Şimdi Ara

Şarj bi anda iniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadas gm discovery telefonumun sarji %29 dan sonra 5dakika gibi bir surede %15e iniyor. Kalibre etme sansim var mi ya da neden boyle yapiyordur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende de var.

• aynı sorundan bende müzdaribim :D ama sarjdan herhagi bir sıkıntım yok 1,5 gün gidiyor bana zorlarsan 2 :D
  • www.teknolojirehberi.org/android-batarya-kalibrasyonu-nasil-yapilir.html

Bu yöntemi bi deneyin isterseniz (root gerekli)

• haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Root yok maalesef, rootsuz sekilde kalibre edemem mi?

• Kalibrasyon uydurma bir şey. Batarya ömrünü vesaire uzatmaz. Sadece rakamı azıcık daha doğru bir şekilde ulaştırabilir belki kullanıcıya.

Nexus 4 kullanıyorum aynı tas aynı hamam. Mobiller böyle hocam yapacak bir şey yok.
  • Sorununuz sebebı

1-sarjdayken oynamak
    2-sarjdayken tak cıkart yapmak
    3-sarj bıtmeden sarja takmak veya 15 e dusmeden takmak
    4-yuzde 1 de ıken batarya sevıyesı sarja takmak

peki cözümü nedir bunun?

gecmıs olsun batarya ölmüştür bu kadar kısa surede dıye sorucaksınız evet bu kadar kısa surede kalibrasyon duzeltemez cıhazınızı garantiye veriniz batarya degişimi talep ediniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendede oluyor.Bi kere %1 şarjı var dedi batarya çıkartım taktım %5 dedi biraz kafası karışmış :D Belki şubat güncelemesi ile düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlkgnc

Sorununuz sebebı

1-sarjdayken oynamak

peki cözümü nedir bunun?

gecmıs olsun batarya ölmüştür bu kadar kısa surede dıye sorucaksınız evet bu kadar kısa surede kalibrasyon duzeltemez cıhazınızı garantiye veriniz batarya degişimi talep ediniz...

2. ve 3. söyledikleriniz yanlış bilgiler

Bu pilleri ne kadar çok şarja takarsanız okadar iyi ayrıca tak çıkar yapmakta da hiç bir zarar göremiyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

quote:

Orijinalden alıntı: mlkgnc

Sorununuz sebebı

1-sarjdayken oynamak

peki cözümü nedir bunun?

2. ve 3. söyledikleriniz yanlış bilgiler

Bu pilleri ne kadar çok şarja takarsanız okadar iyi ayrıca tak çıkar yapmakta da hiç bir zarar göremiyorum ?

dostum ben bu sebeplerden dolayı batarya bozdum sen sorun görmeyebilirsin ama ben görüyorum

• ve normal bir pılinde batarya ömrü 400 defa şarj etmek tir. Ondan sonra batarya değişimi şart. Simdi sen diyorsun ki ne kadar şarj o kadar iyi hayır öyle değil ışte

• En çok zarar veren, şarz sırasında telefonla oynamak herhalde arkadaşlar, ama mecbur oynuyoruz, zaten telefon hiç elimizden düşmüyor ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi saçmalamayın ne zarar görmesi tüm maddeler yanlış. 1. madde yanlış. 2. madde tak çıkar çok az etkisi olabilir. 3. madde saçmalık. 4. madde de saçmalık.

Şeyi de eklemeyi unutmuşsun 10 saat şarjda bırakmak. Lakin o da saçmalık. Eski bataryalarla karıştırdınız sanırım siz.
  • bnm sarjım çok hızlı bitiyor pek girmiyorum ama 1 günden daha az sürede bitiyor 12 saat zor dayanıyor aynı sorunu bnde çekiyorum kalibre etmek işe yaramıyor
  • Şarjda kullanmak ve tam dolmadan çıkarmak kısa bir süre sonra tekrar takmak etki ediyor bunda. Çok detayci biri olduğumdan emin olabilirsiniz. Şöyle söyliyim telefonu gece şarja bıraktığımdan kapatıp koyuyorum tam anlamıyla dolması için ve etkisini farkediyorum. Bazen koymayi unuttuğum da sabah bi sure sarjda tutuyorum ve sonra tekrar takiyorum boyle yaptigimda %100 dolduktan sonra aninda azalmaya basliyor. %90 a 5 dk icinde iniyor. Ama kapaliyken doldurup telefonu kullanmaya basladigimda zaten hemen interneti acar whatsapp sms kullanimina baslarim yine de 5-10 dk %100 de duruyor yavas ve duzenli azaliyor boyle sarji.

• arkadaşlar sorununuz ne oldu benimde %100den 6 dakika gibi bi süreden %90a iniyor sonra normal haline geliyor tel 1 haftalık Samsung A7
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.