Şimdi Ara

Sarı Taksilerde UBER'e Çalışıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yer İstanbul/Ataşehir. Birkaç saat önce otele taksi çağırdım UBER'den. Bildiğin sarı taksi geldi. Otelin önünde bekleyen en az 7-8 taksi vardı, önlerinden geçti durdu. Ben bindim taksiye, hiçbir olay yaşanmadan geçti gitti. Mesafede kısa, 12 TL tuttu.

Şimdi benim anlamadığım, arkadaş bu taksici insanı nasıl bir psikopat? Hem kendisi UBER kullanıyor hem UBER kullanana terör estiriyor. Ulan bu nasıl bir manyaklıktır?

Neyse, öyle işte. Yakın buldum paylaştım

MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • Hem überden para alıyor hem taksimetreden

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.