılar
    SONY PS4 9.0 1TB / PHİLİPS 720SA DVD PLAYER / SONY NS360 DVD PLAYER / PHİLİPS 55PUS8007 / PIONEER VSX 921 AV-R 7.1 / MAGNAT SUPREME 802 HCT 5.0 / DEFİNİVE PRO SUB 100 / SUPRA PLY 3.4/S SPEAKER CABLE / MONSTER XPHP SPEAKER CABLE / SUPRA SUBLİNK SUBWOOFER CABLE / MONSTER HDMI KABLO 750 HDS HİGH SPEED
  • hangi siteden aldniz peki bahsettgniz urunu? ve bir de kaliteli kisa surede sarj edebilecek sarj aletine ihtiyacm var..
  • bitenekadar.com dan almıştım geçen hafta.Normalde 4 adet 2100'lük ve 2 adet 2050 lik kargo dahil 20 lira idi ama biz o kampanyayı kaçırdık.17 liraya 4 adet 2100 lük almak durumunda kaldım.3 paketi yani 12 adeti 50.70 liraya aldım.
    Şarj aleti konusunda @bipekkan arkadaş varken bizim söyleyebileceğimiz pek birşey olmaz.Ancak pil olarak panasonic infinium,sanyo eneloop,gp reycko,varta ready2use tavsiye ediliyor genel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 13 Nisan 2010; 21:26:03 >
    SONY PS4 9.0 1TB / PHİLİPS 720SA DVD PLAYER / SONY NS360 DVD PLAYER / PHİLİPS 55PUS8007 / PIONEER VSX 921 AV-R 7.1 / MAGNAT SUPREME 802 HCT 5.0 / DEFİNİVE PRO SUB 100 / SUPRA PLY 3.4/S SPEAKER CABLE / MONSTER XPHP SPEAKER CABLE / SUPRA SUBLİNK SUBWOOFER CABLE / MONSTER HDMI KABLO 750 HDS HİGH SPEED
  • İzmir'de ikamet edenler için egepil'i önerebilirim varta ready2use'ları çiftini 12'ye almıştım belki 4 çift alırsanız belki bir şeyler yaparlar. İnternet adresleri aşağıda iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

www.egepil.com.tr
    500 - Internal server error.
    http://www.egepil.com.tr/iletisim.asp

Orijinalden alıntı: bipekkan

@buelent111,
    Kullanma klavuzunun orjinalinin fotograflarını okunabilir ölçekte koyar yada upload ederseniz tercüme ederim. Aslında aleti inceledim . O kadar karmaşık bir şey değil. İş "Mode" tuşunda bitiyor. Buradan istediğiniz 4 ana işlemden birini seçiyorsunuz, diğer 2 tuşdan da ekranda görmek istediklerinizi. Yukarıda şarj yuvalarına ait olanlarda tahminen o yuvaları şarja açmak kapamak gibi bir görevi var......
    quote:

..................

Selam , bipekkan hocam, aslinda bütün ayarlari yapabiliyorum fakat kullanma kilavuzunda bazi uyarilar ve öneriler var onlari hic anlamadim birde su test isi nasil oluyor onu hic anlmadim, size zahmet tercume ederseniz cok sevinirim.

ingilizce:
    www.lacrossetechnology.com
    404 Not Found 1
    http://www.lacrossetechnology.com/bc700/manual.pdf

almanca: http://www.accupower.at/media/accupower_bedienungsanleitung_iq128.pdf

• Bülent hocamın, şu aletleri şu dükkandan alın diyeceğini sanmıyorum :) İmzasındaki değerli bilgiler arasından seçim yapacaksınız :)

Bana sormazsınız ama gittigidiyordan panasonik infinium+ at908 aldım memnunum :) +4 lira kargo 4pil içim21 at908 için19 ödedim :)

net cevap istediniz isterseniz satıcı adınıda pm den atarım :)

Ayrıca hızlı şarj pilleri rahatsız ediyor karın ağrısı yapıyor :) bilginize. Tavsiye edilen cihazlar hariç... Sayfa 65 inceleyin lütfen...
    Kaynak bülent hoca :)

quote:

Orijinalden alıntı: paTRon

bipekkan teşekkürler yanıtınız için izmirdeyim..paylaşımlarınızı okudum ancak pek bilgim yok diyorum ya bu konuda..netten alacağım sanırım gidip de dışarıdan pil ve şarj aleti alabileceğimi sanmıyorum bu aralar..ben kısaca derdimi tekrardan anlatayım sizde bana kısaca şunu şunu al diyin ve bende kurtulayım bu işten..s1500 foto makinesi için 4+4 iki grup halinde aa şarjedilebilir pile ihtiyacım var.bir de şarj aletine tabiki..benim için pillerin güçlü olması önemli fiyat aralığı çifti için 10-20 tl arası olabilir..araştırdığım kadarıyla en uzun gidenler 2500, 2650 2700 ve 3000mAh gücündeki piller.bunları şarj aletinin şarj etmesi 8 saati filan buluyor sanırım(quick olmayanlar)..bir de şarj aleti 4 pili aynı anda şarj edenlerden olursa iyi olur 2li şarj etmek işkence olur öteki türlü.

benim sizden isteğim 4 saat civarı bu mAh değerindeki pilleri şarj edebilecek şarj aleti ve pilleri tavsiye etmeniz. ve bu doğrultuda bana bunları alabileceğim( yada bana temin edip kargoyla gönderebilecek bir satıcı da olabilir) bir internet sitesi önermenizi istiyorum kısaca..yani piller şu şu şu şarj aleti şu ve şuradan alabilirsin bu kadar..tecrübelerinize güveniyoruz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himan -- 13 Nisan 2010; 23:15:01 >

• himan pm alabilir miyim? bir de ne kadar surede sarj edior acaba sarj cihaziniz?
  • selam arkadaşlar
    amerikadaki bir sitede 70$ posta dahil bu güzel adaptörü buldum..

fiyatı bana özelliklerine göre uygun geldi ..nedersiniz??

La Crosse Technology BC-700

Nikon D90 | Nikon Nikkor 18-105mm + 55-200mm+35mm f/1.8D |

Canon S95
  • himan pm alabilir miyim? bir de ne kadar surede sarj edior acaba sarj aletiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: timy

selam arkadaşlar
    amerikadaki bir sitede 70$ posta dahil bu güzel adaptörü buldum..

fiyatı bana özelliklerine göre uygun geldi ..nedersiniz??

La Crosse Technology BC-700

ben 43 dolara buldum ;) verme o kadar yazık parana :)

bende bu adaptorden almak istiyorum.

quote:

Canon S95

• amazondan 30 dolar ama amazon turkiyeye gondermiyor bu adaptoru..
    birde bu adaaptorun posta masrafı nekadardır amerikadan türkiyeye acaba??

Canon S95
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.