Bildirim
Sarj sorunu donanimsal mi yazilimsal mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hocam hangi programları kullandığına bağlı sadece mesajlaştığım zamanlar mesela 8 saati kullanım olmak üzere 2 gün gidiyor diğer türlü telefonu yorarsan 6 saat bile gitmez -
Konum servisleri kapali,bildirimlerde mail ve bir kac uygulamayi daha devre disi biraktim,surekli mesaj var.İnternette devamli acik.Sinirlamalarda ping facetime siri onlarda devre disi.Anlamadigim sey bu kadar sarj yiyen ney.Dun gece sarja baglayamamistim sarj %40 ti sabah bagladim %70te kestim.Oglende bir kez daha bagladim tam doldu sonra sarjdan cekmistim.Bunun bir zarari olabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fontomizer
Konum servisleri kapali,bildirimlerde mail ve bir kac uygulamayi daha devre disi biraktim,surekli mesaj var.İnternette devamli acik.Sinirlamalarda ping facetime siri onlarda devre disi.Anlamadigim sey bu kadar sarj yiyen ney.Dun gece sarja baglayamamistim sarj %40 ti sabah bagladim %70te kestim.Oglende bir kez daha bagladim tam doldu sonra sarjdan cekmistim.Bunun bir zarari olabilir mi
onun bi zararı olmaz ama internette geziniyosanız sarj yemesi normal -
Her ikisi de. -
quote:
Orijinalden alıntı: fontomizer
Sinirlmalardan nasil kapatiyosunuz sinirlamalar zaten devre disi acmak icin sifre felan yaratma istiyor? -
(4s) bu şarj sorunu 5.1 ile çözülür inş..
şarj durumu %27
kullanım 4 saat
bekleme 12 saat
4gün oldu alalı soğudum telfndan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X