Şimdi Ara

Sarı site ve malum araç ilanları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunlar yüzünden araç bakmayı bıraktım. İstediğiniz kadar filtreleyin bazı ilanlardan kaçamıyorsunuz. İlanları geçtim herkes şark kurnazlığı peşinde. Çok nadir düzgün insanlarla da muhatap oluyorsunuz.

ilan açıklamaları, ilan sahiplerinin tutumları;
    -Aracım ağır hasar kayıtlıdır
    -Değişen yoktur ağır hasar kayıtlıdır
    -Kazasız boyasız ağır hasar kayıtlıdır
    -Kaza yok airbag açmıştır ağır hasar kayıtlıdır
    -Aracım hatasızdır ağır hasar kayıtlıdır
    -Aracımda tramer yoktur ağır hasar kayıtlıdır
    -Aracım tramersizdir, şase ve podyelerde oynama yoktur
    -Aracımda sigorta şişirmesi vardır
    -1000₺ yakın hasar masrafı vardır sorunsuzdur(araba takla atmış)
    -Parça parça küçük trameri mevcuttur(arabanın bedelinden büyük)
    -Aracım 20 yaşındadır ve 50.000km dir
    -Aracımız diye başlayan ilanlar...
    -Aracını bulunmaz hint kumaşı sananlar...
    -Araç başında pazarlıkçılar(üstteki ile aynı)
    -İlan yeri Gaziantep/Şehitkamil, Konya/Karatay

Görüştüğüm ilanlarda ise;
    -Aracımda hata yok. +Ekspertize sokalım dediğin gibi çıkmazsa ekspertizi karşılar mısın? -Hayır

-Acil satıyorum paraya sıkıştım +Son oluru kaç? -İlan fiyatından 100₺ düşerim sana 99.900₺ olur

+Telefonda boyasız demiştin? -Boyasız araç mı olur abi?

+İlandaki aracı görebilir miyim? -Vollah abe sattık onu yauv cocuklar kaldırmamış ilanı ben sana başka areba bakam

Araç ilanlarından bahsedip pert araçlardan bahsetmemek olmaz ki zaten yukarıda da değinmiş olduk. Pert araçların %90’ı onarılıp trafiğe sokuluyor.

Nasıl onarılıyor? Bilen yok, denetim yok.
    Hangi şartlarda, kim tarafından onarılıyor? Bilen yok.
    Vatandaşın can ve mal güvenliği? Yok.
    Vatandaş bilinçli mi? Olsa bile hile hurda çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9DB7A8DFB -- 6 Ağustos 2019; 14:11:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene babam şehir dışından araba alıp getirdiğinde kazasız bir araba olarak gözüküyordu. 1 sene sonra arabayı birine verdikten sonra kazasız diye dolandırıcı etiketi yedik adamdan 26bin hasat kaydı çıktı araba artık nasıl birşey yaptılarsa biz aldığımızda gözükmüyordu. Ya da kilometreyle oynayan çok insan gördüm o yüzden araba alacaksan 0 alacaksın hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de emsalsiz var. Sanki sınırlı üretim araç. Opel Astra, Renault Clio satıyorsun ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene 2009

Tipo SLX İE 1.6 alacaktık. 99 model. 10 yaşında cıncık gibi araba. 7500 yazmıştı. 6000 tl ye anlaşmıştık.

Bize dedikleri adamın;
    Boya - yok
    kaza - yok
    motor %95
    Araba Gri renk, güneş yanığı yok
    67000 KM de,

Tamam dedik direk atladık adamla kendi ustamıza gittik. Babam bişey çıkarsa sen ödersin ben ödemem dedi. adam da olur mu öyle şey, sizin ustanız siz ödersiniz diyince bizde dank etti. kesin arabada bişey vardı. Babam almıyorum dedi. Adamda sinirlendi taa buraya geldik siz hayırdır felan. Babam da sen hayırdır güvenmiyomusun arabana da öyle konuşuyosun diyip üslubunu hiç bozmadı. Adam tamam baktır hadi bişey cıkarsa arabadan düşerim dedi.

Arabayı Baktırdık.

Araba 10 Takla atmış.

Adam ben bilmiyordum diyip tüydü ordan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermes_unuy

sene 2009

Tipo SLX İE 1.6 alacaktık. 99 model. 10 yaşında cıncık gibi araba. 7500 yazmıştı. 6000 tl ye anlaşmıştık.

Bize dedikleri adamın;
    Boya - yok
    kaza - yok
    motor %95
    Araba Gri renk, güneş yanığı yok
    67000 KM de,

Tamam dedik direk atladık adamla kendi ustamıza gittik. Babam bişey çıkarsa sen ödersin ben ödemem dedi. adam da olur mu öyle şey, sizin ustanız siz ödersiniz diyince bizde dank etti. kesin arabada bişey vardı. Babam almıyorum dedi. Adamda sinirlendi taa buraya geldik siz hayırdır felan. Babam da sen hayırdır güvenmiyomusun arabana da öyle konuşuyosun diyip üslubunu hiç bozmadı. Adam tamam baktır hadi bişey cıkarsa arabadan düşerim dedi.

Arabayı Baktırdık.

Araba 10 Takla atmış.

Adam ben bilmiyordum diyip tüydü ordan.
    lol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.