Şimdi Ara

Sarı sayfalarda etkili ilan vermek hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese merhaba nakit ihtiyacım için memnun olduğum fakat vedalaşmak zorunda kalacağım aracımın ilanını sarı siteye yükledim iki haftadır ne arayan ne soran var hatam nerede ?

Piyasamı çok ölü anlamadım

Yakın zamanda bir arkadaşım 1150 ye joy paket otomatik clio aldı neredeyse aynı paraya 1200 e megan veriyorum anlayamadım

1342575820 ilan no

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echomaniac -- 9 Ekim 2026; 18:10:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracınızın piyasasını pek bilmem. Bu aracı da kaputu boyalı olduğu için almazdım. Boya takımtım olmasaydı da neden boyandığı hakkında bilgi verilmediği için vaktimi harcamazdım. Kaza resmi filan varsa açıklamaya yazılabilir. Bir de emsallerin fiyatları aldatmasın onlar da fiyat kırmazsa satamayacak

• İlana bakmadım ama bir mal satılmıyorsa fiyatı yüksektir. Piyasa arabaları hızlı satılıyor fakat rakibi de çok fazla. Kaput boyalı denmiş, kaputa millet takıntılı olduğundan orijinale göre fiyat avantajı sağlaması gerek.

2. Dolu izlerini boyasız göçük düzeltme yapın

3. Detaylı temizlik ile güzel fotoğraflar çekin.

Birde açıklamaya direkler şaseler orijinaldir yazarsanız millet bu araba takla atmış ama buralara dokunulmamış gibi anlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

- aracın çok kirli, her yeri. Silinmemiş bile koltuklar göğüs paspaslar her yer çok kötü
    - foto çekme açıların çok kötü.
    - takası kesinlikle kapatmalısın.
    - sadece mesaj gönderme açık
    - aciklamaya direk olumsuz cumleler girmişsin. Bu işin giris gelisme sonucu var.
    Girişte ozelliklerden bahsedersin, bakım vs.
    Sonra araya önemsizmiş.gibi kusurlari yazarsin
    Sonuca aracı översin. Kısa cumlelerle

Fotoğraflar çok önemli. Ben öyle fotolar çekerim ki gelen arac fotolarda böyle değil der, o denli yani. Araç gölgede mümkünse gün batimina doğru cekilir. Yagmurlu havada daha guzel5olur vs vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.