Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.386
Cevap
170
Favori
403.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tineco için epey video izledim, çok fazla filtre temizliği istediğini söylüyor, bir süre sonra can sıkıyormuş, bu da aynı kasa cihaza benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadol -- 11 Ağustos 2023; 20:50:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün uzun bir araştırmadan sonra teknosa üzerinden 8300 liraya Samsung VS7000 (Jet 70) aldım. Tüm özellikleri jet 60 ile aynı ama gri rengi ve başlıkları için bunu tercih ettim.

Bana sorarsanız daha f/p bir ürün yok piyasada. Tetikli değil de açma düğmeli olması, çok şey göstermese de dijital ekranı, 3 güç modu olması, bağlantı noktalarının sağlam olması, başlığının manevra kabiliyetinin dyson ayarında iyi olması, şık olması, malzeme kalitesinin iyi olması, çekiş teknolojisinin iyi olması, şık olması, kullanırken yormaması gibi özellikleri hoşuma giden yanları diyebilirim.

Çekme kısmına gelince, çok alt segment değilse her süpürge çekiyor zaten. Olay biraz başlığa da bağlı ki bununkilerden gayet memnun kaldım. Çekiş gücü de yüksek ayarda yeri vakumlatıyor. Batarya ömrünün çok iyi olmadığını biliyorum ama evim küçük olduğu ve halım olmadığı için çok önemsediğim bir konu değil. Sert zemin başlığı en düşük ayarda toz ve tüyleri tek seferde alıyor gibi görünüyor. Ayrıca hem motorunun, hem sert zemin başlığının sesi bana en yüksek modda bile çok düşük geldi, sanırım artık gece de evi süpürebileceğim. Bir de büyük başlıkları elektrikle çalışıyor, komple yıkamaya çalışmayın. Uzun vadede nasıl bir deneyim sunacak göreceğiz. Yeni alan arkadaşlara tavsiyem, benim gibi askı aparatına şarj kablosunu takmadan duvara vidalamayın, sonra takılmıyor, sökmek zorunda kalıyorsunuz 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadol -- 11 Ağustos 2023; 20:49:21 >

• farkimizolmali F kullanıcısına yanıt

Samsung Jet 60 Teknosa 5999 TL:

Samsung Jet 70 Teknosa 8299 TL:

• babadol kullanıcısına yanıt
    Jet 60 alana kadar bitmiş. Kötü kaçtı, geçen gün mağaza teslim fiyatı 5500 iken de kaçmıştı. Nasip olmadı bir türlü.

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt

N11'de 6399 TL şu anda, ama ben başlıktan dolayı jet 70 tavsiye ederim, epey fark ediyor incelemelere göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadol -- 12 Ağustos 2023; 12:40:54 >

Evet bunun dışında, Jet 70'in malzemesi daha kaliteli geldi bana, dün mediamarkt'ta inceledim. Pek fark yok diyorlar da segment farkı belli oluyor. Ancak jet 60'ın da fiyatı rakipsizdi.

Fiyatı rakipsiz ama başlığı pek başarılı değil gibi incelemelerde. Jet 70 turbo başlığı ve sert zemin başlığı gayet iyi yapıyor işini. Bunun için 2000 lira farka kesinlikle değer bence. Sadece başlıklara bi ışık da koysalarmış tadından yenmezmiş.

• Dyson V12 istiyorduk ama son zamlarla inanılmaz yükselince Mediamarkt'tan Samsung Jet70 aldık bugün. İnşallah memnun kalırız.

• cmshn kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı olsun

Bütçeden bende jet 70 alacam gibi deneyimleriniz yazarsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Uzun süre düşündükten sonra, başka bir alternatifi de olmadığı için mediamarkt'tan (internet sitesindeki %5 pop up indirim koduyla) 7.800 liraya jet 70 aldım. Gerçekten rakipsiz bir ürün şu an fiyat aralığında. Mağazalarda denedim, memnun kaldım, diğerleriyle karşılaştırınca. Benzer bir malzeme ve performans için 9 bini kesinlikle aşmak, hatta 10 bin vermek gerekiyor. Gördüğüm kadarıyla mediamarkt'ta bittikten sonra kallavi bir fiyatla satılacak. Çoğu mağazasında stok tükenmiş.

Robot süpürgeyi sattıktan sonra umarım aradığım pratikliği dikey süpürgede bulurum. Robot süpürge tam bir zulüm haline geldi. Çocuk yemek döküyor, kırıntı oluyor, merasimle robot süpürgenin gelmesini bölgeyi bulmasını falan bekliyoruz. Ya da fişli süpürgeyi kaldır indir tak çıkart gibi sıkıntılara maruz kalıyor. Günde 2-3 defa bunu tekrarlamak çok canımı sıkınca, sattım gitti robotu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 14 Ağustos 2023; 2:50:52 >

• Forumda baya alan oldu bi riske girip bunu aldim
    Allah utandırmasın amin
    Bunu almasam jet 70 alacaktim

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 14 Ağustos 2023; 9:30:35 >
  • Arkadaşlar merhaba...

Evimizde bir robot süpürgemiz var, ayrıca Fakir Ranger süpürgemiz var. Aslında ben keyifli bir şekilde süpürge yapıyorum ama hanım dikey süprüge istiyor.

Amazonda satılan bu malum ürün bizim işimizi görür mü? Alıp kullanan var mı? Piyasada 4-5bin liralarda olan Grundingler yerine bunu mu almak lazım?

Konuya çok cahilim, teşekkür ederim.

• Samsung alanlar çoğalmış. 3 aydır jet 60 kullanıyorum. Alın aldırın. Bu fiyata böyle kaliteli ürün yok.

• Noix~ kullanıcısına yanıt

Greenote ilk izlenimler fiyatı dolayısıyla oldukça iyi. Ancak uzun vadede sorun çıkarsa ortada kalacağınızı kabul etmeniz gerekiyor. Çoğu kişinin sorun çıkarsa kaldırır köşeye atarım kafasıyla aldığını düşünüyorum. Uzun vadeli kullanım için tavsiye edilecek bir ürün değil bence. Mağaza dükkanı kapatırsa, mümkün değil yedek parça temin edemezsiniz. Nitekim satıcının kendisi de bataryayı gümrük mevzuatı gereği göndermediğini söylemiş. Yani batarya biterse ne olacak? Çöp olacak, bu ürünlerin en hassas noktası zaten batarya 1.5 sene içinde 40 dakika yerine 10 dakikada bitmeyeceği garantisi var mı? Kimse daha uzun vadeli kullanmadı. 3.000 lira az değil, 5.500 liraya samsung jet 60 bile satıldı geçen hafta. Sözün özü ben almazdım, almadım da.

Grundig kesinlikle iyi değil, değmez, basbaya kötü bir ürün. Denememle bırakmam bir oldu. Ne plastiği, ne çekişi iyi. Ha 2 sene boyunca arçelik mükemmel bir hizmet verir. Orası ayrı. Düzgün bir ürün alacaksınız 7.000 bandına çıkmanız gerekiyor artık. S60 Jet stoklara 5.999 liradan girerse onu da düşünebilirsiniz.

Ben bugün jet 70 kullanmaya başladım. Öneririm. Premium bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 15 Ağustos 2023; 18:49:10 >

Mesaj çok iyi anlaşıldı,

JET70 ve JET60 listeye eklendi Akakce ve Cimri'de.

Jet70 şu an 8999'dan satılıyor.

• Noix~ kullanıcısına yanıt
    Sadace akakçe bakmayın, epey.com sayesinde 8399 liraya aldım, akakçe göstermemişti.

• Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye
    Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiyewww.supurgemarket.com
    SAMSUNG DJ97-03141A Dikey Şarjlı Süpürge Turbo Başlık
    https://www.supurgemarket.com/samsung-dj9703141a-dikey-sarjli-supurge-turbo-baslik-p-130465.html

jet-60 başık sitelerde satılmaya başlamış. Yakında pilde gelecektir.

• Karcher vc6 kullanan var mi samsung jet 70 e kiyaslandiginda daha mi kotudur

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.