Merhaba,
2024 öncesi fiyat artışlarından önce mevcutta kullandığım Asus GTX 1080 Turbo ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Oynadığım belli başlı oyunlar var. Assasins Creed, Far Cry gibi popüler oyunlar. Bu oyunları da Arçelik marka Full HD 60hz bir televizyonda oynuyorum. Yani yeni teknojilerden çok yararlanamıyorum artık pek te anlamıyorum. Niyetim yeni oyunlar çıktıkça ve yıllar geçtikçe en kötü orta kalitede oynatabilecek bir kart almak istiyorum. Bu kartı alıp yine 6-7 sene teknolojiden uzak dururum :) Bütçe olarak yüksek fiyatlar vermek niyetinde değilim ikinci el veya sıfır 10-15 bin ayırabilirim. Sistem bilgilerimi de aşağıda paylaşıyorum. Önericeğiniz kartlarda bu sistemlerden değiştirmem gerekenler olacak mıdır?
Teşekkür ederim.
İşlemci : AMD Ryzen 7 2700X
RAM : Ripjaws 32gb (8gbx4)
Anakart: Gigabyte AB350 Gaming 3
Güç Kaynağı: Seasonic M12II Bronze
Merhaba,
İstanbul veya yakın illerinde düşük kilometreli, 2008-2011 arası, otomatik vites gold/galaxy modeli terios bakmaktayız. Aracın temizliği,hasarı ve kmsine göre 150Bin bütçemiz bulunmaktadır.
Teşekkür ederim.
130 Bine Kadar SUV Önerisi
Merhaba,
Hafta sonları İstanbul dışına çıkabileceğimiz kedimiz ve köpeğimizle kendimizi dağa bayıra vuracağımız bir SUV araç bakıyorum. Minumum 2005 yılı gibi maksimum bütçemizi de 130Bin kadar tutabiliyoruz.
Araç İstanbul içerisinde yoğun olarak kullanılmayacak. 5 kapılı modeller ve otomatik viteslere yoğunlaşıyoruz. Daha da önemli ilk arabamız olacak ve araba sürmeyi birazda bu araçta pekiştireceğiz. Araba sürücüsü kadın olacaktır. Daihatsulara baktık ama farklı fikirler arıyoruz. Sizlerin önerebileceği modeller olur mu?
Gore-tex bot su geçirmezliği hakkında
|
Silinebilir
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 104
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 4.000 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El