Dyson v8 ile 75i karşılaştırabilirim. Hanım v8i beğeniyordu annemlerde vardı. Biz de 75 aldık. Başta ağır vs laflar etti. Ama 1 hafta kullanım sonrası (ergonomi ve hareket rahatlığından olsa gerek) dün akşam annemlere gittiğimizde v8'e ne oldu diye şikayet etmeye başladı. Baktım zorlanıyor, süpürgeyi aldım elinden ben yaptım. Aynı benzer tepkiyi arkadaşım bize geldiğinde yaptı, kendisinde v10 var. Arkadaşım ve eşi de aynı şekilde bizim 75i beğendi. Kullanımının daha rahat olduğunu vs. kıyaslaması yaptılar. Ben kullanmadığım için bir şey diyemedim. Özetle, ben gereğinden fazla parayı dyson'a vermeyi doğru bulmadığım için bu modeli tercih ettim hatta jet85'den jet75'e düştüm çünkü aradaki maddi fark ile aldığım hizmet birbirini karşılamıyordu. Süpürgenin %50 ekstra parasına labrotuvar ortamında ancak anlayabileceğim çekim gücü farkı, 1 aparat farkı ve yine çok az pil farkı vermenin mantıklı olmadığına karar vererek ilerledim. Yine aynı şekilde çekim gücü farkının ben kullanımda bu süpürgelerin arasında hiç olmadığını düşünüyorum. Kim sürekli turbo veya max modunda süpürgeyi kullanıyor ki? Bu modlarda halı süpürmek iki kat zorlaşıyor adeta. Parkede zaten minimum hızında bile ben jet75'in bir şey bıraktığını görmedim. Mıid yani orta modunu bile parkede kullanmıyorum. Max hatta bir de jet modu var. benim için gereksiz jet modu mesela sadece meraktan bir iki kere açtım. Biz Türküz arkadaşlar, bizim kültürümüz yaşama şeklimiz avrupadaki tipler gibi değil. Aynı yeri iki kere ileri geri yaparak süpürge yaparız yetmez bir daha döneriz. Bu durumda emiş gücünden çok pil gücü önemli diye düşünüyorum. Fakat burada da pil gücü farklı diye verilen ücretin karşılayıp karşılamadığı önemli. mesela biz jet75 ile süpürge yapınca (dublex evde) üst katı komple geçen süpürdüm alt kata da bir odanın yarısına gelince şarjı bitti. Şarja taktım 30dk mola verdim o ara başka işleri hallettik. 30dk sonra o katı da bitirdim. Üstelik bunu ben 7binTL verdiğim cihazla yaptım, aynı işi belki 30dk mola vermeden dyson markasına +10bin verip, 17binTL vererek de yapabilirdim. Belki işim 30dk önce biterdi. Ancak mola da vermediğim için daha çok yorulacaktım. Paranıza sahip çıkın, kolay kazanılmıyor. Markaların size evet bu senin ihtiyacın bunu almalısın tavrını görün ve bilinçli tüketici olun. |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (90. sayfa)
-
-
Jet85'in tekrar Satıcı olarak Hepsiburada tarafından satılmasını bekliyorum.
Daha önce de burayı takip edenler için stok bittikten sonra tekrar stoka geldiği oldu mu biliyor musunuz?
-
Jet75'e 7.599'a düşmüş ilgilenenlerin dikkatine Hepsiburada.com'da.
-
Arkadaşlar kablolu şarjlı dikey Süpürge tavsiyeniz var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 haftalık araştırma sonucu HB üzerinden Dyson v11 Total Clean alarak son verdim. Cihaz bugün teslim edildi, deneme fırsatım daha olmadı tabi.
Almamdaki en büyük sebep, HB nin Şubatta ödemeye başlatıp Nakit fiyat üzerinde 6 taksitle yapması. Cihaz toplamda bana 16bin e mal oldu. 3bin Dyson indirimi, 1000₺ de İş Bankası yılbaşı indirimi ile.
Bakalım övüldüğü kadar var mıymış alet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 15 Aralık 2023; 12:38:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
beskope jet ai elite extra aldık biz de. belli bir kullanım sonrası yorum yaparım.
Merhabalar evde normal süpürge var lakin ufak tefek şeyler için çıkarıp koymak eziyet. Maalesef ekmek kırığı vs çok kalmaya başladı son zamanlarda. O yüzden dikey Süpürge bakmaya karar verdim.
Şu an F/p olarak jet 75 gibi duruyor. Daha düşük segmentte benzer performans veren cihazlar var mıdır acaba? Grundik falan kullanan oldu mu 3000-4000 bandına çizebilir miyiz ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Amazon üzerinden satılan Prettycare, Kolado veya Greenote cihazlarından herhangi birini kullanıp memnun kalan var mı acaba? 🙂
Arkadaşlar jet 75 nekadar sürede şarj oluyor ?
https://forum.donanimhaber.com/3023-tl-greenote-akulu-elektrikli-supurge-23000pa-guclu-emisli-hafif-cubuk-elektrikli-supurge-35-da--156144331-27#157535399
jet 85 1 aylık deneyim:
- 1 saat pil olayı yalan. tam şarj olduktan sonra min seviyede 40dk olarak gösteriyor. kendi kendini yalanlayan bi ürün yani.
- toz haznesini çıkartıp takmak oldukça kötü hiç pratik değil.
- toz haznesinin aldığı kapasite var ya bilgilerde o değer her ne ise yarısını kabul edin çünkü toz miktarı belli bir noktaya gelince hepsi tek yerde toplanıyor yarısı boş yarısı dolu görünüyor haznenin diğer yarısı dolmuyor arkada sıkışıyor tozlar. normalde sanırım sıkışmaması için toz haznesinin içine hava üflüyor ve tozlar içinde dönüyor ama belli bir miktar kir toplanınca o hava işe yaramıyor tozlar yarısında sıkışıp kalıyor diğer yarısı boşluk oluyor.
- süpürgeyi duvar aparatına takınca sağlamlık hissi yok tam oturmuyor hissi veriyor biraz oynuyor bunda tek sorun kalitesiz bir hissiyat veriyor duvar aparatı dandik yani.
bunların dışında olumsuz bir nokta yok çekim gücü falan iyi, sesi rahatsız etmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çürük Kemik -- 20 Aralık 2023; 22:54:52 >
-
Değerli arkadaşlar samsung jet 85 almayı düşünüyordum fakat 3-5 yıl sonra batarya problemi olursa temin edebilecek miyiz? Bu yüzden Bosch seri 8 ve seri 7 yide seçenekler arasına ekledim tavsiyelerinize de açığım
Arkadaşlar kablolu dikey Süpürge tavsiyesi olan yok mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: ownerplus
Arkadaşlar kablolu dikey Süpürge tavsiyesi olan yok mu ?kablolu alacaksanız alın fantom nesilden sile kullanılıyor.
-
Fantomun hangi modelini tavsiye edersinizquote:
Orijinalden alıntı: yarikankablolu alacaksanız alın fantom nesilden sile kullanılıyor.
Alıntıları Göster
Valla o kadar bilgim yok ablamlarda vardı kırmızı renkli canavar gibi çekiyordu şimdi işyerinde var siyah renkli oda çok güzel çekiyor , bence gidin bir mağazada bakın gözünüze hoş geleni alırsınız ordan veya internetten hepsi iyi bu fantomların.
-
Selam
Dyson v8 artık omrunu doldurduğu için yerine miele mı Dyson mu alsak fikir verebilir misin. Evde kablolu miele C3 Cat doğ var aşırı memnunuz. Kablosuz için de tercih edilir mi
Saygılarımla
-
Samsung jet 75 şarjı bittiği zaman kablo takılı kullanma imkanı var mı, ya da şarjı bittiğinde Kablolu olarak kullanılabilir şarjlı süpürge var mıdır? 🤔
Bende kablolu arıyorum Sarjlilar bana çok saçma gleiyor.Cogu arkadaş 20 dakika şarjı yetiyor yazmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X