Şimdi Ara

Şarjlı diş fırçası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz hangi şarjlı diş fırçası kullanıyorsunuz?

Seçerken hangi kriterler sizin için önemli?

Pili değiştirilebilen ve yedek uçları hesaplı olan hangi modeli önerirsiniz?

(Sponsorlu birliği içeren modeller konusuna yorum kapalı olduğu için ayrı konu açma ihtiyacı duydum)

CPU: İ5 13600K 3.50GHZ@5.1GHZ (ID Cooling SE-214-XT ) VGA: Intel ARC A770 RAM: 4X16 Gskill Ripjaws S5 DDR5 6000mhz CL32 Mainboard: ASUS PRIME Z790-P WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Audio Card: Creative Sound Blaster ZX CASE: Thermaltake Level 10 GT Battle Edition PSU: EVGA 1000 GQ SSD: Samsung 970 Evo Plus 500Gb (Cooler:ID-COOLING Zero M15 m.2 NVME) HDD: WD20EARX DRW:Asus DRW-24D5MT M-Disc Monitor: Asus 24'' MX239H Keyboard Set: Asus TUF Gaming K1 Set Headset: Sennheiser HD280 Pro 64Ω Sound System: Logitech X530 Printer: LaserJet M1132 MFP Modem: Asus DSL-N17U OS: Win10 Pro 64Bit Yarabbi Şükür daha ne olsun?

• Bu forumda tavsiye vermenin devri kapanmış gibi görünüyor.

Aklıma geldi de yazayım dedim. Geçtiğimiz yıllarda ambalajında misvak almıştım denerim diye ve hiç denemedim.

Bu arada tavsiye veren olacak olsa belki ben de faydalanırdım. :D

illa almak istiyorsan al ama bence gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence pille uğraşmayın, yorar. 10 yıldan fazla olmuştur belki, hala bozulmadı. İlk aldığımda 1 hafta gidiyorsa şimdi 3 gün gibi gidiyor. Oral-b’nin bütçenize en uygun olan modelini alabilirsiniz. Titreme hızı dışında çok bir şey değişmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

bcan402@ fiyat bayağı uçukmuş ama hem uç hem cihaz aşırı pahalı.

Cem_Alim @ Polosmart Şarjlı Diş Fırça modellerini araştırdım. Malesef PSC42 kısa sürede bozulma yapıyormuş. PSC74 ise yedek başlık sorunu varmış. Yine de geniş bir zamanda araştıracağım.  

trkgncr @ 10 yıl olduğundan emin misiniz?  Benim kullandığım 3 modelin herbiri 3 yıldan fazla pili dayanmadı. Tam modelini paylaşırsanız sevinirim.

Gelelim benim kullandığım modellere;

1 Adet Braun Oral B 3754 ve 2 adet Oral B 3756 modelleri. Bunlar zamanında tutulan modellerdi. Özellikle 3756 modeli. Sebebi ise nette pil değişimlerinin (eli yatkın olanların) basit birkaç lehim ile gerçekleşebiliyor olmasıydı. Sonraki modellerde daha komplike ve hassas servise muhtaç cihazlar üretildi. Aşağıdaki videoda nasıl yapıldığı detaylı anlatılıyor.

asrebroyoutube
    Detailed step-by-step instructions on how to replace the battery in the Oral-B Pro toothbrush type 3756. IMPORTANT: Remember that any opening of the toothbrush casing exposes it to moisture and water, which can even lead to a short circuit and fire while charging. Make sure the toothbrush casing is airtight after reassembly – seal it! The advantages of repair: 1.You don't generate any more waste (except the used battery) - you care about the environment! 2. You save money by not buying a new toothbrush The advantages of the new battery: 1. Larger capacity (2000 mAh vs 1200 mAh), which means almost twice as long operation on one charge 2. Longer lifespan - the old battery practically stopped charging after a few years (lost capacity), personally I have eneloop batteries which still work quite well after 10 years!
    https://www.youtube.com/watch?v=LnC4TtdjFCA&t=342s

Değiştirilebilir pili kasten yapmadıklarını ama geçen zaman zarfında belki mümkündür diye düşündüğüm için konuyu açtım. Son 6 yılda birşey değişmemiş. Tabi ben de dayanamayıp Oral-B 3756 model için orjinal markası belli olmayan 800mh lık pili pilsitesi.com dan aldığım kaliteli puntalanmış Orion 4/5AA 1.2V 1500mAh 1C Ni-MH ile değiştirdim. Yani videodaki gibi standart ölçüdeki bir pilin montajı biraz zor olduğu için 4/5 ölçülü AA pil almak daha mantıklı. Pil şarjı uzun sürsede pil ömrü 2 ye katladı. İmkanı olanlar için tavsiye ederim.

CPU: İ5 13600K 3.50GHZ@5.1GHZ (ID Cooling SE-214-XT ) VGA: Intel ARC A770 RAM: 4X16 Gskill Ripjaws S5 DDR5 6000mhz CL32 Mainboard: ASUS PRIME Z790-P WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Audio Card: Creative Sound Blaster ZX CASE: Thermaltake Level 10 GT Battle Edition PSU: EVGA 1000 GQ SSD: Samsung 970 Evo Plus 500Gb (Cooler:ID-COOLING Zero M15 m.2 NVME) HDD: WD20EARX DRW:Asus DRW-24D5MT M-Disc Monitor: Asus 24'' MX239H Keyboard Set: Asus TUF Gaming K1 Set Headset: Sennheiser HD280 Pro 64Ω Sound System: Logitech X530 Printer: LaserJet M1132 MFP Modem: Asus DSL-N17U OS: Win10 Pro 64Bit Yarabbi Şükür daha ne olsun?

• bcan402 kullanıcısına yanıt

sarjlı kullanıp da gereksiz diyen ilk seni görüyorum. Sarjlı ile normal fırçanın ulaşamadığı uçlara ulaşıyosun. Normal fırça ön tarafı yüzeysel geçiyor sadece.

konuya gelince, 3d dişi kapsayan sarjlı fırçalara bak derim.

4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.