Şimdi Ara

Şarj olurken tepki vermeyen iphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen gün orjinal şarj cihazlarıma ek yeni bir şarj cihazı aldım. Ne ucuz nede pahalı ortalama birşey olan TTAF markasına yöneldim. Bugün deneme şansını buldum.
    iphone'umu taktım ama taktıktan sonra ekran tepki vermemeye başladı. fişi çıkartınce normale dönüyor. 5s, 5, ve ipad air denedim, aynı şey oldu.

ne dandik bir marka çıktı bu TTAF?

benzer bir olay başına gelen oldu mu?

---- lütfen "2000küsür liralık telefon kullanıyorsun, orjinal şarj cihazı al" diyecek olanlar yazmasın...

• Ttec al çakma alacaksan. Ama orjinal her zaman tavsiyemdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızıl Baron kullanıcısına yanıt
    ip5ten sonra apple bu şarj aletlerini biraz daha kompleks bi hale getirdi .
    çakma şarj kullanınca ekran dokunmatiği gidebiliyo.ttecte de benzer sorun yaşama şansın %50 a6 çip midir nedir herşey onunla başladı...
    bendede orjinal şarj aletimde benzer bi sıkıntı var garantiden değişirlerse düşünüyorum
  • Orjinal almaya gayret et. Yaşamış olduğun sorun çakma şarj cihazından kaynaklanıyor.
  • benim telde samsung s3 ün orjinal şarj aletini kullandığımda olmuştu
  • Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Bende samsung corby wifi teletonu varken yan sanayi sarjlarda dokunmatik calismiyordu yani sorun telde degil sarj aletlerinde voltu dusuk geldiginde veya yuksek veya tam tersi telefon sarj aletiyle tam uyusmayinca bu sorunlar oluyor tek iphone a ozgu degil yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.