Şimdi Ara

Sarj sorunu donanimsal mi yazilimsal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 4s in sarji gercekten garip,bazen 1 gunu rahatlikla cikariyor bazense 6 saatte yari yolda kaliyorum.6 saat bekleme 3 saat 49 dakika kullanim %31 sarj normalmidir?Donanimsal sa telefon yurtdisi ama yazilimsalsa sanirim halledilebilir yardimlarinizi bekliyorum

• hocam hangi programları kullandığına bağlı sadece mesajlaştığım zamanlar mesela 8 saati kullanım olmak üzere 2 gün gidiyor diğer türlü telefonu yorarsan 6 saat bile gitmez
  • Konum servisleri kapali,bildirimlerde mail ve bir kac uygulamayi daha devre disi biraktim,surekli mesaj var.İnternette devamli acik.Sinirlamalarda ping facetime siri onlarda devre disi.Anlamadigim sey bu kadar sarj yiyen ney.Dun gece sarja baglayamamistim sarj %40 ti sabah bagladim %70te kestim.Oglende bir kez daha bagladim tam doldu sonra sarjdan cekmistim.Bunun bir zarari olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

Konum servisleri kapali,bildirimlerde mail ve bir kac uygulamayi daha devre disi biraktim,surekli mesaj var.İnternette devamli acik.Sinirlamalarda ping facetime siri onlarda devre disi.Anlamadigim sey bu kadar sarj yiyen ney.Dun gece sarja baglayamamistim sarj %40 ti sabah bagladim %70te kestim.Oglende bir kez daha bagladim tam doldu sonra sarjdan cekmistim.Bunun bir zarari olabilir mi

onun bi zararı olmaz ama internette geziniyosanız sarj yemesi normal
  • Her ikisi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

Konum servisleri kapali,bildirimlerde mail ve bir kac uygulamayi daha devre disi biraktim,surekli mesaj var.İnternette devamli acik.Sinirlamalarda ping facetime siri onlarda devre disi.Anlamadigim sey bu kadar sarj yiyen ney.Dun gece sarja baglayamamistim sarj %40 ti sabah bagladim %70te kestim.Oglende bir kez daha bagladim tam doldu sonra sarjdan cekmistim.Bunun bir zarari olabilir mi

Sinirlmalardan nasil kapatiyosunuz sinirlamalar zaten devre disi acmak icin sifre felan yaratma istiyor?
  • (4s) bu şarj sorunu 5.1 ile çözülür inş..

şarj durumu %27
    kullanım 4 saat
    bekleme 12 saat

4gün oldu alalı soğudum telfndan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.