Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
172
Favori
420.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung jet 70 den memnun musunuz peki. Benim de baktığım modeller arasında ama emin olamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuklar alerjik yapıda olduğu için iyi bir cihaz istiyorum. fiyat çok problem değil v15 de alabilirim ama sırf popüleritesi yüksek diye de gereksiz masraf yapmak istemiyorum.

fiyat performans ürünü bakıyorum. henüz ürünleri inceleme şansım olmadı sadece video izledim. dysonı olan herkes o paranın hakkını veriyor modunda ama çok da emin olamıyorum

• animus06 A kullanıcısına yanıt

çok memnunuz. pratik şık şarjı da normal modda gayet yeterli . ama en önemlisi alırken ne için kullanılacağını bilerek almak . bizim yine büyük süpürgemiz var tüm evi temizlemek için onu kullanıyoruz.bunu ise günlük olarak ufak kırıntılar için ve elimizin altında olsun diye aldık.

• J3yPRinCe kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, ben de günlük kırıntılar için düşünüyorum. Yaptığım incelemelerde emin olamadım, yatak başlığı mevcut değil mi? Bir de şarjı normal modda kaç dakika gidiyor?

• animus06 A kullanıcısına yanıt

yatak başlığı mevcut , tüm başlıkları motorlu . normal modda 20-25 dk aradı gidiyor bataryası çıkarılabilir olduğu için 2. bir batarya alabilirsiniz ihtiyaç halinde

• Teşekkür ederim.

• Selamlar dikey süpürge arıyorum annem için ama hiç bilgim yok. Ne tavsiye edersiniz? 5 6 bin civarında bisey bakiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßyİsMaİLCaN -- 19 Şubat 2023; 21:4:6 >
  • Merhaba arkadaşlar.

Dikey şarjlı süpürge almak istiyorum. Dyson kalitesinde performanslı ve kaliteli süpürge önerir misiniz?

Düşündüğüm birkaç model var, hangisini tavsiye edersiniz?

Miele Triflex HX1 Pro modeli (çift bataryalı olması ve Miele kalitesi)

LG Cordless A9 (Çift bataryalı olması)

Dreame V11 - Dreame T20 (Şarj süresi ve ağırlığın hafif olması)

• Hem dikey şarjlı süpürge hem de robot süpürge almamız lazım ama artık inceleme izleyip yorum okumaktan kafam çorbaya döndü. Her modelde illa ki bir sorun var ve dünya para verilmesine rağmen sorun çıkacağını düşünmek çok can sıkıcı. Sanırım F/P bir şey alıp yolumuza bakmak lazım. Bak şimdi öyle diyince de Black Decker'ın halı modunda çekim gücünü 2. seviyeye getirince kayış kopma durumu olabildiği ve servisin bunu garanti dışı bıraktığı yorumları geldi aklıma. Gel de sinirlenme. Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye 

• Merhaba, bugün Amazon fırsatlarında görünce Electrolux Ergorapidio Classic modelini 1999tl ye satın aldık, biraz araştırmaya başlayınca Xiaomi Vacuum Cleaner Light isimli bir süpürge keşfettim, hangisi daha iyidir hangisi neden önerilir bilgisi olan fikir verebilirse çok sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Redroad v17 kullanan var mı? 5000 bandına daha iyi bir model tavsiye eder misiniz

• hoover hfree300 almıştım beğenmedim iade ettim amazona sonra v10 aldım 10bin e anladım ki süpürge gerçekten sağlam

• Jimmy jv85 önerirmisiniz?

• zafer135 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bosch 711xxl ve 712xxl arasinda sadece batarya farkımı var. İki urun arasinda 1400 tl fark var. 711xxl alip yedek batarya alirsak daha ucuza geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yldrm000 -- 7 Mart 2023; 23:21:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 3 ay önce Black Decker Bhfev362da-qw 36v marka dikey süpürge aldım süpürürken kayışı kopmuş garantiye götürdüm müşteri kaynaklı hatası diyorlar benden 295 tl istediler bende değişmedim bu süpürgede böyle sorun mevcut herkese garantiye girmiyor diyorlar. Bu çok saçma kayış hiç bir yerde yok aliexpress zar zor buldum bakalım gelince değişim yapacağım resmen insanları kazıklıyorlar

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye

• yldrm000 Y kullanıcısına yanıt

Evet hocam makineler aynı sadece batarya ve aksesuar farkı var kimisi uğraşmak istemiyor iki bataryalıyı alıyor birazda pazarlama taktiği var.

ben Unlimited8 gen2 kullanıyorum sonradan 5a/h batarya aldım biraz ağır oldu ama müthiş kullanım süresi uzadı 4a/h batarya da oldukça ideal hem ağırlığıda daha hafif bende olsam tek bataryalı modeli alıp sonradan 4 yada 5 amperlik batarya alırdım.

• TsLaZo T kullanıcısına yanıt

Kayış kopması nasıl kullanıcı hatası olabilir ki?Kullanıcının müdahale edebileceği bir şey değil.

Ayrıca kayışın bir ömrü vardır? 3 ayda kayış kopmaz.

• Samsung jet 70 almayı düşünüyoruz çünkü eşim yıkanan bir şey istiyor koku yapmasın diye. yıkanma olayı önemli başka yıkanabilen de yok sanırım. philips isterdim 360 derece çekim başlığı çok iyi ama hava filtrasyon süngerini eşim istemiyor ondaki. samsung batarya yönünden çok mağdur eder mi? şöyle orta modda temiz bie 30 dakika süpürsün istiyorum. yoksa bize 15 bine dyson yolu görünüyor :). Jet 70 kullananlar memnun musunuz 6500 e alınır mı ?

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.